Kafam çok karışık, bana yardım eder misiniz hanımlar?

Okuduğum tek olgun yorum gerçekten

Okuduğum tek olgun yorum gerçekten
Teşekkür ederim. Ölümle burun buruna gelmemiş kadınlar burda basitmiş gibi yorum yapıyor. Feminist olmayın demiyorum size ama burası Türkiye. He bide evladınız varsa maalesef feminist davranamıyorsunuz.

Teşekkür ederim. Ölümle burun buruna gelmemiş kadınlar burda basitmiş gibi yorum yapıyor. Feminist olmayın demiyorum size ama burası Türkiye. He bide evladınız varsa maalesef feminist davranamıyorsunuz.
Aynen öyle yaşayan da biliyor ayrılmayı son vermeyi. Herkes atarlı giderli çocuk gibi yorumlar yapmış. İşin kolayını herkes biliyor hatta akıl isteyen kadın da boşan yorumlarına "aaa ciddi misin ya bilmiyordum Sağol" gibi bi tepki vermiştir kesin. Bir kaç kişi dışında kimse çözüm odaklı yaklaşmamış herkes klavye delikanlılığı yapmış çok üzüldüm allah akıl fikir versin herkese.

Film sandılar herhalde ne biliyim

Kadın cinayetlerinin hikayesi hep bu değil mi? boşanmak isteyen karısını öldürdü...
Boşandığı eski eşini öldürdü.. Baba evine dönen karısını ve kaynanasını öldürdü.. camdan içeri girdi baldızını karsını öldürdü falan falan falan.... Aciz ve pislik erkekler... Birde kadınlara aciz derler ben hiç boşanmak isteyen kocasını öldüren kadın yada ayrılmak isteyen sevgilisini öldüren kadın görmedim...

Allah yardımcınız olsun size kızamıyorum malesef bende şiddet olan bir evde büyüdüm.. Anneniz ve kardeşinizede kızamıyorum çok korkunç bir durum çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…