güzelim
26 da evlendim
7 -8 yıl olmadı çok endişeliydim yeni evlendiğimde kendimide hazzır hissetmiyordum
br düşük yaptım tüm kaygılardanmıdır bilmiyorum
sonra çok istememe rağmen olmadı
allaha şükürler olsun çift çizgiyi görmüştüm nihayet 32 yaşında
ve yaştanda dolayı korkularım azalmıştı
keşke hiç korkmasaydım
çok güzelmiş hamilelik zevkli geçti eşim yardım etti süpürme silme yemek
yan gelip yattım
hep hamilemi kalsaydım dedi çok rahat etmiştim çünki
ama sonra sabırsızlandık tabi olsada bir görsek sağlıkla diye
ve dünyaya geldi şükürler osun
bakımı çok kolay
hamilelikte kolay
sevmesi ayrı bir güzel
hayatın çok renkleniyo
ve eskisinden daha formdayım
hep bakımlı bir anne olmak isterdim
sen istersen çok formda olursun mere-ak etme
korkuların inan yersiz
bebeğin olduğunda allahın izni ile iyiki yapmışım diyeceksin canım benim....
haklısınız. aştım artık bu duygularımı.öncelikle çoookk şanslısınız bunu hiç unutmayın böle bi eşe çocuk vermek süper bi duygudur maşallahh diyorum eşinize...
Ama annelik gibi yüce bir duygu için fazla kaygılanmayın.önemli olan allah aratmasın nedensiz yıllarca çocuğu olmayan insan dopdolu bu nedenle fazla kafanızı kurcalamayın bence çok iyi bir anne olucaksınız.
şu an 10 haftalık gebeyim bulantı ve kusmalar o kadar zorluyorki beni ona rağmen şikayetçi değilim şükür ki rabbim verdi aratmadı.doğum sonrasında spora gidersiniz rejim yapar yine eski günlerinizdeki çıtırlığınıza kavuşursunuz dert etmeyin bunları sağlık olsun gerisi kolay
dimi yaaahhhhh....... insanın böyle bi kocası olsun, 10 tane de bebesi olsun komşularrrr
hamileyim.. az önce öğrendim.
adet günümü 2 gün geçmişti ki... çift çizgi hemde çok belirgin şekilde beliriverdi :)
eşimle henüz paylaşmadım.. tarifsiz duygular içindeyim.
3 yıl hap kullandıktan bıraktıktan sonra ki 2. deneme de tuttu :)
çoook teşekkür ederim. çok sağol...
rüya gibi.. hala çok sevinemiyorum bile...
testi bile tedirgin yaptım. sırf eşim çok istiyor diye karar verdim. bende istiyorum şimdiden doğumuna kadar herşeyi planladım :)
senin doğumuna az kalmış. Allah sağlıkla huzurla kucağına almak nasip etsin.
hormonal değişiklikleryaşayacaksın.şuan ki kafa karışıklığı neki dengen bozulacak
ben bir çekirdek yüzünden yarım saat ağladığımı biliyorumbirgün acayip moral bozukluğuyla uyanıyorum ertesi gün içim içime sığmıyor.bunlar bu değişik ruh halleri çok normal.çok üzerinde durma bütün olarak düşün.hamileliğinin ilerledikçe bebeği olmayanları olamayanları gördükçe Allah a dualar edip ne kadar şanslı olduğunu düşüneceksin.yani ben öyle düşünüyorum.Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah.
hani el bebek gül bebek büyümüşsün ve hala öyleymişsin yaa oohh yaşadın 10 misli bir ilgi seni bekliyor
eşine ne zaman söyleyeceksin?bir planın varmıı
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..ben de yaklaşık 22 aylık evliyim :) başta ben de hiç bebek istememiştim , en az 2 yıl olmaz diyordum.eşimin çok istediğini biliyordum hatta pazarlık yapıyordu , yalvarıyordu falan.ama hiç baskı yapmadı , sen ne zaman hazır olursan o zaman dedi hep..sonra evliliğimin 11. ayında hamilelik şüphesiyle doktora gittim eşime söylememiştim ama oişim uzun sürdü sıra vardı, eşime hastanede olduğumu söylemek zorunda kaldım,hemen geldi haliyle öğrendi..delirdi resmen onu hiç öyle görmemiştim.yerinde duramadı sevinçten..ama hamile değildim..o an karar verdim bi bebeğimiz olmalı..eşim korunuyordu benim kıyamam sana demişti.buna çok güveniyordum ben hemen olur sandım..tam 11 ay geçti ama yok hala gelmedi meleğim..
senin adına çok sevindim gerçekten çok kısmetlisin maşaallah..inşaallah bebeğin ve eşinle çoook güzel çok mutlu günler görürsünüz :))
doğum kontrol hapları kullanıldığı süre için etkilidir bıraktığından yine ski haline dönüyorsun işte :) teşekkür ediyorum darısı tüm isteyenlerin başına...Allah tamamını erdirsin
demek 3 yıl doğum kontrol hapı kullandın hemen hamile kalmışsın ne güzel
bende kullanıcam korkuyordum etraftaki söylentilerden aslı olmuyor demekki
sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
amin canım teşekkür ederim :)ne güzel...Allah tamamına erdirsin
Eeee söyledinmi eşine:)Çok meraklıyımdır ben.Nasıl söyledin eğer söylediysen.bence testi hediye paketiyle sunmak harika bir fikir.Aaa dur ben kendimden bahsetmedim.Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz nerdeyse.1,5 yıl önce evlendim ve hemen bebek sahibi olmayı hiç düşünmüyorduk eşimle.aynı sebeplerden solayı:)bizimde harika bir köpüşümüz var evde.onunla geçirdiğimiz vakit bizi çok mutlu ediyordu.eşim 31 ben 27 yaşındayım.ancak artık büyük boşluklar başladı hayatımızda.eşim dışarda gördüğü tüm bebeklere iç geçirir olunca bende artık zamanı geldi sanırım dedim içimden.İlk mesajında yazdığın tüm kaygıları yaşıyorum.acaba iyi anne olurmuyum, acaba selülitler fazla kilolar vs.
Ama yüreğimden gelen seslere yenik düşerek bu ay ilk denememizi yaptık ve regl günümü heycanla bekliyorum.
Senide yürekten tebrik ediyorum sevgili arkadaşım:))))
Çok ama çokk güzel bir anne olacağına hiç şüphen olmasın)))
tebrikler sağlıcakla gelsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?