Kafam çok karışık kızLar yardım Lütfen =(

kapatılacak bu konu böylelerine konusma hakkı
bile verilmeyecek aslında
güvenemiyorum bunlar yüzünden sevgilime yaa

ayyy sevgilinle böyle insanlari niye kiyasliyorsun , bak ahda aliyoruz gerci ona gore hääää ben boyler seyleri gorunce nisanlimi daha cokseviyorum canim benim :))

nasıl yaniii bir de öyle bir durum mu var?? ben mi görmedim onu

Benim eski erkek arkadaşım ! Bir gün aldı beni karşısına. Ben birini severken, birini sevdim. Sonra o ikinciyi severken gözüm kimseyi görmedi dedi. Ama yaalaaan, ikincisiyle hala sevgiliyken bana geldi, mesajlar atıp dışarı çıkmak istedi. Kabul etmedim, kavga ettim. Gönderdim. 3 Ay sonra ayrılmış kızdan geldi. ( Birkaç ay sonra çıkmaya başladığımızda anlattı tabi 2 kişi arasında kaldığını. Bana dönüp kimi sevdim şimdi ben dedi :)

ayyy sevgilinle böyle insanlari niye kiyasliyorsun , bak ahda aliyoruz gerci ona gore hääää ben boyler seyleri gorunce nisanlimi daha cokseviyorum canim benim :))

dimi ama benimki de iş insanlarla diğerlerini ayırt etmek lazım tatlım haklısın
allah sizi de bizi de bozmasın
konu sahibi gibi olanlarıda allah a havale ediyorum:)
aldatan lady anlatıyor güneş gazetesi mutlaka alın hehheee

bayanlar kusura bakmayın ama cok agır konusuluyor ve kisinin ustune cok fazla gidilmis ustune basa basa yaptıgım dogru degil diyor ve dertlesmek istiyor burada kimse ona aferim devam et demesin ama hatasını anlatrken karsı tarafı daha kotu durumada dusurmeyin bari..inadına yapıyorsunuz sanki lutfen dedikce uzerin geliyorsunuz..onun yaptıgı yanlıs ama sizin onu dogru yola sevk etmek anlayısız buysa cidden cok yazık

Canım çok iyi düşün ve karar ver hayat senin hayatın. Geriye döndüğünde keşke deme. Bak ne güzel anlatmışsın 3.5 yıldır hayatında olan sevgilin bir çok seyi seni dinleyerek yapmış. Onu kaybedersen çok üzülürsün. Sevgilin hayatında olduğu için farkında değilsin. Herkesin sevgilisiyle sorunları oluyor önemli olan beraber mücadele etmek. Diğer çocuğu boşver. Hem sevgilin varken sana nasıl yaklaşabiliyor nasıl bir insan o öyle :S Zaten birbirinizi sevmeseniz 3.5 yıl sürmez. Ve diğer çocuğa da güvenme onun öylesi ayırmaya da çalışır inan insanlar göründüğü gibi değil. Çok iyi düşün.

töbe ya rabbimmm hadsize bak sen
bide kimi sevdim diye soruyo utanmadan
seninki sevmeyi sevmiş anlaşılan sevgiside çok gelmiş dağıtmış çok paylaşımcı maşallah

ay cok guldum yaa ay allahim yaaa

töbe ya rabbimmm hadsize bak sen
bide kimi sevdim diye soruyo utanmadan
seninki sevmeyi sevmiş anlaşılan sevgiside çok gelmiş dağıtmış çok paylaşımcı maşallah

Aynen canım :) Benim ki aslında ikisini de sevmemiş farkında değil :) Tabi beni de.​

Son düzenleme:

sağlam karakterli bi erkeğin bu şekilde bi olaya kendini dahil edeceğini sanmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…