- 29 Mart 2019
- 30
- 22
- 3
- 33
- Konu Sahibi Kutupyildizi44
-
Aman boswer bacım aşk biter qider. Mantıkla ilerle. Yüz tip güzelliğide geçici bir önemi yok. Gerçekten iyi bir insan ise görüş tanı iyice. Benim kadar büyük bir aşk yaşayıp birçok engeli aşıp herşeyi göze alan olmasın. Ne oldu şimdi. Hani aşk hani sewqi hani tutku elde war geçim sıkıntısı pskolojik fiziksel şiddet istediğin qibi büyütemediğim babalarndan frsat bulup ilqilenemediğim 2 kz çocuğu, bosanma dilekçeleri, avukatlar, ailesi tarafndan dslanmalar,borç harç sıkıntı vs. vs.Merhaba. Özellikle evli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Ben 5 yıl önce sevdiğim adamın ailesi yüzünden nişan attım. Görücü usulü bir beyfendi ile tanıştım. Bu beyfendi aynı zamanda bizim çok uzaktan akrabamız . Onların ailesine bizim sülaleden kız gelin etmiştik. Bu kız oğlanın ailesine yapmadığını bırakmadı yine de aile el üstünde tuttu. Çok mutlu bir yuvası var. Bu beyfendi o ailenin büyük oğlu. Bana talip çıktı. Kendisi 35 bende 27 yaşındayım. Sınıf öğretmeni cevremden duydugum kadariyla uysal biriymis. Beyfendi ile telefon uzerinden tanistik. Biraz muhabbet ilerledi . Bana canım hayatım güzel gözlüm demeye başladı. Şiirler yazıyor . Tuhafıma gitti ilk günden bunu yapması. Biraz hızlı mı gidiyoruz dedim. Duygularima ket vuramam dedi. Hicbisey anlamadım görüşmeyi kestim. Şimdi soruma gelelim. Herkes böyle birini bulamazsın diyor . Ailesi bir sey olsa senin tarafini tutar. Maddi durumları iyi oglan efendi diyorlar. Ben adami görsel olarak begenmedim yaş farkı biraz gözümü korkuttu. Ama kendisi de ailesi de gercekten iyiler. Ya böyle insan karşıma çıkmazsa kafam çorba oldu. Evli arkadasların tavsiyelerini özellikle bekliyorum.
Sewilmek sewmekten çok daha güzel bişeySiz sevmemişsiniz. O zaman kabul etmeyin. Kimse kendisini sevmeyen biriyle evlenmeyi haketmez bence.
Evet doğrusu beğenmedim. Dış görünüşe önem veren biri değilim ama aramizda baya fark var . Yaninda cocuk gibi kalıyorumSiz sevmemişsiniz. O zaman kabul etmeyin. Kimse kendisini sevmeyen biriyle evlenmeyi haketmez bence.
Bi de bu var gel çık şimdi işin içinden :/Sewilmek sewmekten çok daha güzel bişey
Aynen baştan olur mu diye düşündüm. Böyle cıvık hareketlerde bulununca soğudum :/İlk günden vıcık vıcık olan erkekler hep itici ve samimiyetsiz gelmiştir bana. Hem bütün sülale iyi olacak diye garantisi mi varmış ? Duygularınızı dinleyin derim. Bence doğru karar.
Görüş bir bak sewilmek naslms. Adam sewmeyi biliyomuymus gerçekten. Vıcık vıcık bende sewmem. Erkek dediğin azck ağır olur. Ama tanı hiç deqilse. Hemen yarın qit ewlen demiyolarya.Bi de bu var gel çık şimdi işin içinden :/
Allah yardımcınız olsun. Gücünüzü kuvvetinizi artırsın inşaallah. Söylediklerinizi dikkate alıcam.Aman boswer bacım aşk biter qider. Mantıkla ilerle. Yüz tip güzelliğide geçici bir önemi yok. Gerçekten iyi bir insan ise görüş tanı iyice. Benim kadar büyük bir aşk yaşayıp birçok engeli aşıp herşeyi göze alan olmasın. Ne oldu şimdi. Hani aşk hani sewqi hani tutku elde war geçim sıkıntısı pskolojik fiziksel şiddet istediğin qibi büyütemediğim babalarndan frsat bulup ilqilenemediğim 2 kz çocuğu, bosanma dilekçeleri, avukatlar, ailesi tarafndan dslanmalar,borç harç sıkıntı vs. vs.
Aşk diye bişey yoktur bacım tanı. Dedikleri qibiysede ewlen.
Derim benn.
Seninde hakknda hayırlısı olsun. Hayırlısına gönlün razı olsunAllah yardımcınız olsun. Gücünüzü kuvvetinizi artırsın inşaallah. Söylediklerinizi dikkate alıcam.
Ben de böyle düşünüyorum ama düzgün insan bulmak da zorEvlenmek icin evlenmeyin gercekten.. Evlilik öyle kolay bir sey değil aynı evin içinde. Ve sevmekte tabi ki önemli
İlk gün hayatım güzel gözlüm mü dediyine de ben olsam biraz daha tanırdım belki tarzı bu diyerek iyimser olmaya çalışıyorum
Hmm yani yüz yüze tanışayım mı ? Ben 1 gün dayanamadım 2. gün kusura bakma olmayacak dedimGörüş bir bak sewilmek naslms. Adam sewmeyi biliyomuymus gerçekten. Vıcık vıcık bende sewmem. Erkek dediğin azck ağır olur. Ama tanı hiç deqilse. Hemen yarın qit ewlen demiyolarya.
Sewilmek sewmekten çok daha güzel bişey
Siz, sadece iyi bir insan olduğunuz için, sizi sevmeyen biriyle evlenmek ister miydiniz yani?Bi de bu var gel çık şimdi işin içinden :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?