Kafam çok karışık. Lütfen yardım...

Deli_zambak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
950
1.360
63
Ben 2017 agustos gibi dava açtım. Nisan gibi yüksek mahkeme mevzuları olmazsa bitecek umarım. Kafamı karıştıran mevzu şu. 31 yaşındayım. En büyük hayalim anne olmaktı. Kadın hastalığım da var. Bu aralar zamanın aleyhime işlediğini düşünüyorum. Hem yeni bir ilişki istiyorum. Hem de çok korkuyorum yine eski eşim gibi birini bulurum diye...
Biliyorum bunlar yanlış inanç. Herkes aynı değil. Ama güvenmekte adım atmakta zorlanıyorum. Az çok kendime göre güzelim alımlıyım. Senden ötürü sen istemediğin için olmuyor diyorlar. Doğru da olabilir kendimi kapattım. Sosyal güler yüzlüydüm eskiden. Şimdi soğuk ve duvarları olan biriyim. Gelen kısmetlerim de oluyor az çok 50 yaşında adamlar ya da çoçuğu olan adamlar. Aşık da olmadım, evlenmek için evlenmek istemiyorum. Olumlu düşünmeye inanırım. Şu korku nasıl geçer.
Anneler çocuklarınızın kıymetini bilin.

32 yaşindayim, evlenmek icin gec kaldigimi düşünmüyorum. Siz niye panik oldunuz.
Artık yogurdu üfleyerek yemeniz gerekir.

Yaraniz bi kabuk baglasın, zamanla eski enerjinizi toplar sosyallesirsiniz.

Utanmadan size talip olan 50 yasindaki adamlara da sübyancı demeyi unutmayın.

Evlenmek, çocuk sahibi olmak biraz da kader. Olmazsa ucunda ölüm yok. Çok insan tanıyorum hiç evlenmemiş. Daha mutlular hatta birçok insandan ;)

32 yaşindayim, evlenmek icin gec kaldigimi düşünmüyorum. Siz niye panik oldunuz.
Artık yogurdu üfleyerek yemeniz gerekir.

Yaraniz bi kabuk baglasın, zamanla eski enerjinizi toplar sosyallesirsiniz.

Utanmadan size talip olan 50 yasindaki adamlara da sübyancı demeyi unutmayın.
Kendisi talip olmuyor arkadaşları diyor sürekli reddettim hep, sonunda yine işim olmazz dedim babam 50 yaşında adamın kalbine mi indireceksiniz dedim espiri ile karışık.
Hastalığım yüzünden sanırım, anne olmak bu aralar çoçuklarla haşır neşir olunca aklımda hep. Yoğurdu fazla üflüyorum zaten. Üfle üfle buz gibi oldu. O zamanlara ait tek bir anımı bile hatırlamak istemiyorum. Bir an önce toza toprağa karışşa...
Yine de teşekkür ederim. Haklısınız.

Evlenmek, çocuk sahibi olmak biraz da kader. Olmazsa ucunda ölüm yok. Çok insan tanıyorum hiç evlenmemiş. Daha mutlular hatta birçok insandan :KK66:
Kader, evet ama ben bazı şeylerin bizim elimizde olduğuna da inanıyorum. Evlilik ve çoçugun tek başına mutluluk kaynağı olmadığını da biliyorum, mutsuz değilim, duygularım karışık sadece bu aralar...

Sadece anne olmak icin mi evlilik istiyorsun.. yetistirebilecegine inaniyorsan evlenmeden de cocuk sahibi olabilirsin tabi sadecr derdin cocuksa.. sadece coxigum olsun diye evlenilmez

Bakmayın siz bana kadınlık hormonlarım beni mantıktan uzaklaştırıyor. Bugün doktor biri ie görüştüm. O baya moralimi bozdu ama sonuçta hiçbir şey belli olmaz. Nasipte varsa olacak olan olur zaten.

Ben mi yanlış anladım. Henüz boşanmadan talipler mi geliyor veya birileri vasıtasıyla dile mi getiriliyor?
Talipler, çocuk meselesi vs. bunları düşünmek için erken değil mi?
Yaşınız da çok değil. Hiç acele etmeyin telaşlanmayın.
Umarım zamanla istediğiniz gibi hayatınıza yön verirsiniz.

Çocuk istiyorsanız öncelikle yumurtalarınızı dondurmak için bir tüp bebek merkezine gidebilirsiniz.Ayrıca özel hastaneler için imkanınız yoksa Zeynep Kamil hastanesinde uzun bir süredir bekar Kadınlar için de yumurta dondurma işlemi yapılıyor bilginiz olsun diye yazıyorum.En azından bu kaygılarınızdan kurtulmuş ve evlilik için daha doğru kararlar almış olacaksınız.

Ablam 2inci evliliyini 31 yaşinda yapti. Cok mutlu bir evliliyi var.
Lutfen o duvarlari yikin ve cevrenize pozitiv enerji yayin.
İnsALLAH her sey gonlunuzce olur

Çocuk istiyorsanız öncelikle yumurtalarınızı dondurmak için bir tüp bebek merkezine gidebilirsiniz.Ayrıca özel hastaneler için imkanınız yoksa Zeynep Kamil hastanesinde uzun bir süredir bekar Kadınlar için de yumurta dondurma işlemi yapılıyor bilginiz olsun diye yazıyorum.En azından bu kaygılarınızdan kurtulmuş ve evlilik için daha doğru kararlar almış olacaksınız.
Bekar kadınlar için yapıldığını bilmiyorum. Bunu araştırıp deşğerlendirmeye alacağım. Teşekkürler.

Merhaba, ben de ilk yumurtamı Acıbadem'de dondurdum ama rezerv düşüklüğü oldugu için yumurta kalitesini ve sayısını arttırmak amacıyla yine Acıbadem'de Bülent Tıraş'a prp yaptırmaya karar verdim. Prp den olumlu yanıt alırsak yumurta dondurma işlemine devam etmek istiyorum. ama Acıbadem'in fiyatları çok yüksek oldugu için Zeynep Kamil'de dondurma işlemine yazın devam edebilirim. Acaba Zeynep Kamil'de bu işlem için şartlar, fiyatlar vs neler? Yumurta dondurma işlemi için hangi doktor daha iyi ve randevuda sıkıntı yaşar mıyım?Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Çok teşekkürler

Back
X