- Emoji Skoru
- 1.360
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Deli_zambak
-
Kendisi talip olmuyor arkadaşları diyor sürekli reddettim hep, sonunda yine işim olmazz dedim babam 50 yaşında adamın kalbine mi indireceksiniz dedim espiri ile karışık.32 yaşindayim, evlenmek icin gec kaldigimi düşünmüyorum. Siz niye panik oldunuz.
Artık yogurdu üfleyerek yemeniz gerekir.
Yaraniz bi kabuk baglasın, zamanla eski enerjinizi toplar sosyallesirsiniz.
Utanmadan size talip olan 50 yasindaki adamlara da sübyancı demeyi unutmayın.
Kader, evet ama ben bazı şeylerin bizim elimizde olduğuna da inanıyorum. Evlilik ve çoçugun tek başına mutluluk kaynağı olmadığını da biliyorum, mutsuz değilim, duygularım karışık sadece bu aralar...Evlenmek, çocuk sahibi olmak biraz da kader. Olmazsa ucunda ölüm yok. Çok insan tanıyorum hiç evlenmemiş. Daha mutlular hatta birçok insandan
Sadece anne olmak icin mi evlilik istiyorsun.. yetistirebilecegine inaniyorsan evlenmeden de cocuk sahibi olabilirsin tabi sadecr derdin cocuksa.. sadece coxigum olsun diye evlenilmez
Bekar kadınlar için yapıldığını bilmiyorum. Bunu araştırıp deşğerlendirmeye alacağım. Teşekkürler.Çocuk istiyorsanız öncelikle yumurtalarınızı dondurmak için bir tüp bebek merkezine gidebilirsiniz.Ayrıca özel hastaneler için imkanınız yoksa Zeynep Kamil hastanesinde uzun bir süredir bekar Kadınlar için de yumurta dondurma işlemi yapılıyor bilginiz olsun diye yazıyorum.En azından bu kaygılarınızdan kurtulmuş ve evlilik için daha doğru kararlar almış olacaksınız.
Merhaba, ben de ilk yumurtamı Acıbadem'de dondurdum ama rezerv düşüklüğü oldugu için yumurta kalitesini ve sayısını arttırmak amacıyla yine Acıbadem'de Bülent Tıraş'a prp yaptırmaya karar verdim. Prp den olumlu yanıt alırsak yumurta dondurma işlemine devam etmek istiyorum. ama Acıbadem'in fiyatları çok yüksek oldugu için Zeynep Kamil'de dondurma işlemine yazın devam edebilirim. Acaba Zeynep Kamil'de bu işlem için şartlar, fiyatlar vs neler? Yumurta dondurma işlemi için hangi doktor daha iyi ve randevuda sıkıntı yaşar mıyım?Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Çok teşekkürlerÇocuk istiyorsanız öncelikle yumurtalarınızı dondurmak için bir tüp bebek merkezine gidebilirsiniz.Ayrıca özel hastaneler için imkanınız yoksa Zeynep Kamil hastanesinde uzun bir süredir bekar Kadınlar için de yumurta dondurma işlemi yapılıyor bilginiz olsun diye yazıyorum.En azından bu kaygılarınızdan kurtulmuş ve evlilik için daha doğru kararlar almış olacaksınız.