Bebeğiniz var mı? Ben en çok onu düşünüyorum. Daha çok küçük çünkü ne yapsam bilemiyorumBen olsam balıklama atlarım.
İş candır.
İyi bakarlar mı kreşte onu çok düşünüyorum. Şimdiye kadar hep ben baktım ve bana çok bağlı. Neler olur nasıl olur :/Calis derim. Ben bebegim yedi aylikken basladim calismaya. İki yasina kadar bakici bakti iki yasinda da krese verdim. Suan dort yasinda. Kresin cok faydasini gordum. Maasimin yarisina yakinini krese veriyorum ama en azindan cocuk biseyler ogreniyor. Hem ben evde bunalmıyorum, hem maddi anlamda daha rahatiz cok sukur. Calismak gibisi yok.
Yok bebeğim çok şükür.Bebeğiniz var mı? Ben en çok onu düşünüyorum. Daha çok küçük çünkü ne yapsam bilemiyorum
Evet ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Hasta olur mu? Yaramazlık yapsa kızarlar mı? Tuvalet eğitimi verirken sıkıntı olur mu? Psikolojisi bozuk bir çocuk olacağına 1 yıl daha evde dururum tabiki. Ama bazen diyorum evde çok sıkılıyor kreşte yaşıtlarıyla oyun oynar bişeyler öğrenir. Sürekli kafamda iyi kötü yanlarını düşünüp duruyorumBende bu kararsızlığı yaşadım. Benim çocuğum şimdi 2 yaşında . En son kararım en azından tuvalet eğitimini kazanırsa çalışmak yönünden oldu. Bu yaşlarda anneye bağlanma dönemleri ne kadar yakından ilgilenirseniz ilerde çocuğun psikolojisi ve gelişimi açısından faydasını görürsünüz. Sizden ayrılma korkusu yaşamaz Çevremde çocuklarını bu yaşlarda veren arkadaşlarım var çocuklarının sürekli bogaz enfeksiyonu vs ragatsızlıkları oluyor bunlarında etkisiyle erteledim çalışmayı.
yani bu turden konulara sasiyorum ulkede ciddi issizlik durumu varken isler siralanmis onlari bekliyor gibi konu acilmasina hayret ediyorum once bir is bulun sonra matematigini yapinMerhabalar. Ben bebeğime hamileyken iş yerimden ayrıldım. Şimdi 16 aylık oldu. Yani 2 yıla yakındır evdeyim. Açıkçası sadece bebeğim için evdeyim iyice de bunaldım. Ailemden arkadaşlarımdan herkesten uzak oturuyorum evde de hep yalnızım. Haftasonları ancak gezmeye filan çıkıyoruz
Şimdi sorum şu. Şu anda bir iş fırsatım var maaşım da oldukça iyi olacak. Çalışırsam bebeğimi kreşe bırakmak zorundayım. Bakıcı olayını hiç düşünmüyorum. Ev ve iş yerimin çevresinde de sadece 3 tane kreş 0-2 yaş alıyor. Seçeneğim de fazla değil. Eşim tamamen kararı bana bıraktı. Evde çok sıkıldım çalışmak istiyorum ama sizce yapmalıyım? Özellikle çalışan anneler fikir ve tecrübelerinize çok ihtiyacım var.
Bu arada maddi olarak çok sıkıntılı değiliz ama çok çok rahat da değiliz. Çalışmam bizi baya rahatlatır yani.
Yorumlarınızı bekliyorum
İşi buldum diyorum anlamadınız galiba? Önce düzgün okuyun sonra matematiği hakkında fikir sunun.yani bu turden konulara sasiyorum ulkede ciddi issizlik durumu varken isler siralanmis onlari bekliyor gibi konu acilmasina hayret ediyorum once bir is bulun sonra matematigini yapin
Merhaba lar. Esekten dusenin halini esekten dusen anlarmış. Benim iki çocuğum var. İkisini de Dr tavsiyesiyle verdim krese. Biri iki yaşındaydı, biri 18 aylık falandi. Ben çok memnunum. Siz evde iyi durmussunuz. İlk zamanlar çocukta sizde zorlanacaksiniz ancak sonra memnun kalacaksınızdir. Vereceğiniz kreş önemli tabi. Paradan kacmayin güzel bir krese verin. Şimdi kreşler çok iyi. İngilizce, bale, satranç, vb. Eğitimleri var. Yemegide orada daha güzel yiyorlar.İyi bakarlar mı kreşte onu çok düşünüyorum. Şimdiye kadar hep ben baktım ve bana çok bağlı. Neler olur nasıl olur :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?