kafam çok karışık sabretmeli miyim duzelmez deyip bosanmalimiyim?

inanamıyorum semiks
yani ben hala şiddet gösterende şiddet uygulanan kadınında yobaz olduklarını düşünürdüm.
senide kocanıda resimlerinden biliyoruz. kaynananla olan durumlarıda biliyoruz.
yanı bu nasıl olur. tam olarak neden kavga ettiniz.
altın mevzu sanırım yeni bir konu değildi en basından berı varolan bir sebebtı.
bebegınızde oldu daha yenı
sorun ne

mesleğini eline almışsın, ayaklarının üstüne sağlam basıyorsun dayakçı kocaya ihtiyacınmı var.dahada seni kullanıyorlar sakın izin verme.

semıks bunlarla ıyı baba olunmaz
bır babanın cocuguna verebılecegı en guzel hedıye annesını sevmektır derler bılırsın.
ayretten 1 yasındakı cocuk zaten dovulmez 1 yasındakı cocuga kızılmaz
bebektır o daha.
yazılanları okudum ruh halının normal olmadıgını dusunuuyorum.
bosanmak ıstemıyorsun
elbette kendı kararın

Bunu yaşamak zorunda değilsin..

kafan karışık olmamalı. aksine kararlı bi durumda olman gerekir.
evlilik degil bulundugun bu durum.

başının içindeki şeyi iyi kullan, geniş düşün ve empati yap..KİB

Semiks canim.üzüldüm ama sende o KV olduğu surece esininde annesinin eteğinden ayeilmadigi sürece bu evlilik yürümez iyi düşün canim...şiddette girmiş artik devreye..

Bende kadına şiddete karşıyım fakat sürekli olmayan çok sinirli anında yaptığı ufak tefek şeyler için boşanma taraftarı değilim eğer yaptığına çok pişman oluyorsa şimdi hemen başlamayın kadına şiddetin büyüğü küçüğü olmaz diye olur kardeşim birisi dayak diğeri sinirli anında aniden gerçekleştirdiği devamlılığı olmayan refleks .Ne demişler akıl veren çok olur ama ihlas ile yaşayan az bulunur diye bir yuva kolay kurulmuyor kolay kolayda yıkılmamalı boşand8ktan sonraki yaşayacağı psikolejik şiddeti düşünün bide inanın bence bu daha ağır inşallah devamı gelmez eğer bu sürekliliğe dönüşürse boşanın

Hanım efendi iyi güzel dik dik konuşuyorsunuz o evladı babasız büyütürken içi sızlamayacakmı insanın hemen boşan demesi kolay ilk defa böyle bir şey yapmış sürekli olan birşey değil nekadar kolay hemen boşan demek

Boşanıp boşanmamak sizin verebileceğiniz bir karar.
Affedip affetmemek insandan insana değişir. Yalnız dikkatimi çeken eşinizin affedilmek gibi bir derdinin olmaması. Hatta bu dayak mı ki, demesi. Bunlar görmezden gelinmeli mi? Siz her tartışmanızda şiddet görecek misiniz, bu önemli olan. Karşınızda yaptığını normal gören bir adam var, siz de onun bu fikirlerini davranışlarını normal görürseniz bu evlilik devam eder tabiki. Allah hayırlısını versin, bebeğiniz var, yaşadığınız beyninizden geçenler sizi çok yıpratır şuan. Şiddete göz yummamanızı temenni edebilirim ancak...

Reactions: anu

Yorumumda bosan yazan kismi renklendirip paylasir misiniz? Burada bosan yazan surusuyle yorum varken neden benimkine yaziyorsunuz?

çok sıkıntılı bi durum .
sürekli kavga çıkaran bi kayın valide ve eş.
sabretmek gerekir evet ama önce bi düzene girmeli eşiniz ve kayın validenizle olan ilişkiniz..bu curcunada ne kadar sebredebilir ki insan

seöğrencilerinize nasıl kendinizi ezdirmeyin diyeceksiniz diye kurduğunuz cümlelere karşı cevap yazdım çünki bana çok abartı geldi bu benim düşüncem canım7493166 .!.:
Yorumumda bosan yazan kismi renklendirip paylasir misiniz? Burada bosan yazan surusuyle yorum varken neden benimkine yaziyorsunuz?
Ben sizin öğrenxiletinize

canım dayak bir kere attıysa devamı gelir.Ama bu bizim dışardan boşan dememizle olacak işte değil.Sonuçta öğretmensin ve ne güzelki bir mesleğin bir gelirin var.Maddi olarak sıkıntın elbette olmaz ama manevi düşünmek lazım hele ki bir de çocuk varsa iki kez düşünmekte fayda var.

Bence kararı ruh halinize göre vereceksiniz çoğu zaman mutsuzsanız tabiki bu birlikteliği sürdürmeyin

dayak olayı da neymiş ?

Çok çirkin

karar sizin

Altinlarim bende degil bana vermiyorlar alma gibi bi sansim yok evimde degil kaynanamda zaten esim de demisti daha onceki bi kavgamizda o altinlar senin degil diye.
ayrılmayı düşünüyorsanız eğer bi şekilde alın derim ben. Adama bi süre yumuşak davranıp düğün va gibi bi atraksiyon için isteyip geri vermeyebilirsiniz. Olmadı mahkemede alırsınız ama ayrılacaksanız evden giderken almak maddi anlamda sizi rahatlatırdı.

Peki siz neye karar verdiniz? Kalacak mısınız ayrılacak mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…