size ne?
yapamadığınızı yapmayı öğütlemeyin bence...
semıks bunlarla ıyı baba olunmazOğluna karşı çok iyi bir babadir onun önünde kesinlikle kavga etmez ona bir kere bile vurmamistir. Hatta arada ben kizsam bile kizma cocuga der. Hicbir seyini eksik etmez sevgisini ilgisini maddi ihtiyaclarini hakkini yemeyeyim oğlum da babasina çok duskundur biraz gec gelse eşim eve baba baba diye kapida bekler. Aslinda onun babasina olan duskunlugu de beni cok düşündürüyor. Benimle annesi yüzünden çok kavga etmistir ama ilk kez vurdu ve hala inanamıyorum su an rüyada gibiyim yapacak insan değildi bu kadarını. Onu affedemicem gibi geliyo su anda
Şahsen aynı soruyu size yöneltmek isterdim ama kibledim. Yoruma yorum yapmak yasak. Yapamadığım bir şeyi öğütlediğimi nereden çıkardığınızı anlamadım. Orada bir öğüt değil soru var ayrıca. Kadına şiddete ses çıkarmamasını, yuvasını devam ettirmesini öğütleyen sizin gibi yorumları görünce üzülüyorum doğrusu. Kimse şiddeti, fiziksel ya da psikolojik, hak etmez.
seni kiblemem lazım. çok ayıp benim hayatımdan konuşmanAyrıca buyurun siz yaptığınızı öğütleyin. 2. eşinizden de ayrılmaya hazırlanıyorsunuz.
Hanım efendi iyi güzel dik dik konuşuyorsunuz o evladı babasız büyütürken içi sızlamayacakmı insanın hemen boşan demesi kolay ilk defa böyle bir şey yapmış sürekli olan birşey değil nekadar kolay hemen boşan demekSavunmaya başladınız bile. Ayrılmayacaksınız belli aşırıyaeniz arkanızda, maddi durumunuz var. Ruhunuz tutsak ne yazık ki. Okumakla meslekle hiç alakası yok. Karakter meselesi. Ama merak ediyorum
Yarın bir öğrencinize dik durup kendiniz ezdirmemesini, hakkını aramasını öğütlediğinizde içiniz cız etmeyecek mi?
Hanım efendi iyi güzel dik dik konuşuyorsunuz o evladı babasız büyütürken içi sızlamayacakmı insanın hemen boşan demesi kolay ilk defa böyle bir şey yapmış sürekli olan birşey değil nekadar kolay hemen boşan demek
çok sıkıntılı bi durum .Kizlar kafam o kadar dolu öyle karışık ki neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de Türkçe öğretmeniyim ama şu an cümle bile zor kuruyorum. Birkaç saat önce esimden dayak yedim. Nedeni ise evliligimden beri yasadiklarimdan dolayi patladim artik ve içimde ne varsa döktüm en son da yeter artık intihar edicem dedim kolumdan tuttu et hadi dedi ve bana vurmaya başladı. Evlendigimden beri sürekli kaynanam yüzünden kavga ettik. Aslinda birbirimizi severek evlenmistik ama tüm kavgalarimiz kaynanam yüzünden çıktı. Ne yapsam o kadina yaranamadim. Ne desem kavga cikardi o kavga cikarinca esim benle kavga etti. Kadinda inanilmaz bir yönetme meraki var. Herkes avcumun icinde olsun hep benim dediklerim dogru havasinda. Bütün altinlarim takilarim bile onun evinde 2 seneyi geçti hala bende değil. Bir düğün falan olur alir takarim düğün bitince iade ederim. Kocam desen evlenir evlenmez banka kartimi istedi vermeyince yine kavga cikarmisti. Bana paraya ihtiyacin olursa ben veririm demisti vverir de zaten veriyo da ama benim ekonomik özgürlüğüm elimdeyken neden kocamdan para isteyeyim ev kadini gibi. Daha neler neler var ama bu dayak olayi da yetti artik. Bana sevgisi bitiyomus ben böyle yaptikca eve gelmek istemiyomus cocuk için geliyomus sadece bilmiyorum yaa artık. ..
Ben sizin öğrenxiletinizeseöğrencilerinize nasıl kendinizi ezdirmeyin diyeceksiniz diye kurduğunuz cümlelere karşı cevap yazdım çünki bana çok abartı geldi bu benim düşüncem canım7493166 .!.:Yorumumda bosan yazan kismi renklendirip paylasir misiniz? Burada bosan yazan surusuyle yorum varken neden benimkine yaziyorsunuz?
ayrılmayı düşünüyorsanız eğer bi şekilde alın derim ben. Adama bi süre yumuşak davranıp düğün va gibi bi atraksiyon için isteyip geri vermeyebilirsiniz. Olmadı mahkemede alırsınız ama ayrılacaksanız evden giderken almak maddi anlamda sizi rahatlatırdı.Altinlarim bende degil bana vermiyorlar alma gibi bi sansim yok evimde degil kaynanamda zaten esim de demisti daha onceki bi kavgamizda o altinlar senin degil diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?