Peki iki kişiyi sevdiğini söylüyorken, üçüncü kişiyle ilgilenip mesaj atıp duruyorsa ?
nasıl yaniii bir de öyle bir durum mu var?? ben mi görmedim onu
prettywitch .!.:çünkü kim böyle bir insanı kabul eder? siz eder misiniz? hadi söyleyin erkek arkadaşınıza durumu tepkisinide dürüstçe yazın buraya.Oturup konuşalım nasıl bu kadar emin olduğumuzu.Var mı o kadar cesaretiniz.
dervişin zikri neyse fikri odur bu bir(şimdi olmasa yarın başkasını bulur onunla aldatırsın:)
kapatılsın bu konu bunun için sabaha kadar uğraşıcam bu iki
bi söz var bilir misin k..ğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı üç
hadi uyu cnm buda dört
Uğraşırsan uğraş,umurumda değil açıkçası.Sabrım,taşma noktasına kadar geliyor.O KADAR EMİN OLMA,DUA DA BEDDUA DA ZAMANI GELİR TUTAR,AH ÇIKAR AHESTE AHESTE,EĞER Kİ GERÇEKTEN KARŞINDAKİNİN CANINI YAKMIŞSAN.DEVAM ETTİRME LÜTFEN.LÜTFEN DİYORUM BAK,LÜTFEN.
kapatılacak bu konu böylelerine konusma hakkı
bile verilmeyecek aslında
güvenemiyorum bunlar yüzünden sevgilime yaa
nasıl yaniii bir de öyle bir durum mu var?? ben mi görmedim onu
Uğraşırsan uğraş,umurumda değil açıkçası.Sabrım,taşma noktasına kadar geliyor.O KADAR EMİN OLMA,DUA DA BEDDUA DA ZAMANI GELİR TUTAR,AH ÇIKAR AHESTE AHESTE,EĞER Kİ GERÇEKTEN KARŞINDAKİNİN CANINI YAKMIŞSAN.DEVAM ETTİRME LÜTFEN.LÜTFEN DİYORUM BAK,LÜTFEN.
yaaa cok uzuluyorum simdii yaaaama sana bi ayna gerek böyleee boy aynasii gerek iyice bak yaninda hande yenerden atma sarkisi sonra millete laf yetistir
sanırım öyle birşey yok o konu sahibinin
gelecek aya açacağı konu tatlım
ayyy sevgilinle böyle insanlari niye kiyasliyorsun , bak ahda aliyoruz gerci ona gore hääääben boyler seyleri gorunce nisanlimi daha cokseviyorum canim benim :))
pekii sen sevgilinin canını yakarken nasıl devam ediyorsun bu duruma.Nasıl söylemiyorsun bu durumu ona.Söyle o zaman oturup konuşalım senlee.
prettywitch .!.:çünkü kim böyle bir insanı kabul eder? siz eder misiniz? hadi söyleyin erkek arkadaşınıza durumu tepkisinide dürüstçe yazın buraya.Oturup konuşalım nasıl bu kadar emin olduğumuzu.Var mı o kadar cesaretiniz.
sizin ahınız bana tutmaz merak etmeyinn.Bakınn İnsanların başına böyle birşey gelebilir.Kimse gelemez demiyor.Biz size niye kızıyoruz biliyor musunuz? Siz halen niye kızdığımızı anlamıyorsunuz.boşluğunuza denk gelmiş ilgisi hoşunuza gitmiş olabilir mi? olabilir , insanız hatalar bizim için.Fakat siz bu durumu belli bir süredir sürdürüyrsunuz.Anlatabildim mi? Ne kadar rahatsız oluyorum derseniz deyin sizin bu durumu sürdürebildiğiniz gerçeğini değiştirmez.Sana dürüstçe birşey söyleyeyim mi? Eğer başıma böyle birşey gelse.Anında 3.5 yıllık sevgilimden ayrılırım arkasından iş çevirip o adamın yüzüne gülmem.O diğer adama gelince onuda ciddiye almam.Toparlarım kendimi önüme bakarımm yahu hiç bişey benden önemli değil niye kendi duygularımı benliğimi kirleteyim bu tip olaylarla..
Ne kadardır sürdürdüğümü biliyor musunuz?Bilmeden yorum yapmayın.
snn dua nie kabul olsun ki aldatarak sevgilini kandırarakUğraşırsan uğraş,umurumda değil açıkçası.Sabrım,taşma noktasına kadar geliyor.O KADAR EMİN OLMA,DUA DA BEDDUA DA ZAMANI GELİR TUTAR,AH ÇIKAR AHESTE AHESTE,EĞER Kİ GERÇEKTEN KARŞINDAKİNİN CANINI YAKMIŞSAN.DEVAM ETTİRME LÜTFEN.LÜTFEN DİYORUM BAK,LÜTFEN.
her iki insana da ümit vererek beni ve konuyu okuyan bütün
arkadaşları sinir ederek zamanımı çalarak girdiğin günahlara
bak önce sonra bana beddua et
Benim eski erkek arkadaşım ! Bir gün aldı beni karşısına. Ben birini severken, birini sevdim. Sonra o ikinciyi severken gözüm kimseyi görmedi dedi. Ama yaalaaan, ikincisiyle hala sevgiliyken bana geldi, mesajlar atıp dışarı çıkmak istedi. Kabul etmedim, kavga ettim. Gönderdim. 3 Ay sonra ayrılmış kızdan geldi. ( Birkaç ay sonra çıkmaya başladığımızda anlattı tabi 2 kişi arasında kaldığını. Bana dönüp kimi sevdim şimdi ben dedi :)
dimi ama benimki de iş insanlarla diğerlerini ayırt etmek lazım tatlım haklısın
allah sizi de bizi de bozmasın
konu sahibi gibi olanlarıda allah a havale ediyorum:)
aldatan lady anlatıyorgüneş gazetesi mutlaka alın hehheee
töbe ya rabbimmm hadsize bak sen
bide kimi sevdim diye soruyo utanmadan
seninki sevmeyi sevmiş anlaşılansevgiside çok gelmiş dağıtmış çok paylaşımcı maşallah
Ne kadardır sürdürdüğümü biliyor musunuz?Bilmeden yorum yapmayın.
1 saat bile sürdürmeniz yeterli.kaldı ki günlerdir sürüyormuş kendiniz yazdınız.ha deseydiniz eğer şuan böyle bir durum yaşadım bana itiraf etti ne yapayım ozaman anlayabilirdim sizi.Size asıl sorduğum sorunun cevabını istiyorum ben.2 keredir sordum yanıt vermediniz.Siz diyorum bu durumu sevgilinize anlatabilir misiniz?Anlatıcak mısınız? ne zaman?
snn dua nie kabul olsun ki aldatarak sevgilini kandırarak
her iki insana da ümit vererek beni ve konuyu okuyan bütün
arkadaşları sinir ederek zamanımı çalarak girdiğin günahlara
bak önce sonra bana beddua et
Size hala Hanımefendi(!)diyebiliyorsam,kendime saygımdandır.
Size kimse yorum yapın demiyor!!!SİZE ZORLA YORUM YAPTIRAN YOK,TAMAM!BURDA BİR DÜNYA KONU BAŞLIĞI VAR,EĞER HÜR İRADENİZ VAR İSE,BAŞKA KONULARA DA YORUMUNUZU YAZARSINIZ.!ÇOK DEĞERLİ(!) ZAMANINIZI BAŞKA ŞEYLERE AYIRIN!
Ve evet,lütfen yorum yapmayın bundan sonra.
O,bana sevgilimi gerçekten sevip sevmediğimi sordu aslında...Ve keşke sevgilinden ayrılsan dedi büyük bir cesaretle...
Sevgilim bana bunu yapsa,evet korkunç bir durum olurdu...Ki en sakındığım da bu aslında...Çünkü hep kendim söylerdim,sana yapılmasını istemediğin bir davranışı sen de başkasına yapma diye...Kendim söyledim,kendim dinleyemiyorum ama(
Ve hep derdim etme bulma dünyası diye..Aynı hatanın ya da girdabın içine ben düşüyorum,çekiliyorum sanki..................İnsanın kendisiyle çelişmesi kadar rezil bir durum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?