Canım benim... Senden ve aşık olduğun adamdan bi can gelecek dünyaya biliyosun dimi?
Elbette herşey şuan yaşadıkların gibi olmayacak ama sana gülümseyecek tek bi lafıyla tüm herşeyi unutturacak biri olacak..
Bence kötü düşünme sen harika bi anne olacaksın..
zaten aşık olduğum adam için istiyorum ..
aslında çok ögür sorumsu biri değilim. çocuğum olmasa da iki köpeğim dolayısıyla heryere gidemiyorum. ve herşeyi çok rahat yapamıyorum ama bebek çok başka..sebepsiz bir korku var içimde...
bu arada yorumunuz için çok teşekkür ederim. inan ki çok ihtiyacım var birileri ile paylaşmaya.a.s.
Yerinde olsam düşünüyorumda aynı soruları bende binlerce kez sorardım kendime akannehir
Ama şuda var çevremde gördüğüm kadarıyla çocuk için temkinli olanlar daha iyi ebeveyn oluyorlar..
Dilerim herşeyin en güzeli olur sizin adınıza a.s.
edit:
bu arada bu kadar hassas ve ince düşünen birinin çok ta iyi bir anne olacağını düşünüyorum ,sadece bu sürece ve gelecek sürece hazır olmak ve dediğim gibi aklınızdaki kaygılardan sıyrılmak geriye kalan ..
bence çocuk için hiçbir zaman tam hazır olunmaz. her zaman "ya şu olursa..." denecek bir şey bulunur. ama o bebek gelip de içinde aşayınca o her şey değişiyor. pco ve hipotiroidi hastasıyım, çok uzun uğraşlarla gebe kaldım, yine de hamile kalana dek bu denli istediğimi fark etmemişim. en çok canım dediklerimden de öte bir canDI bebeğim,kalbi durdu ve aldılar onu...eşimden bir parça, içimde büyüyordu ve ben bir anda sadece onun için yaşar olmuştum. gebeliğe hazır olmayı bekleme, o çatlaklar,kilolar umrunda olmayacak inan öyle güçlü ki analık duygusu,iki aylık da olsa yaşadım.
köpeğim ve kedim var benim de.ne olacak ki?parazit kontrolleri yapılmıyor mu? kuduz aşısı yok mu? çiğ et yemedikten sonra bir şey olmaz. toxoplazmadan korkma aşılı köpekten geçmez ve garip olan benim iki aylık gebeliğim boyunca köpeğim resmen hissetti,ani hareketler,inatlaşmalar yaşamadık.yürüyüşe beraber çıktık,kuzu gibi oldu.kedimse benle uymaya devam etti:)
canım seni az çok konularından ve yorum yaptığın topiklerden biliyorum ve tanıyorum köpeklerine karşı fedakarlıklarınıda biliyorum ve bir o kadar da hayvansever olduğunu biliyorum ne mutlu sana...
Ama emin ol ki canıom evlat sevgisi farklı birşey en nazından çevremden herkes bunu söylüyorlar kendi annenden bile öteymiş bende 2 senedir uğraşıyorum bebk için ama olmuyor rabbim ol derse olacak inşaallah...bence sende eşini kırmayıp ona bir evlat verme şansını dene derim tatlım hayatın ondan sonra dahada güzelleşecek.Eşin zaten sana çok bağlıymış ki o bebeği dünyaya getirdiğin andan itibaren sana olan ilgisi kat ve kat artacak canım çünkü o meleği sen dünyaya getirmiş olacaksın ve artık ikinizin bir parçası olacak iyice düşün canım
merhaba ;
Aslında aynı duyguları faklı şekillerde yaşıyoruz . Bende çocuğu çevre baskısından istiyorum ne yazıkki yaşım senin kadar olsaydı çocuk düşünmezdim :) 29 yaşındayım ama yaş ve çevre baskısı sebebiyle birde evliliğimizin 4. senesi bitmek üzereyken insanların farklı gözle bakmaları çocuk yapmamamın belirli sebeplere bağlamaları beni çıldırtıyor hatta inatlaşıp 20 tane birden doğurasım geliyor :)) şaka bir yana sen gerçekten istiyormusun ? Bana eşim her zaman sen gerçekten istiyor musun? dediğinde net cevap verememem olmuştu ... Bu ay çok istiyordum ama eşim istemiyor:)
Hee bu arada! Tansiyonun var derken Hipertansiyon mu? Bende de o sorun var ve bebek noktasında en korktuğum konu bu ve 5 mg bir hap kullanıyorum :S
opuyorumnanaktan çok ama çoook teşekkür ederim yorumuna. (konumu kimseler görmedi diyordum) :kedi:
gerçekten çok düşünceli çok ince bir yorum yapmışsın ellerine klavyene sağlık.opuyorumnanaktan
ben bebek için karar verdim. ve hapımı bıraktım. yumurtlama günlerini de tahmini olarak hesaplayıp yazdım başucumuza.:asigim:
eşim bu konuda ne dersem onaylıyor. ya olmazsa bebeğimz dediğim de tedavi oluruz diyor. ya istemessek sıkılırsak diyorum annelerimiz bakar diyor,vazgeçersek diyorum, hapına başalrsın diyor.,ya ilerde çok istersek diyorum evlatlık alırız diyor :))
o kadar çok sorular soruyorum ki.. yaz yaz bitmez. ve eşimde öyle sabırlı ki o anki soruma ve durumuma göre cvp veriyor.
ama o baba olmayı hakediyor. ve eminim ileri de çok da yardımcı olacak.
sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı sağlıklı bir evlat diliyorum.(kendime ve tüm isteyenlere):Saruboceq:
inş. sizden tez zamanda mutlu bir haber alırız. hep beraber mutluluğunu paylaşırız.ismini seçeriz,cicilerini görürüz,resimlerine bakarız.:Saruboceq:
bu anneliği düşündüğümden beri garip bir şefkatli yaklaşır oldum herkese:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?