- 9 Kasım 2012
- 246
- 47
- 118
- Konu Sahibi ela gozlum
Daha önce de bu sıkıntımla ilgili konu açmıştım ama bu seferki farklı bi durum benim 6 yıllık güzel giden bi ilişkim var ben 2 ay önce anneme sevdiğimin olduğunu söyledim 1 yıldır sevgiliyiz dedim kızmasın diye sonra sevgilimin annesi bize geldi annemle tanışmaya annem ben bi düşüneyim dedi gittiler ben anneme söyledikten sonra ablam da anneme sevdiğinin olduğunu söylemiş ablamla aramda 1.5 yaş var ama onlar sevgili olalı 2.5 ay oldu aslında 5 yıllık arkadaşlardı ama derin bi ilişki yok aralarında oğlan zaten yaşadığımız şehirden değil başka şehirde oturuyorlar. Annem de önce ablan var onunki olsun ona yüzük takayım sana da takarım dedi yalnız ortada şöyle bi sorun var ablamın sevgilisi kasımda askere gidecek 6 ay işi de yok atama bekliyordu o da olmayınca sıfırdan bi iş bakacak kendne o da oldu olmadı diyesiye kadar biz de beklemeye alındık bu durum beni çok üzüyor annemin beni bekletmesi yanlış mı sizce yoksa doğru mu? Sevgilimin annesi bizi o kadar ay bekletti madem önde ablası vardı bunu baştan deseydi biz de söylemezdik akrabalara demiş ayıp ettiler bize demiş ona da hak veriyorum sevgilimin işi var gücü var tam aileme göre bi damat olur eminim bundan ama 6 ay boşu boşuna bekletmeleri mantıklı mı sizce? Böyle beklersek aramızda tartışmaların çıkmasından korkuyorum