kafam çok karısık sizce ne yapmalıyım

Anladım fazla babacıymış eşiniz ama
Ben zaten onlara da verin demedim
Sadece nasıl çalındı sandılar ? O kısmı anlamadım
Ve bi arsaya yatırım yapsanız, en azından yatırım yaptım derdiniz

istemediler işte bizim birşey sahibi olmamızı calınma kısmına gewlincede altınlar oldugu yerde olmayınca herkes öyle düşündü

istemediler işte bizim birşey sahibi olmamızı calınma kısmına gewlincede altınlar oldugu yerde olmayınca herkes öyle düşündü

Pardon ama bana eksik anlatıyosunuz gibi geliyo
Bende bişeyi yerinde bulamam da bazen
Aaa demek hırsız girdi deyip geçmem
Kaldı ki takı bu
Size sormadılar mı takılar nerde diye
Siz ne cevap verdiniz

Sana madalya takıcam bi ara Cute ama burayı kaynatmayalım.

Set var set var şimdi
O miktarda bi set fazla gösterişli olmaz mı
Eşinin fark etmemesi çok enteresan

10 bın tl ımıs o zamanalrda o zamadna 10 bın lıra ıyı yanı tas catlasın 1.5 tl set olsun hadı olmadı 3 bın tl olsun

Ben durumu anlamaya çalışıyorum
Bi şekilde izah edilebilir belki diye
Ama siz madem tamamını anlatmak istemiyorsunuz
Zorlayamam da

Eşinizin bu kadar köpürmesini anlamak istemiştim
Belki herşeye rağmen bi orta yol bulunur diye ama güven sarsılması da kolay birşey değil cidden

Pardon ama bana eksik anlatıyosunuz gibi geliyo
Bende bişeyi yerinde bulamam da bazen
Aaa demek hırsız girdi deyip geçmem
Kaldı ki takı bu
Size sormadılar mı takılar nerde diye
Siz ne cevap verdiniz

eksik değil babasına vermek için geldi altınları istedi koydugumuzx yere baktı bulamayınca aradı heryeri calındı düşüncesine kapıldı bende birşey söyleyemedim korkumdan öyle bilindi takı subat ayına kadar bu olaydan öncede soguktu zaten dediğim gibi bu olayda kapak olmus mesaj falan yazan birisi değildi ismimi neden değiştirdin dediğimde yanlıslıkla mesaj yazarken olmus demişt ibu olaydan 1 sene oncesi

Senin de şok filan olman gerekiyo bu durumda
Takıların sözde çalındığına sende inanıyosun ya çaktırmamak için ?
Bişey demesen de bi tepki şart dimi hergün parasını kaybetmiyor bi insan

O olayı bilmiyorum da
Bundan bağımsız bir olay sonuçta

O zamanda sorgulamak , tepkinizi koymak sizin hakkınızmış.

Konu sahibi arkadaşım 18 yaşında olmana rağmen pek de cahil değilmişsin altınları bozdurmayı sonra da çalındı demeyi düşünebilmişsin öyle değil mi? Ayrıca bende o altınlar senin iyiy yapmışsın diyen arkadaşları hiç katılmıyorum. Nedenine gelince evet altınlar kadına ait olabilir ama sonuçta evlilikte her şey ortaktır. Kadın olarak eşinizin sizden gizli iş çevirmesini makul karşılayabilir misiniz? Yüksek ihtimalle hayır. Bence bu saatten sonra konuşabilirsen eşinle son kez konuşmayı dene ama güveni bir kez sarsılmış eşinin bu saatten sonra barışsanız bile o güven kolay kolay yerine gelir mi bilemem tabii. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

seni istemedigini söyleyen bir adamla bir ömürmü geçireceksin?? tamam altınları habersiz satman çok yanlış olmuş ama oda bahane arar gibi hemen boşanma davası açmış :44: ilginçç yanlış anlama ama sanki o ayrılmayı istiyormuşta sen tuz biber ekmişsin gibi geldi bana ve sana şu anda hakaret eden adam geri gelirse neler yapar diyede düşündüm ama sen tabiki daha iyi bilirsin bunlar benim ilk izlenimlerim cnm Allah yardımcın olsun

Moralinizi bozmak istemiyorum ama evlilik birliği denilen şeyin temelinde güven duygusu yatar. Çok genç ve tecrübesiz de olsanız yaptığınız şeyin telafisi çok zor. Siz kendinizi anlatmaya çalışıp, elinizden geleni yapın ama sonuç istemediğiniz şekilde gelirse buna da hazırlıklı olun. Sonuçta hatalar insanlar için. Olmuş bitmiş. Kendinizi suçlayıp, kahrolmayın. Hayat devam edecek. Hakkınızda hayırlısı olsun.

bende sizin gibi düşünüyorum aslında kızım için denemek isterim bir kez daha egerki geri gelirse ki tuz biber oldu aynen bu olay diyorum ya bu olaydan 1 sene öncesinden basladı soguklugu kapak oldu yanı tamam yalnıs birşey ama zamanla dğüzelmiyecek birşeyde değildi

cok kez konustum olmaz diyor sürekli sonucuna razıyım zaten haklıdır ne kara alsa belki bana ceza vermek için yapıyor bunları bilemiyorum yanı ne olacadını

tatlım ben yorumların tamamını okumadım açıkçası sadece alıntı yaptıgım kısmı ve bir kaçını okudum ama bende böyle bir izlenim yarattı ikinizdede suç var gibi geldi bana ama ortada bir çocuk var ve sanırım kayınvalidenlere yakın oturuyorsun öyle anladım ben barışırsanız bile senin güven kazanman onunda ailesinden uzaklaşması lazım çok dua et cnm Allah herşeyin hayırlısını versin hakkında

Siz eşiniz hakkında babacı, babası hakkında mal sahibi olmamızı istemedi desenizde, onlar size çok güvenmiş. Açıkçası her insanın aklına acaba gelinmi yedi düşüncesi gelir ve araştırırdı. Ama onlar yapmamış, siz itiraf etmişsiniz.

Bu çalınma olayını bilmeden size hak vermiştim, ama şuanda siz çok suçlusunuz, her ne kadar bu olay yüzünden evlilik yıkılmaz desenizde Ortada Güvensizlik var ki bunun için boşanılır. Çocuğunuzada kocanız değil siz yazık etmişsiniz, bence vijdanen siz rahatsızlık duyun...

ben hiçbir sekilde rahat değilim zaten ama ısrarlada tekrarlıyorum kurtarılabilinir hala diye düşünüyorum tabı baska neden yoksa

ben hiçbir sekilde rahat değilim zaten ama ısrarlada tekrarlıyorum kurtarılabilinir hala diye düşünüyorum tabı baska neden yoksa

Arkadaşım sen hatanı anlamışsın belli ama evliliğinin bitmesinin ardında başka bir neden aramana gerek yok bence. Evlilikte en önemli 3 şeyden biri güvendir ki siz o güveni yerle bir etmişsiniz. Eşinizin yerinde siz olsaydınız bu evliliği kurtarmak için çaba gösterir miydiniz?

Nasıl kurtaracaksın?
Aılen dugun takılarını yerıne getırıp vermeyı dusunuyormu esıne?

Altınlar her ne kadar kadının dense de o altınlarla ne yapılacağı eşle birlikte karar verilir.
biri diğerinden gizli iş yaparsa da elbette ki güven sarsılır.

Acaba eşiniz yapsaydı bunu ve siz de sonradan öğrenseydiniz ne tepki verirdiniz?
Kızar bağırır çağırırdınız ama işi boşanmaya götürmezdiniz belli ki.
Yazım tarzınızdan bunu anladım.

Güven en önemli şeydir elbet.
Ancak ortada bir çocuk varken eşinin seni affetmemesi, bunu cümle aleme duyurup,
boşanma davası falan açması da ilginç.

Demek ki evliliğinizde de sorunlar vardı ki bu olay da işin bahanesi olmuş bence.

Şu durumda beklemekten başka yapacak bir şeyiniz yok maalesef...

Güzel kardeşim öncesini bilemem belki bir şeyler hissediyorsundur,
AMA bu bir sebeptir bir ailenin dağılmasına, Evlilik neye dayanır, Güven, sadakat, Sevgi.

İnşallah tekrar yeniden bir araya gelin. Ama sende kocanın üzerine olayı küçümseyerek, bunun için evlilik yıkılmaz diyerek gitme, Cahildim heves ettim aldım, Senden, babamdan(kayınpederinden) çok korktum açıklayamadım de. Suçumu biliyorum deyip geçme yani, gerçekten yüreğinde hisset.

Nasıl kurtaracaksın?
Aılen dugun takılarını yerıne getırıp vermeyı dusunuyormu esıne?

isterlerse eger veririz onların parasında değilim ki arada hala sevgi varsa ve cocuk içinde denenenbilinir sonucta bu zamana kadar hiç bir hatam bundan baska olmadı ne dediyse yapmaya calıstım elimden geldiğince sevgi herseyın üstesinden gelebilir ben zamanında onun için ailemi karsıma aldım okul hayatımdan vazgectim ona deger verdiğim için demekki değerim yokmus onun gözünde :2:

Bölük börcük anlatiyorsunuz ve olaylarin anlattiginiza göre Cok tuaf...Simdi toparlamak icin...Siz 18 yasinda evlendiniz,sizin deyiminize göre cahildiniz kusura bakmayin ama bana göre o yasta koca,evlilik düsünene ben cahil diyemiyorum...herneyse...Nekadar yasiniz kücük olsada hangi akil mantikla Altinlari bozup bi kismini set yapip bi kismiylada eve, üstünüze basiniza harcadiniz? Ki bunu yapan biri cahil falan degil masallah baya Akilli ve bencil bence...Hadi onuda gecelim...Siz biton eve ve üstünüze bisey aliyosunuz, esiniz sizi zaten calistirmiyor elinize bikac kurus veriyor, nasil olurda size hic hesap sormuyor b esyalar nerden geliyo bu degirmenin suyu nerde diye, Hayret dogrus...onuda gecelim altinlar yerinde olmayincantüm ev araniyor siz sesinizi cikartmadiginiz icin calindi saniliyor...Kusura bakmayinda hicmi sizin tepkinizi fark etmediler,siz nasil sustunuz,baskalarini günahina girebildinig,esiniz hicm arastirmadi calindiysa bile nasil,nezaman,kim tarafin...Tencere kaybolmamis ya canim Altin yani...Hem Esinizin Ailesi dediginiz kadar cirkefse sizi istemiyorlarsa zaten olayi iyice büyütüp sizin üstünüze atmalari lazimdi...Simdide kac yil sonra Esiniz ögreniyor ki nasil ögrendi orasini anlayamadim okumadim hicbiryerde ve sizi,evladini,nerdeyse sorunsu olan evliligini bitiriyor...Tuaf gercekten cok Tuaf...Kusura bakmayin sizi tanimiyorum sadece yazdiklarinizdan anlamaya ugrasiyorm ama bence siz eksik anlatiyorsunuz...Sizinde Esinizde bence yaptigi yasadigi daha cok seyler var,yoksa gercekten tuaf karakterkermisiniz her ik tarafta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…