- 19 Haziran 2023
- 10
- 15
- 3
- 22
- Konu Sahibi yucelovic49
-
Almancayı akıcı şekilde konuşabiliyor musun. Nasıl anlaşıyorsunuzHanımlar ben sosyal medyadan bir yabancı ile tanıştım. kendisi alman. istanbula gelmek, benimle tanışmak istiyor ve ciddi. evlenelim falan diyor şimdiden. ama şöyle bir durum var ki, görünüş olarak pek içime sinmedi.bunu düşünürken biraz vicdan azabı hissediyorum. hani ben de pek uzun değilim, 1.64üm, ama onun boyu 1.72, yani bir tık daha uzun olsaydı 1.75+ falan iyi olurdu. kafa yapısı olarak uyumlu biri ben ne dersem o, ama çok fazla ciddi, şimdiden evlilik kafasında, o 25 yaşında ve ben daha 20 yaşındayım ve üniversite eğitimim devam ediyor. sizce görünüş olarak içime sinmese bile, onu sevebilmek için kendimi zorlamalı mıyım? çünkü iyi biri, asla zarar gelmez iyi aile adamı olacağına %100 eminim. kendimi şımarık mıyım, yoksa hislerim doğru mu söylüyor diye sorguluyorum. kafam çok karışık. gerçekten kişilik olarak iyi biri ama bilemiyorum. aileme nasıl kabul ettireceğim,sonuçta yabancı, benim ailem de klasik anadolu ailesi.daha 20 yaşındayım ciddi ilişki de zaten gözümü korkutuyor. bir yandan da acaba elime fırsat geçti iyi biri de ben mi şımarıklık yapıyorum, sonra pişmanlık yaşarım diye düşünüyorum. ne yapıcam ben??
Boya çok takılmamak lazım ancak içine sinmiyorsa sinmiyordurHanımlar ben sosyal medyadan bir yabancı ile tanıştım. kendisi alman. istanbula gelmek, benimle tanışmak istiyor ve ciddi. evlenelim falan diyor şimdiden. ama şöyle bir durum var ki, görünüş olarak pek içime sinmedi.bunu düşünürken biraz vicdan azabı hissediyorum. hani ben de pek uzun değilim, 1.64üm, ama onun boyu 1.72, yani bir tık daha uzun olsaydı 1.75+ falan iyi olurdu. kafa yapısı olarak uyumlu biri ben ne dersem o, ama çok fazla ciddi, şimdiden evlilik kafasında, o 25 yaşında ve ben daha 20 yaşındayım ve üniversite eğitimim devam ediyor. sizce görünüş olarak içime sinmese bile, onu sevebilmek için kendimi zorlamalı mıyım? çünkü iyi biri, asla zarar gelmez iyi aile adamı olacağına %100 eminim. kendimi şımarık mıyım, yoksa hislerim doğru mu söylüyor diye sorguluyorum. kafam çok karışık. gerçekten kişilik olarak iyi biri ama bilemiyorum. aileme nasıl kabul ettireceğim,sonuçta yabancı, benim ailem de klasik anadolu ailesi.daha 20 yaşındayım ciddi ilişki de zaten gözümü korkutuyor. bir yandan da acaba elime fırsat geçti iyi biri de ben mi şımarıklık yapıyorum, sonra pişmanlık yaşarım diye düşünüyorum. ne yapıcam ben??
Ben almanca öğretmenliği okuyorum. Muhteşem almancam olmasa da, derdimi anlatabilecek seviyede konuşabiliyorum. Bazen de o türkce yazıyor translate kullanarak. O şekildeAlmancayı akıcı şekilde konuşabiliyor musun. Nasıl anlaşıyorsunuz
Adama borcunuz mu var kendinizi zorluyorsunuz, sevmediğiniz ve size çekici gelmeyen bir adam için.onu sevebilmek için kendimi zorlamalı mıyım? çünkü iyi biri, asla zarar gelmez iyi aile adamı olacağına %100 eminim. kendimi şımarık mıyım, yoksa hislerim doğru mu söylüyor diye sorguluyorum. kafam çok karışık. gerçekten kişilik olarak iyi biri ama bilemiyorum. aileme nasıl kabul ettireceğim,sonuçta yabancı, benim ailem de klasik anadolu ailesi.daha 20 yaşındayım ciddi ilişki de zaten gözümü korkutuyor. bir yandan da acaba elime fırsat geçti iyi biri de ben mi şımarıklık yapıyorum, sonra pişmanlık yaşarım diye düşünüyorum. ne yapıcam ben??
Valla ne yalan söyleyeyim, ülkenin ekonomik durumu ortada. Alman olmasının da etkisi var. Ama normalde türkler 5 dakika messjlaşınca hemen konuyu cinselliğe getiriyor. Efendi olması ve bu konulara asla girmemesi de etkiledi.Fiziki olarak görüştünüz mü, ne kadar zaman geçirdiniz? Yazı yazarak ben de dünyanın en iyi adamı olurum. Her evlenelim diyene kanmayın ya daha 20 yaşta. Sizi Alman olması mı cezbetti yoksa?
evlenmek için evlenilmez bence kendinizi zamanınızı hiç etmeyin ki herkesin her dediğine de inanmayın açıkçası bana saçma geldi adamın tutumu inandırıcı değil.Hanımlar ben sosyal medyadan bir yabancı ile tanıştım. kendisi alman. istanbula gelmek, benimle tanışmak istiyor ve ciddi. evlenelim falan diyor şimdiden. ama şöyle bir durum var ki, görünüş olarak pek içime sinmedi.bunu düşünürken biraz vicdan azabı hissediyorum. hani ben de pek uzun değilim, 1.64üm, ama onun boyu 1.72, yani bir tık daha uzun olsaydı 1.75+ falan iyi olurdu. kafa yapısı olarak uyumlu biri ben ne dersem o, ama çok fazla ciddi, şimdiden evlilik kafasında, o 25 yaşında ve ben daha 20 yaşındayım ve üniversite eğitimim devam ediyor. sizce görünüş olarak içime sinmese bile, onu sevebilmek için kendimi zorlamalı mıyım? çünkü iyi biri, asla zarar gelmez iyi aile adamı olacağına %100 eminim. kendimi şımarık mıyım, yoksa hislerim doğru mu söylüyor diye sorguluyorum. kafam çok karışık. gerçekten kişilik olarak iyi biri ama bilemiyorum. aileme nasıl kabul ettireceğim,sonuçta yabancı, benim ailem de klasik anadolu ailesi.daha 20 yaşındayım ciddi ilişki de zaten gözümü korkutuyor. bir yandan da acaba elime fırsat geçti iyi biri de ben mi şımarıklık yapıyorum, sonra pişmanlık yaşarım diye düşünüyorum. ne yapıcam ben??
Zorla kendini sevmek için kızım evlenirsin gidersin olmadı orda boşarsınHanımlar ben sosyal medyadan bir yabancı ile tanıştım. kendisi alman. istanbula gelmek, benimle tanışmak istiyor ve ciddi. evlenelim falan diyor şimdiden. ama şöyle bir durum var ki, görünüş olarak pek içime sinmedi.bunu düşünürken biraz vicdan azabı hissediyorum. hani ben de pek uzun değilim, 1.64üm, ama onun boyu 1.72, yani bir tık daha uzun olsaydı 1.75+ falan iyi olurdu. kafa yapısı olarak uyumlu biri ben ne dersem o, ama çok fazla ciddi, şimdiden evlilik kafasında, o 25 yaşında ve ben daha 20 yaşındayım ve üniversite eğitimim devam ediyor. sizce görünüş olarak içime sinmese bile, onu sevebilmek için kendimi zorlamalı mıyım? çünkü iyi biri, asla zarar gelmez iyi aile adamı olacağına %100 eminim. kendimi şımarık mıyım, yoksa hislerim doğru mu söylüyor diye sorguluyorum. kafam çok karışık. gerçekten kişilik olarak iyi biri ama bilemiyorum. aileme nasıl kabul ettireceğim,sonuçta yabancı, benim ailem de klasik anadolu ailesi.daha 20 yaşındayım ciddi ilişki de zaten gözümü korkutuyor. bir yandan da acaba elime fırsat geçti iyi biri de ben mi şımarıklık yapıyorum, sonra pişmanlık yaşarım diye düşünüyorum. ne yapıcam ben??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?