kafam çok karışık yardım edin..

melegimmm00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
29
1
3
İstanbul
ben bu ay sonu nişanım var ama ben bişey olucak bir tatsızlık çıkıcak die korkmaya başladım. kafam karışmaya başladı nişanlımı çok seviyorum buna eminim ama birşey olucak die korkuyorum sizce bu kadar parayonak olmam normal mi. ben çok fedakarlık yaptım herkesi karşıma aldım ama şimdi kendim korkmaya başladım.

ben bu ay sonu nişanım var ama ben bişey olucak bir tatsızlık çıkıcak die korkmaya başladım. kafam karışmaya başladı nişanlımı çok seviyorum buna eminim ama birşey olucak die korkuyorum sizce bu kadar parayonak olmam normal mi. ben çok fedakarlık yaptım herkesi karşıma aldım ama şimdi kendim korkmaya başladım.

Neden karşına aldın herkesi?

Neden karşına aldın herkesi?

herkes yaşımı küçük buldu 20 yaşındayım ve büqüne kadar hep kendimi bildim bileli kendi kararlarımı verdim kendi ayaklarım üstünde durdum kimseden bişey istemedim aynı zamanda kuzenimin eşinin kuzeni olduğu için herkes bu iş olmazsa tatsızlık çıkar dedi

herkes yaşımı küçük buldu 20 yaşındayım ve büqüne kadar hep kendimi bildim bileli kendi kararlarımı verdim kendi ayaklarım üstünde durdum kimseden bişey istemedim aynı zamanda kuzenimin eşinin kuzeni olduğu için herkes bu iş olmazsa tatsızlık çıkar dedi

Haksız değiller yaşın küçük bi kaç sene beklemekten zarar gelmez bence

bence önemli olan yaş değildir ne hissettiğin ve ne istediğindir

Hissettiklerin ve istediklerin yaşa göre değişir.
Benim 20 yaşındaki düşüncelerimle 25 yaşındaki ve şu ankiler çok çok farklı.
Şahsi fikrimdir bir insan 25ini geçmeden ben olgunlaştım diyip evlilik gibi ciddi bir olaya kalkışmamalı.
Konuya gelince sorunlarla bir araya geliniyorsa tetikte olunması çok normal. Sonuçta aksi bir şey olsa herkes biz demiştik demeye başlayacak. Aranızda problem yaratabilecek bir şey yoksa kafaya takmayın :)

20 yas evlenmek için cok kücük değil ama evlilik içinde çokta uygun değil keske biraz daha geç evlenebilseydin.
Gerçi bu kişiden kişiye değişiyo yaş mı insanı olgunlaştırır yoksa yaşananlar mı bu tartışılır
sen kendinden eminsen olgun bir kişiliğim var diyosan ilerde keşke diyeceğimi hiç zannetmiyorum diyosan doğru yoldasın
sahsen ben 20 li yaslarımı düşünüyorum da çok cahilmişim bazı konularda çok körmüşüm ha bu hiçbişey yasamadgm görmedgm anlamına gelmiyo o yaşlarda mantığımla düşünemiyodum duygularımı ön plana atıyodum iyiki o zamanki aklımla evlilik kararı almamışım diyorum
25 yasındayım ve 9 aylık evliyim tam zamanında ve doğru bir insanla evliyim ..
bu nisan düğün zamannda bişey olcak mı diye diken üstünde olman normal bnde de olmustu ve bnm esimde ablamın esinin kuzeni :1:

olumsuz düşünmemeye calıs.
Umarm mutlu olursun.

Hissettiklerin ve istediklerin yaşa göre değişir.
Benim 20 yaşındaki düşüncelerimle 25 yaşındaki ve şu ankiler çok çok farklı.
Şahsi fikrimdir bir insan 25ini geçmeden ben olgunlaştım diyip evlilik gibi ciddi bir olaya kalkışmamalı.
Konuya gelince sorunlarla bir araya geliniyorsa tetikte olunması çok normal. Sonuçta aksi bir şey olsa herkes biz demiştik demeye başlayacak. Aranızda problem yaratabilecek bir şey yoksa kafaya takmayın :)

belki haklı olabilirsiniz bunu denemeden bilemem ama keşke demekte istemiyorum çünkü gerçekten çok seviyorum. hem benim sorunum bu değil benim sorunum şuan korkuyo olmam

20 yas evlenmek için cok kücük değil ama evlilik içinde çokta uygun değil keske biraz daha geç evlenebilseydin.
Gerçi bu kişiden kişiye değişiyo yaş mı insanı olgunlaştırır yoksa yaşananlar mı bu tartışılır
sen kendinden eminsen olgun bir kişiliğim var diyosan ilerde keşke diyeceğimi hiç zannetmiyorum diyosan doğru yoldasın
sahsen ben 20 li yaslarımı düşünüyorum da çok cahilmişim bazı konularda çok körmüşüm ha bu hiçbişey yasamadgm görmedgm anlamına gelmiyo o yaşlarda mantığımla düşünemiyodum duygularımı ön plana atıyodum iyiki o zamanki aklımla evlilik kararı almamışım diyorum
25 yasındayım ve 9 aylık evliyim tam zamanında ve doğru bir insanla evliyim ..
bu nisan düğün zamannda bişey olcak mı diye diken üstünde olman normal bnde de olmustu ve bnm esimde ablamın esinin kuzeni :1:

olumsuz düşünmemeye calıs.
Umarm mutlu olursun.

teşekkür ederim ben mantığımla hareket etmeyi seven biriyim pek duygusal düşünmem ben hem mantık olarak hemde duygusal olarak istiyorum ben oğlak burcuyum ve kararlı bir kişiliğim var bir o kadarda inantçı ailem benim yanımda benim evliliğimi istemeyen teyzem kuzenim ve eniştem nişanlımın kuzeniyle evli olan kuzenim bile isterken onlar karşılar bunun nedenini anlamıyorum belkide bu cevapsız sorular yüzünden bu kadar çok korkuyorum.

Evlen cnm.sonra bana msj at.bakiyim ayni seyleri dusunecekmisin....bende cok erken evlendim.ne oldu elimde kocaman bir hic..ve bir ton yuk.

iyide benim üstümde şuan zaten bir ton yük var bizim evin bütün sorumluluğu benim üstümde ben çalışıyorum bütün maaşım kiraya ve evin borçlarına qidiyor ve kendi nişanımıda kendim yapıyorum hiç kimse yanımda olmuyor yük diyorsan o zaten yeterince var bende tabi siz daha iyi bilirsiniz belki ben şuan anlamıyor olabilirim.

iyide benim üstümde şuan zaten bir ton yük var bizim evin bütün sorumluluğu benim üstümde ben çalışıyorum bütün maaşım kiraya ve evin borçlarına qidiyor ve kendi nişanımıda kendim yapıyorum hiç kimse yanımda olmuyor yük diyorsan o zaten yeterince var bende tabi siz daha iyi bilirsiniz belki ben şuan anlamıyor olabilirim.
Offfevlensek bir dert evlenmesek bin dert ne bilim cnmm.en azindan borclar bitip bir ev alip ole evlenseydiniz.cunku evlenince daha fazla giderler oluyor.

Offfevlensek bir dert evlenmesek bin dert ne bilim cnmm.en azindan borclar bitip bir ev alip ole evlenseydiniz.cunku evlenince daha fazla giderler oluyor.

allaha şükür borcumuz yok beyaz eşyalarımızı aylar önce aldık sıkışmayalım die borcu bitmek üzere zaten nişanlımın bir miktar birikimi var düğünde takılacak takılarla o parayı birleştirip ev almayı düşünüyoruz borca girmedik daha zaten herşeyi alıp ödemeden evlenmeyi düşünmüyoruz zaten bize bizden başkası da destek olmuyor.

bence önemli olan yaş değildir ne hissettiğin ve ne istediğindir

Bu lafın bile daha pişmediğini gösteriyor aslında:)
Ne kadardır birliktesiniz?
Ailen, çevren haklı haliyle korkuyolar...
Oyüzden adımlarını tartarak atmanda fayda var.
Bi'yanlışını görmediysen boştan yere korkma şimdi...

evet bende 20 yasındakı halımle aynı degılımm fıkır acısından..ama erken anne olmak erken evlenmek ısterdım .onu begenme bunu begenmee kalcmm evde galıba haaaahaaa. eger emınsen evlen gtsınn korkmaaa :9:

Bu lafın bile daha pişmediğini gösteriyor aslında:)
Ne kadardır birliktesiniz?
Ailen, çevren haklı haliyle korkuyolar...
Oyüzden adımlarını tartarak atmanda fayda var.
Bi'yanlışını görmediysen boştan yere korkma şimdi...

hiçbir yanlışını görmedim daha yani hiç yalanını falanda yakalamadım 6 ay oldu 2 aydır sözlüyüz bu ay sonuda nişanımız var işte aslında herşey biraz hızlı oldu ama ben mutluyum

hiçbir yanlışını görmedim daha yani hiç yalanını falanda yakalamadım 6 ay oldu 2 aydır sözlüyüz bu ay sonuda nişanımız var işte aslında herşey biraz hızlı oldu ama ben mutluyum

Mutlu olursun tabii daha cicim aylarından malum aylara geçiş yapamamış ilişkiniz hemen takmışsınız yüzükleri.
Hadi yaşın 20 bari ilişkini uzun tutsaydın sevgili olarak devam etseydiniz hemen ne yüzük olayına girdiniz
:44:.
İlla mutsuz olursun demiyorum çok kısa sürede tanıyıp evlenenler de var ama yaşın gereği fikirlerin değişecek bence hepimizin o yaşlarda öyle oldu zira.

hani bir laf vardır, "akıl yaşta değil baştadır" diye.. ama aklı başa yaş getirir.. önemli olan ne hissettiğin veya ne istediğin değildir ablacığım.. önemli olan elindeki malzemenin ne olduğudur.. 20 yaşındasın, sadece çalışarak ayaklarının üzerinde durmuş olmuyorsun.. şu an yaşadığın korkular ve çekinmeler bile aslında ne kadar savunmasız olduğunu gösteriyor.. naçizane tavsiyem; evliliğe hazır değilsin, nişan yapsan bile evlenmek için sakın acele etme :34:

hani bir laf vardır, "akıl yaşta değil baştadır" diye.. ama aklı başa yaş getirir.. önemli olan ne hissettiğin veya ne istediğin değildir ablacığım.. önemli olan elindeki malzemenin ne olduğudur.. 20 yaşındasın, sadece çalışarak ayaklarının üzerinde durmuş olmuyorsun.. şu an yaşadığın korkular ve çekinmeler bile aslında ne kadar savunmasız olduğunu gösteriyor.. naçizane tavsiyem; evliliğe hazır değilsin, nişan yapsan bile evlenmek için sakın acele etme :34:

bilmiyorum öyle galiba benim annemle babam ben çok küçükken boşanmışlar babamı hiç tanımadım hatta yıllar sonra öğrendim ben babam bildiğim kişinin aslında babam olmadığını bu konuda çok zorluklar yaşadım belkide bu yüzden korkuyorumdur kafam baya karışık ama dediğiniz gibi düğünü erken yapmamam gerek

Back
X