- Konu Sahibi didempolat
-
cnm napmak istedikleri belli lmuyo..bende senle aynıyım nerdeyse..5 yıllık flört ekim 2009da nişanlandık ve halen ses yok düğünden yana..abisi bekar ve biz onu belkiyoz
bana kalırsa annen konşmasın nişanlın ailesiyle konussun baktınız hala ses yok ozaman annen açsın konuyu..
tuhaf kacmaz yanlıs anlasılmaz ınsalla annem sorucam dedı ama ben emın olamamıstım saolun yardımcı oldunuz :)bence uygun bir dille annenin dile getirmesinde bir sakınca yok mesela şu şekkilde ' işte x hanım düğün tarihini belirledinizmi eş dost akraba soruya bizde cevap veremiyoruz artık bi taraftan belirleyinde bizde ona göre planımızı yapalım ' garip olmaz gibi geldi bana ama bilemiyorum
tuhaf kacmaz yanlıs anlasılmaz ınsalla annem sorucam dedı ama ben emın olamamıstım saolun yardımcı oldunuz :)
düğün tarihi netleşmeden söz,nişan yapmayı hiç uygun bulmuyorum ben..
Aynen ergenlikteki takılan yüzüklerden farkı yok..
Madem baştan konuşmadınız ben olsam nişanlımla kendim konuşurdum.. Büyükleri hiç araya katmadan geleceğe dair planı nedir açıkça sorardım..
saol canım benım ınsallah senınde en kısa zaman da olur dugunun evını dugun resımlerınızı oruruz bırbırımıze dua edelım...
cnmm yaa allah kalbine göre versinn inşallah en yakın tez zamanda olur..amin annen şimdilik sölemesin bence önce nişanlın konussun ses çıkmazsa 1 ay kdar sonra annen açar konuyu artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?