Kafam çok karışık

Kutupyildizi44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
30
22
3
33
Merhaba. Özellikle evli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Ben 5 yıl önce sevdiğim adamın ailesi yüzünden nişan attım. Görücü usulü bir beyfendi ile tanıştım. Bu beyfendi aynı zamanda bizim çok uzaktan akrabamız . Onların ailesine bizim sülaleden kız gelin etmiştik. Bu kız oğlanın ailesine yapmadığını bırakmadı yine de aile el üstünde tuttu. Çok mutlu bir yuvası var. Bu beyfendi o ailenin büyük oğlu. Bana talip çıktı. Kendisi 35 bende 27 yaşındayım. Sınıf öğretmeni cevremden duydugum kadariyla uysal biriymis. Beyfendi ile telefon uzerinden tanistik. Biraz muhabbet ilerledi . Bana canım hayatım güzel gözlüm demeye başladı. Şiirler yazıyor . Tuhafıma gitti ilk günden bunu yapması. Biraz hızlı mı gidiyoruz dedim. Duygularima ket vuramam dedi. Hicbisey anlamadım görüşmeyi kestim. Şimdi soruma gelelim. Herkes böyle birini bulamazsın diyor . Ailesi bir sey olsa senin tarafini tutar. Maddi durumları iyi oglan efendi diyorlar. Ben adami görsel olarak begenmedim yaş farkı biraz gözümü korkuttu. Ama kendisi de ailesi de gercekten iyiler. Ya böyle insan karşıma çıkmazsa kafam çorba oldu. Evli arkadasların tavsiyelerini özellikle bekliyorum.

Aman boswer bacım aşk biter qider. Mantıkla ilerle. Yüz tip güzelliğide geçici bir önemi yok. Gerçekten iyi bir insan ise görüş tanı iyice. Benim kadar büyük bir aşk yaşayıp birçok engeli aşıp herşeyi göze alan olmasın. Ne oldu şimdi. Hani aşk hani sewqi hani tutku elde war geçim sıkıntısı pskolojik fiziksel şiddet istediğin qibi büyütemediğim babalarndan frsat bulup ilqilenemediğim 2 kz çocuğu, bosanma dilekçeleri, avukatlar, ailesi tarafndan dslanmalar,borç harç sıkıntı vs. vs.

Aşk diye bişey yoktur bacım tanı. Dedikleri qibiysede ewlen.

Derim benn.

Allah yardımcınız olsun. Gücünüzü kuvvetinizi artırsın inşaallah. Söylediklerinizi dikkate alıcam.

İlk günden vıcık vıcık ne ay. Sevmem öyle şeyler. Bir de biraz da olsa çekim ister bu işler. Beğenmediğiniz bir adamla cinselligi hayal edebiliyor musunuz? Kaldı ki ailesinin size diğer gelin gibi davranacağında meçhul. Kısmet bu işler. Sevmeden sevilmek de insana yük. Keske karşılıklı olsa böyle duygular kimse kimseye eziyet etmese hayat bayram olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…