Kafam çok karışık, bana yardım eder misiniz hanımlar?

Meftunum sana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
9
5
1
24
İyi akşamlar hanımlar. Uzun süredir burayı takip ediyorum. Bir gün benim de bir sorunla geleceğimi adım gibi biliyordum. Bana akıl verirseniz bir nebze de olsa ferahlayacağımı düşünüyorum. Çünkü gerçekten yapayalnızım.
Bir hafta önce eşim eve zil zurna sarhoş geldi. Ben yemekten sonra anneme gidecektim, gideceğimi de söylemiştim. Sofrayı hazırladım, çok aç olmadığım için kendime az koydum ve bana; "hayırdır az koydun, anan sana kavurma mı yapacak yoksa?" Dedi. Ben de; "yoo ne alakası var?" Dedim. "Bende annene geleceğim" dedi. "Hayır gelme, içkilisin sorun çıkartma" dedim. Sonra sinirlendi, dellendi ve annemi arayıp ağzına gelen bütün küfürleri saydı. Yemek tabağını önüme fırlattı, kırdı hep. Bir kızım var, kızım ağlayarak odaya kaçtı. Sonra annemlerin evini bastı, içerideki kapının camını filan kırdı. O kadar korktum ki ben hanımlar. O an ne yapacağımı saşırdım. Polislik filan olduk çok detaylı girmiyorum. Ve annem ve kız kardeşim beni engellediler. Kız kardeşim mesaj atmış "kocanı susturamadın ablalık bu değil" filan... Diye. Annem ve kız kardeşim tek yaşıyorlar. Babam biz küçükken annemi bırakıp gitti. Söyleyin hanımlar ben şimdi içip içip etrafı kırıp döken, üzerime yürüyen, bağıran bu adamla ne yapayım? Akıl verirseniz çok sevinirim. Hakkınızı helal edin.

Çok üzüldüm adınıza. Allah tez zamanda size hayırlı bir kapı açsın.
Eşiniz annenizi başından beri sevmiyor gibi geldi bana? Ya da ailenizi kıskanıyor?

Bosan..
Böyle içip içip rezalet çıkaran adamları hiç çekme..
Seni ailene , ailenizi ele düşman eder böyleleri.
Ayrıca adam şiddete meyilli.
Yarın birgün çocuğunuza veya size saldırmayacagi ne malum ?
İmkanın varsa kurtul bu koca müsveddesinden.

Çok üzüldüm adınıza. Allah tez zamanda size hayırlı bir kapı açsın.
Eşiniz annenizi başından beri sevmiyor gibi geldi bana? Ya da ailenizi kıskanıyor?
Bende kıskandığını düşünüyorum çünkü kendi ailesi ile görüşmüyor, benim annemler de kızıma filan çok iyi davranıyor. O yüzden bende öyle düşündüm.

Bende kıskandığını düşünüyorum çünkü kendi ailesi ile görüşmüyor, benim annemler de kızıma filan çok iyi davranıyor. O yüzden bende öyle düşündüm.
Kesinlikle kıskançlık yapıyor. Eşinize karşı sevginiz devam ediyorsa eğer güzel bi sofra kurun oturun konuşun sakince ona bunun yanlış olduğunu anlatın. Aranız düzeldikçe de anneniz konusunda ne kadar çok üzüldüğünüzü dile getirmeye başlayın. Suratına tam olarak değil ama alttan alttan gidip özür dilemesi gerektiğini anlatın.
Müslüman müslümana 3 günden fazla küs kalamaz normalde. Fazlası günahtır.
Burda bi çare aradığınız için de eşinizi ve ailenizi sevdiğinizi düşünüyorum. Siz iyi adım atın, karşılık vermezse eşiniz kendi yolunuzu çizmenin planlarını yapın.
Kardeşiniz de doğal olarak annesini korumuş, siz olsanız siz de korumak isterdiniz. Biraz zaman geçtikten sonra kardeşiniz anlayacaktır. Allah ona böyle bir durumu yaşatmasın inşallah. Sizi en iyi yaşarsa anlar :)

Kızınız başka odaya kaçıyor kim bilir ne travmalar yaşıyor evde. Eminim ilk olan olay da değildir bu. Böyle bir evde mi büyüsün kızınız? Ailenizin evinin canlarını indiren adam size şiddet uygulamadı mı şimdiye kadar? Bence hepsi oldu. Boşanın kızınız ve kendi can sağlığınız için. Ailenizin yanına gidin çalışın kendi ayaklarınızın üstünde durun çekmeyin bu adamı

Söyleyin hanımlar ben şimdi içip içip etrafı kırıp döken, üzerime yürüyen, bağıran bu adamla ne yapayım?
Boşayın.
Kolay kolay söylemem böyle ama can güvenliğiniz yok artı ailenize durduk yerde terbiyesizlik yapıp bunu da içkinin arkasına sığınarak yapan bir adam için annenizi ve kardeşinizi kaybetmeyin derim.

yani ne yapabilirsiniz boşayabilirsiniz mesela hak ettiği gibi.
kızkardeşiniz sanırım siz müdahale etmeye çalışmadığınız için öyle söylemiş. polislik olunmuş ve siz annenize bir dünya küfür eden ve evimi basan adamla kuzu kuzu eve dönmüşsünüz.
terbiyesiz birine kocam demek yerine boşanın bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…