Anladım fazla babacıymış eşiniz ama
Ben zaten onlara da verin demedim
Sadece nasıl çalındı sandılar ? O kısmı anlamadım
Ve bi arsaya yatırım yapsanız, en azından yatırım yaptım derdiniz
istemediler işte bizim birşey sahibi olmamızı calınma kısmına gewlincede altınlar oldugu yerde olmayınca herkes öyle düşündü
Sana madalya takıcam bi ara Cute ama burayı kaynatmayalım.
Set var set var şimdi
O miktarda bi set fazla gösterişli olmaz mı
Eşinin fark etmemesi çok enteresan
Pardon ama bana eksik anlatıyosunuz gibi geliyo
Bende bişeyi yerinde bulamam da bazen
Aaa demek hırsız girdi deyip geçmem
Kaldı ki takı bu
Size sormadılar mı takılar nerde diye
Siz ne cevap verdiniz
eksik değil babasına vermek için geldi altınları istedi koydugumuzx yere baktı bulamayınca aradı heryeri calındı düşüncesine kapıldı bende birşey söyleyemedim korkumdan öyle bilindi takı subat ayına kadar bu olaydan öncede soguktu zaten dediğim gibi bu olayda kapak olmus mesaj falan yazan birisi değildi ismimi neden değiştirdin dediğimde yanlıslıkla mesaj yazarken olmus demişt ibu olaydan 1 sene oncesi
ben zaten yaptıgım dogru demiyorumki onunda haklı olduguunu söylüyorum zaten her seferinde sadece bu yüzden evliliğini bitirmesini dogru bulmuyorum sonucta arada bir cocuk var evdeyken bana cektibilirdi hemen indi babasına annesine söyledi ki herseyi öyle artık bilemiyopr oluyor evde ne olsa haberleri oluyor babasının karısmasına kızdım bıraz o zamanlar düşüncesizlik 18 yasında evlilik ben oyle konuskan girintili birisi değilimdir kendi içmde sessiz yasayan birisiydim ben herseyi onunla ögrendim acıkcası o zamanın verdiği cahilllik mi bilemiyorum ne cesaretr ne akla hizmet yapabildimm anlamadım baskısından korktum acıkcası değilse o zamanlar söylenmeyecek birsey değildi yine ailesine söylenecekti onların baskısı abisi var birtane resmen onların avukatı olmus onun baskı korkusu tüm aile üstüme yüklenecekti onun korkusu olmus sonucta tamam hatalıyım ama gecmişide sorgulamanın bir manası yok bence hatamda sadece ona söylememek olldugunu düşünüyorum
merhaba arkadaslar daha öncede konum vardı kısaca bahsedeyim.ben düğünde takılan takıları kullandım set yapıp kendime falan birseyler aldım eşime söyleyememiştim korkudan subat ayında söyledim ben bunu buna o günden beri çocuk için katlanmıs bana ve son 1 aydır annemin evindeyim kızımla beraber:2: evden cıkarken benden mal isteme abisi esyaları alma parasını verelim cocugu da alırız dedi en son gecen hafta tekrar konusmaya gittim haklısın hata yaptım senden saklamakla söylemeliydim ama bunun için evlilik bitmez dedim bana artık senin yüzünü bile görmek istemiyorum içim almıyor sen serefsizsin alçaksın gibisinden hakaretler etti avukata gittigini yaptıgımın suc ve hırsızlık oldugunu ve mahkemede beni suclayıp kızımıda alacagını söyledi tabi sonra bende gittim avukata suc yada hırsızlık gibi birsey söz konusu olamaz o altınlar dinen ve hukuken senindi zaten hangi avukata gidersen git kimse hırsızlık oldugunu söylemez o seni korkutmak için söylemiş dedi kızı da alamaz dedi ben suan tedbir nafakası acma hakkım varmıs ama ben kızım için bekliyorum acaba geri gelirmi diye umudum yok ama kızım cok üzülüyor evimiz burası değil babam yok babamda kalacagım diyor kendine baglamak için pahalı oyuncaklar falan alıyor çünkü ne yapacagımı bilemedim sizce bekleyeyim mi kızım için o laflardan sonra nasıl giderim bilemiyorum ama kızım için yoksa gidip tedbir nafakası davasını acsammı bosanma davasını sen acma dedi avukatım kafam cok karısık ne yapayım sizce
seni istemedigini söyleyen bir adamla bir ömürmü geçireceksin?? tamam altınları habersiz satman çok yanlış olmuş ama oda bahane arar gibi hemen boşanma davası açmış :44: ilginçç yanlış anlama ama sanki o ayrılmayı istiyormuşta sen tuz biber ekmişsin gibi geldi bana ve sana şu anda hakaret eden adam geri gelirse neler yapar diyede düşündüm ama sen tabiki daha iyi bilirsin bunlar benim ilk izlenimlerim cnm Allah yardımcın olsun
Moralinizi bozmak istemiyorum ama evlilik birliği denilen şeyin temelinde güven duygusu yatar. Çok genç ve tecrübesiz de olsanız yaptığınız şeyin telafisi çok zor. Siz kendinizi anlatmaya çalışıp, elinizden geleni yapın ama sonuç istemediğiniz şekilde gelirse buna da hazırlıklı olun. Sonuçta hatalar insanlar için. Olmuş bitmiş. Kendinizi suçlayıp, kahrolmayın. Hayat devam edecek. Hakkınızda hayırlısı olsun.
bende sizin gibi düşünüyorum aslında kızım için denemek isterim bir kez daha egerki geri gelirse ki tuz biber oldu aynen bu olay diyorum ya bu olaydan 1 sene öncesinden basladı soguklugu kapak oldu yanı tamam yalnıs birşey ama zamanla dğüzelmiyecek birşeyde değildi
istemediler işte bizim birşey sahibi olmamızı calınma kısmına gewlincede altınlar oldugu yerde olmayınca herkes öyle düşündü
Siz eşiniz hakkında babacı, babası hakkında mal sahibi olmamızı istemedi desenizde, onlar size çok güvenmiş. Açıkçası her insanın aklına acaba gelinmi yedi düşüncesi gelir ve araştırırdı. Ama onlar yapmamış, siz itiraf etmişsiniz.
Bu çalınma olayını bilmeden size hak vermiştim, ama şuanda siz çok suçlusunuz, her ne kadar bu olay yüzünden evlilik yıkılmaz desenizde Ortada Güvensizlik var ki bunun için boşanılır. Çocuğunuzada kocanız değil siz yazık etmişsiniz, bence vijdanen siz rahatsızlık duyun...
ben hiçbir sekilde rahat değilim zaten ama ısrarlada tekrarlıyorum kurtarılabilinir hala diye düşünüyorum tabı baska neden yoksa
ben hiçbir sekilde rahat değilim zaten ama ısrarlada tekrarlıyorum kurtarılabilinir hala diye düşünüyorum tabı baska neden yoksa
Nasıl kurtaracaksın?
Aılen dugun takılarını yerıne getırıp vermeyı dusunuyormu esıne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?