kafam cok karısık yardım.....

anlasilan senin nisanlinda pIsIrIk... söz acilinca konusacakmis ohooooooooo bin sene gecer ozamana..
benim müstakbel sözlümde böyle.. ablasi evlendi koca sene gecti hep derdim git konusta bizede yüzük taksinlar artik.. yok söz acilinca sorarcakmis beyfendi öyle soramiyormus.. koca sene gecti 2 hafta önce gitti tipis tipis acti konuyu sordu, tamam olur aralik ayinda gideriz istemeye demisler! bukadar yani ne var bunda? bunun icin koca sene belki bu konuyu 50 kere tartismisizdir.. gidip adam gibi konusacagina hep dur , bekle, dur, simdi degil, sonra bilmem ne.. pIsIrIk , senin nisanlinda böyle sanirim.. annen konussun acsin konuyu cünkü zamanla gercekten insanin cok morali bozuluyor.. dedigin gibi "nezaman sözleneceksin, nezaman gelecekler" sorulalari duymaktan biktim usandim.. allahima bin sükürler olsunki olacak artik insallah .. seninde biktigini tahmin edebiliyorum.. annen acsin konuyu isterse yüzsüz desinler halbuki asil yüzsüz olan onlar olur ayip onlarin ayibi kac zaman gecmis insan hic degilse der su ay yapalim atiyorum yazin veya seneye kisin der.. hic degilse bilinir ama bunlar hic bisey dememis.. annen kesinlikle konussun bence..

Canım ben hep ıyı nıyetlı dusunmeye calısıyorum nebılım hep ezılende ben oluyorum bugun arayınca konusucam ınsallah ....aslında pek pısırık degıl ama anlayamadım bende sız bole yorum yazınca ıcım rahatlıyor aslında nısanı atarım dersem ole olur mu kı ? Saolun genede fıkırlerınız ıcın .....

Burda evlenen arkadaslarımı goruyrm nasıl ımrenıyorum anlatamam.....dun amcamın kızı nısanlandı nısanda dugunu var ....benım hala bı haber bıle yok üüüüüüüüüüü

yok canim nisani atarim demede, nezaman evlenecez artik yeter daha nekadar beklicem olmaz bu böyle falan de.. inanirim imrendigine cünkü ayni sekilde bende sözlenen nisanlanan arkadaslara cok ama cok imrenip cok kiskanmistim sinir krizlerine giriyordurm... annen arasin dügün nezaman gelin bir konusalim tarihi ona göre ceyizi dizecek desin..

walla beni istemeye geldiklerinde nişan tarihi,nişanda da düğün tarihim belli olmuştu.

yoksa böyle işler uzar gider.

istemede ya da nişanda belli olsaymış keşke.

annenin konuşması oldukça saçma olur.erkek tarafı yanlış algılayabilir.
nişanlın neden soramıyormuş orasını anlayamadım.
bence nişanlının ailesine bildirmesi lazım durumu.

Ya ınanın nısanlımın nıcın sormadıgını bende hala anlamıs degılım ayıp olur sormam dıyor ... Konu acılınca dıyo ne bılım ıste oda mı ıstemıyor ne ıyıce morelım bozuldu ya ne yapcam konusuyrm ama kendı kendıme ya benım aılem o kadar sıkmak ıstemedı herseyı onlar ıcın cok kolaylastrdılar ben sevdıgım ıcın karsı taraf kıt

bazen nişanlı erkekler ailesine kız tarafı ile ilgili bişey soramaz diemez nedeni laf ederler korkusu..yani ailesinin laf etmesi kötü şeyler sölemesi..nişanı atarım deme bence evlilik delisi gibi görünme..bu konuda evden tartışınca gelir sana patlar senin yüzünden die haksız ama anlamaz onlar haksızlıgı..konu açılmazsa annemler soracak de nişanlına huylanmaya başladılar artık de..bi yolunu bulup sorsun..bi şekilde ozaman konuyu kendi açmaya çalışsın..

Saol esmer226 bende ole gozukmekten korkuyorum artık evlılık delısı gıbı sozden buyana 2 yıl gectı nısanlanalı 6 bucuk ayı gectı ondan bunaldım .....

valla arkadasım benden sana tavsiye benimde durumum böyleydi ben nişanlıma söyledim oda ailesine söylemiş onlar biz yapamayız dediler bir sen ileri atmak istediler ben karsı çıktım çünkü aynen senin gibi çok sıkılmılştım annem aradı konuştu ne alalım ne zaman bolcak bize fikir verin die kaynanam anneme imalı konuşmuştu bende sinirlendim ben anlamam bu sene olacak dedim el alem laf ediyor utanıyorum dedim bana ne meraklısın bir açığın mı var dedi kaynanam ve kayın babamda sen herseye burnunu sokma dedi tabi herkeste birbirine girdi nişanlımla ben ayrıldık sonra nişanlımın çabalarıyla barıştık ama inan hiçbir seyimi almadılar ben ısrara ettiğim için aslında nişanlım ısrar etti ama benim üstüme kaldııı ve ben çok pişman oldum acele ettiğimize ailesini dinlemediğime bana çok çektirdiler diyorum ya hiçbirsey almadılar onların dediği olmadı die ve ben sınava hazırlanıp gircektim evlendikten sonra girdim kazanamadım çocuk oldu yine öyle okuluma devam edmedim bir sürü borç ödedik ve hala ramız acık bence bekle sabret
soranlara en hayırlısı ne zamansa o zaman olsun de zaten insanlar cekemediklerinden seni sıkıştırıyolar boşver acele etme siz ne zaman müsait görersenizde iyiken kötü olmaa bak benden tavsiyeee

Bu sözünüze ben de katılıyorum düğün tarihi tam anlamıyla günü gününe olmasa da belli olmalı önceden bir plan yapılmalı çiftler ve aileler kendilerin ona göre ayarlamalı. Yoksa sözmüş, nişanmış bunlar pek de önemli değil artık zaten bunlar olmadan önce hayatımızda olan kişiyi tanıyoruz artık. Bu safhaların uzun olmasının sebebi de biraz da çiftlerin birbirini tanımasıymış eskide ama artık öyle bir durum da olmadığına göre ben de çok uzatılmamasından yanayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…