Kafam çok karışık kızLar yardım Lütfen =(

anlık bişiy için kaç yıllık ilişkini heba etme derim sevdiğini değil onu görüyosun hergun alışkanlıktn baska bişiy değil bir kişinin kalbinde 1 kişi olabilir bebeğim derim ki yapma o kişiyi al karşına yaptıgıınızın yanlış oldugunu söle ve görüşmeyi kes birincisi sevgilinin oldugunu bile bile görmezden geliyosa düşün bugun sana yapan yarın diyelim ki senle beraber gidder baska biriyle beraber olur sonucta ona göre normal bunu kabullenıo diyosun dediğim gibi yazık etme

bilinmez evet belki yeri gelir belki cogundan daha insansin ama bu konuda haksizsin

ama guzel laf yapiyorsun afferin sana , oyun kurallari demekki :) evet bilemeyiz para ve imamnin kimde oldugunu ama bazen derler gorunun koy kilavuz ustemez diye :) neyse cok farkli insanlar bosuna yazislar ,, umarim yalansiz bir doneme girersin :)

bilinmez evet belki yeri gelir belki cogundan daha insansin ama bu konuda haksizsin

Zaten ben haklı olduğumu savunmuyorum tamam?Buraya kaçıncı yazışım,yaptığımın doğru olmadığının farkındayım diye..ALLAH'tan korkusu olmayanın,vicdanı rahat olur.
Ben geceleri uyuyamıyorum Ercin Hanım.Ve o denli çıkmaz bir noktaya geldim ki,son olarak internet gibi bir yerde bu durumu paylaşıp,fikir almaya karar verdim.Zaten kafamın bir köşesinde o kişiyle bağlantıyı kesmek vardı.Yalnızca kafam karışıktı.KK'den sadece birazcık destek ve cesaret beklemiştim,o kadar...Ama sağolun siz benim günahlarımı bir bir sırtladınız...

Son düzenleme:
sevigin oldugu halde başkasından hoşlanıyosun aslaa arada kalmaılısın seçiniini yapp yoksa böylee hem kendine hem onlara iahnet etmiş oluyosun !

Ulen, biz birini sevdik. Ondan başka tüm erkekler bana kadın gibi gelirdi.
Kafamı kaldırıp da bakmaz, o çok beğendiğim artist gelse, yine sevdiğimi değişmezdim.
De de de, noldu ?
Hep terkedildik.
İşte konu sahibi gibiler hep el üstünde. Bu mu adaletin dünya ?

Yorumuma gelince; bir tarafta 3,5 yıllık seni seven bildiğin adam. Diğer tarafta 3 günlük adam. Erkeklerin ilgisi çabuk dağılır güzelim. Hele şimdikilerin. 3,5 yıl önce birini bulmuşsun bak 3,5 yıl edebilecek kadar gelmişsiniz buralara kadar iyi-kötü. Sen şimdi, yanlış anlama hepimiz öyle oluruz, saflar gibi:

" Ayyyyy ne güzel mesaj atmış yaaaa..."

"Ayyy her sabah ve her gece mesaj atıyor yaaa"

deriz.

Ama ya sonra ? Sana nolacağını söyleyeyim. Sen sevgilinden ayrılıp, onunla olmaya başlarsın ve olmaya başladığının ayı bile dolmadan, ilgisizlikten şikayetçi buraya konu açarsın. Ne derler, şarkıdaki gibi; bakma aldanma,çocuksu masum gülüşüne.
Ve bence, o kadar yıllık güvendiğin sevgilini, seni de seviyormuş (!) sakın ama sakın 3 günlük ardını arkasını bilmediğin adama değişme.

Ve şunu eklemek isterim;​
Allahtan korkusu olmayanın vicdanı rahat olur benim vicdanım rahat değil demişsin de, ben sevdiğim dediğim ve ya sevmesem de sevgilim olan biri hayatımdayken kafamı kaldırıp da başka bir çift göze bile bakmadım. Yani bu durumda tabi ki benim vicdanım rahat olacak ! Senin mi olsaydı ? Resmen ihanet.
Ayrılıp da bu naneleri yiyemiyorsan, o zaman diğerine duvarını örüp arkanı dönmesini bileceksin.

Son düzenleme:
sevgilin olduğu haldee sana bu kadar ilgisini belli eden durumu kabullenen böylede devam etmeyi uygun gören adamın aşkına kim ne derse desin inanmam.

Seninde yaptığın davranışın ne kadar etik olduğu ortada.İİlahi adalet tecelli eder bir gün.Hayır anlamadığım şey bu olayı erkekler bize yaptığında kızıyor sinirleniyoruz haklı olarak bunu yanlış görüp hakaret ediyoruz falan o erkeğin ne ş..sizliği kalıyor ne adiliği..

Şimdi size diyorum kii bunu kendinize yakıştırıyor musunuz? Ha yakıştırıyorsanız buyrun devam edin..Ne diyim midesi geniş iki insan gördüm ben başka birşey değil.Aşk sevgi gibi duyguları bu tip durumlar kirletiyor..

canım zor bir dönemdesin. buraya bu konuyu açarken sana gelecek tepkileri önerileri de kabul ederek açtın. bence kimseyle tartışma bu seni daha çok yorar.

bir geçiş dönemindesin, 3.5 yıl, ayrı şehirler, alışkanlıklar, eski heyecanın kalmayışı vs. hepsi seni karşına çıkan bu kişiye yönlendiriyor ve sen de karşı koyamıyorsun. çünkü bütün bunları özlemişsin. heyecanlanmak, beğenilmek, peşinden koşan biri... karşındakinin inatla seni bırakmamasına birşey demeyeceğim çünkü ne olduğu ortada ama;

sen 3.5 yıl bir ilişkiye emek vermişsin, bunu ciddi bir boyuta taşımışsın. ilişkini ihanet gibi ağır bir olayla lekeleme. en başta yaptığın şey, karşındakinin sana olan ilgisini farkettiğin anda kesmemek olmuş sonrası da ilerlemiş buralara kadar gelmiş. daha fazla vicdan azabı istemiyorsan o kişiden uzaklaş. bir an önce hem de. ileride sevgilin böyle birşeyi öğrenirse yine sen üzülürsün en iyisi daha fazla birşey olmadan bırakman. sonrası yalanlar, ihanet ve daha da kötü şeylere neden olabilir..

ilişkiden sıkılman, ayrılmak istemen gibi bir durum varsa, bu da birilerinin etkisiyle değil, kendi düşüncenle, iradenle olmalı. işte yine bu yüzden o kişiyle görüşmeyi kesmen en doğrusu. mantıklısı demiyorum doğrusu diyorum yani hem ahlaken hem de mantıken en doğrusu.

Son düzenleme:

sırtını sıvazlayıp aferin canım iyi yapıyorsun mu diyecektik?

şapka çıkararak ayakta alkışlıyorum.

ay yazmiyiym diyorum ama bensenin gunahlarini sirtladim:)) olduu canim sen yap yap yap bizler sirtlariz ydedigin bu kelimeler yapdiklarin icin gecerkli degildir tamam mi
yazdigin gibi olsaydin böyle yapmazdin cok zor degil yaaaa sankii bizlere olmuyormu esimiz nisanlimiz oldugu halde karsina birilerinin cikmasi insan bakamaz bile yaaa sevsen bakmazsin zaten ama kabul etip cozum aramiyorsun bahaneler kendini suyu yuzune cikarma biri bisey diyince hemen yagli yagli laglar gunah sirtlamaymis vallaha ben korkarim kalp kirkmaantan gunah almaktan ama sen yazmissin böyle böyle diye eeeeee sorun nerde olabilir cizgiyi actim belki yazdimda bunu ama dediklerimin arkadasindayim vicdanli olan biriisi bunu yapmaz neden sen bi erkek icin bunlari yasayasinki , neden kendini niye bukadar basit yapiyorsun bizler bos senin icin sen kendine once saygi duymalisin yaptigin bir hatadir asla ikinci erkekge gitsen sana herzaman aldatmis bir kadin gozuyle bakar sanirim bilmiyorum ama biraz akill mantik calistir dilin var masallah biraz aklina ver canim benim akilli ol ,eger laflar agir gelirse bunlarin iki katini realde daha beter duyarsin ona gore yasa millet gelip icinne bakmaz gorunune yorum yapar kimseyi alaka etmesede ama bu böyledir yanii bana böyle klassik laflar yapma

bizlere senı yargılamak düşmez bızlere fıkır danışmışsın o konuda yardımcı olmaya çalışırız sadece devam etmekte olan bır bırlıktelığın varken bır başkasıyla bır nevı flört edıosun ve işin garıbı bu kişi senın erkek arkadaşın olduğunu bıldığı halde sana yaklasıoo sen ise ikisi arasında kaldını syluorsun assında mantıklı düşünsen kendınde çıkabılırsın işin içinden sevgılınle sorun yasadığın donemde bırden bu kişi çıkıo karsına ve sana gercekten değer verdığini asık oldunu syluor sende bır bşlukta oldun için çok cazıp gelıo bunlar sana çünku sevgıye en muhtaç oldun dnem senın basını öle bır dnduruokı 3.5 yıllık ilişkını bıle gzden çıkarmayı düşünmüssün ama sunu atlıyosun şimdı gruştuğun 2 ci şahıs bır bırlıktelın varken onunla gruştunu bılıo eğer kı sen ilk askını bırakıp bu kişiye dnduüğünde inanıyormusun ki bu kişi sana gvencek ve dört dörtluk ilşkın olcak onun gzunde her zaman daha iisinı bulduğunda bır öncekınden vazgeçen sıp sevdı bırı olarak kalıcaksın ve inan bana ilk ilişkın gbı uzun srelı bır bırlıktelıkte yasamıycaksınız sen sevgılınden ayrıldığın anda butun tılsım bıtcek çünku artık heyacanlandırcak bişi kalmıycak artık senın saklaman gereken bır ilişkı onunsa kendısı için yasak bırlıktelık yasayan bır sevgılısı olmıycak çok uzattım bılıorum ama kısaca bır anlık heyecan için 3.5 yıllık askından donme sonunda pişman olan sadece sen olacaksın ben inanmıorum ikincı kısının senı grcekten sevdığine.

İnsanlar gaflete düşebilirler.Ayrıca gaflete düşme oranı,cinsiyete,yaşa,ailevi durumlara,arkadaş çevresine,bulunulan çevreye göre de değişebilir.Evet en güzeli düşmemek.Ne mutlu ki siz düşmemişsiniz.Düşmenizi de dilemem.Ama düşmez kalkmaz da bir ALLAH'tır.Hepimiz bir kuluz,hata yapabiliriz.Ama önemli olan bu hatadan ders çıkarıp,bir daha da yapmamaktır.Ben hatalarımdan ders çıkaran bir insanım.Bu da benim için bir hataydı.Yorumunuz için teşekkür ederim.

Hayır , bir de şöyle bir durum var.
Kendimi konu sahibinin yerine koydum da; ben eğer böyle bir konumda olsaydım.
Yani sonra gönlümün kaydığı adama sırtımı dönüp sevgilimi bile seçsem, asla sevgilime söylemeden duramazdım.
Sen şimdi o adamı hayatından göndersen bile nasıl sevgilinle evlenip eşim diyeceksin ?
İnsanın vicdanı, o adamı hayatından çıkarsa bile rahat etmez ki. Aklın kaymış bir kere.
Ve gidip sevgiline itiraf etsen bırakır seni.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama, sanırım en doğrusu ikisiyle de olmaman.
Gerçi şimdi ki adamla ol. Nasılsa bırakacak seni. Hislerim doğrultusunda böyle düşünüyorum.

Hem o adam , sevgilini kabul etmiş. Tuhaf. Şu kadar söyleyeyim; hiçbir seven,aşık sevdiği kişiyi , ikinci bir kişiyle paylaşmaz. Gerekirse onsuz yaşar ama paylaşmaz.​

Yahu ben her gece vicdan muhasebesi yapıyorum Ercin Hanım,benim vicdanımın muhasebesini yapmak size mi kalmış?Ayrıca aşık olmak,sevmek,hoşlanmak,ilgi duymak farklı kavramlar.
Ben sevgilimi seviyorum,ama o kişiye de ilgi duydum.Zaten bir insan 2 kişiyi birden sevemez,2 kişiye birden aşık hiç olamaz.

Her kul hata yapar, ama bile bile değil. Resmen beddua etseydin :) Ben, ilk önce ALLAHIN İZNİYLE, büyük konuşmak yine de istemem. Ama inan bana, ALLAH korusun, birini aldatabilecek, ya da aldatmaması gereken son insanım diyeyim. Çünkü ben yıllarca, bizim yuvamızı dağıtan kadın ve anneme ihanet eden babamın saçmalıklarıyla yaşadım. Hala daha da yaşıyorum. İhanet, hayatımda gördüğüm en büyük günahtır. İçinde yalanı, ikiyüzlülüğü barındırır. Ve şuan aklıma gelmeyen bir çok şey. Resmen anası gibi yani bence kötülüğün. Bence, senin ki tam anlamıyla bir ihanet olmadan tövbe et. Yoksa düşmez kalkmaz bir ALLAH, karşına çıkacaktır.​

Ha bak bir de şunu söylemek istiyorum; o adama karşı dikkatli ol. Bazı adamlar, sevgilisi olan kızları bilerek deniyor. Eğer kız oltaya gelirse, kullanmaya çalışıyor.

Son düzenleme:
yorumların hepsini okumadım.. benzerlerini yazmış olan arkadaslarım varsa kusura bakmasın.. şimdi senin 3,5 yılllık bı ılıskın var ve CİDDİSİNİZ.. 1 sen değil erkek arkadaşın ciddi 2 sevgilin varken gönlün başkasına kayıyorsa evlendiğin zaman tek bi adamla nasıl bi ömür geçireceksin 3 evlendiğin de bu kadar basit olmaz hiçbirşey canım enselenirsen birgün eşinin gözünde itibarın sarsılır.. hayır anlam veremediğim de şu senin erkek arkadaşın oldugunu bıldıgı halde nasıl sana aşık olabiliyor seninle gerçekten ciddi olsaydı 2. kişi susmayı denerdi açılmayı değil.. anladığım kadarıyla çekici bi fiziğin var görmeme gerek kalmadı.. kendini toparla aslında ikisini de sevmıyorsun sevgılıne alışkanlık yapmışsın farklı heyecanlar arıyorsun ıkısını de bırak zamanla toparlan ve hayatına gercekten işte bu adam dıyebılcegın bırını al.. kimse ihaneti kaldıramaz hele de bi erkek asla.. alışkanlıklarından vazgeç tatlım bi an önce.. unutma ıkıncı kişi sana aşık falan değil amacı seni elde etmek.. sevgılısı olan bı kıza aşık olunmaz demıyorum aşık olunur ama bunu dıle getırmez..

İleride itiraf etmeyeceğimi nereden biliyorsunuz?
Herşeyi olduğu gibi anlattığım zaman,sevgilimin beni bırakabileceğine nasıl bu kadar eminsiniz?
Siz de önyargılarınızla konuşuyorsunuz...Ama teşekkür ederim fikirleriniz için yine de...

kapatılır diyordum kapatılmamış kaçıncı yorumum oldu:)
hala buralarda laf mı yetiştiriyorsun konu sahibi
arkadaşım kaç kişiyle tartışmaya girmişsin benden
sonra 4.sayfadan beri uğraşıyorsun ,kabul et artık toplum seni
ve senin gibi düşünenleri kabul etmiyooor etmeyecektir de....

çünkü kim böyle bir insanı kabul eder? siz eder misiniz? hadi söyleyin erkek arkadaşınıza durumu tepkisinide dürüstçe yazın buraya.Oturup konuşalım nasıl bu kadar emin olduğumuzu.Var mı o kadar cesaretiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…