- 20 Eylül 2017
- 950
- 1.360
- 63
- Konu Sahibi Deli_zambak
Ben 2017 agustos gibi dava açtım. Nisan gibi yüksek mahkeme mevzuları olmazsa bitecek umarım. Kafamı karıştıran mevzu şu. 31 yaşındayım. En büyük hayalim anne olmaktı. Kadın hastalığım da var. Bu aralar zamanın aleyhime işlediğini düşünüyorum. Hem yeni bir ilişki istiyorum. Hem de çok korkuyorum yine eski eşim gibi birini bulurum diye...
Biliyorum bunlar yanlış inanç. Herkes aynı değil. Ama güvenmekte adım atmakta zorlanıyorum. Az çok kendime göre güzelim alımlıyım. Senden ötürü sen istemediğin için olmuyor diyorlar. Doğru da olabilir kendimi kapattım. Sosyal güler yüzlüydüm eskiden. Şimdi soğuk ve duvarları olan biriyim. Gelen kısmetlerim de oluyor az çok 50 yaşında adamlar ya da çoçuğu olan adamlar. Aşık da olmadım, evlenmek için evlenmek istemiyorum. Olumlu düşünmeye inanırım. Şu korku nasıl geçer.
Anneler çocuklarınızın kıymetini bilin.
Biliyorum bunlar yanlış inanç. Herkes aynı değil. Ama güvenmekte adım atmakta zorlanıyorum. Az çok kendime göre güzelim alımlıyım. Senden ötürü sen istemediğin için olmuyor diyorlar. Doğru da olabilir kendimi kapattım. Sosyal güler yüzlüydüm eskiden. Şimdi soğuk ve duvarları olan biriyim. Gelen kısmetlerim de oluyor az çok 50 yaşında adamlar ya da çoçuğu olan adamlar. Aşık da olmadım, evlenmek için evlenmek istemiyorum. Olumlu düşünmeye inanırım. Şu korku nasıl geçer.
Anneler çocuklarınızın kıymetini bilin.