Kafam çok karışık

ben de hala şoktayım bu erkekler ne tuhaf... Tabi orası da ayrı bir konu belki bana diger gelin gibi deger vermeyecekler.

Siz, sadece iyi bir insan olduğunuz için, sizi sevmeyen biriyle evlenmek ister miydiniz yani?
Evlenmek sadece aynı evde yaşamak ya da bi imza demek değil.
Sewdigimle olmcanı bilerek beni gerçekten sewen bana değer veren biriyle olabilirdi sanrm. Ve insan mutlu eder we severse gercekten, karşısındaki de ister istemez sewer yani helede biz kadnlarr

Evlenmek için aşk şart değil bence ama bi etkileşim bi cekim bi sevgi olmalı
Yüzyüze görüştünmü ne hissettin görüştüysen
İnanır mısın hiç görüşmedim. Ilk önce telefonda tanıştık hemen beni sosyal medyadan ekledi ordan fotolarını gördüm orda fena degildi. Biraz muhabbet ilerledi.Canımla felan başladı güzel gözlüm siirler felan ... Sabah ise giderken bi foto attı soğudum . İyiki hayatimdasin yazmis bana itici geldi. Yani toplam 1 bucuk gün tanistik

ben de hala şoktayım bu erkekler ne tuhaf... Tabi orası da ayrı bir konu belki bana diger gelin gibi deger vermeyecekler.
Elalem över durur. Kötü tarafı varsa da söylemez görücü işlerinde. Aman kısmete mani olmayalım yuva yapalım diye. Abartılı övgülere inanmayın. Ailenin içini bilemezsiniz. Dediğim gibi cinsel çekim bir ilişkide çok önemli. Yoksa huzurlu olamazsınız. Hep bir eksiklik olacak içinizde. Benim bir erkek arkadaşım vardı. Bana çok iyi davranır ağzımın içine bakardı. Ben bir türlü sevememisim. Onunla buluşmayı unuturdum. Hep laf oyunu yapar köşeye sikistirirdim. Çok zorluydum ona karşı. Ama sebebini bilmiyordum. Meğer sevmiyormusum. Öpmek istiyordu ısrarla. Hiç içimden gelmiyordu. Yani zihnimde canlandiramayacagim bir şeydi. Beni zorluyorsun vs diye bahane bulup ayrılmıştı. Meğer diken üstündeymisim. Ayrılınca rahatlamistim. Ama kendime itiraf edemiyordum o zaman. Sebebi sevmemisim /çekici bulmayisimmis.

Hayatta herşeyi garantiye alamazsnki. Yaşanacak varsa yaşanacak..

Bilemedim bende sevmem öyle hemen sırnasmayıda bi kere görüşseydin keske en azından sonradan aklında acaba kalmazdı

Galiba en mantıklısı sizi dinleyip bu olayı tamamen rafa kaldırmak tesekkur ederim tavsiyeniz için.

Aşk diye birşey var bunu yaşamış ve hala yaşıyor biri olarak söylüyorum :) Her aşk evliliği mutlu sonla bitmez .. Her mantık evliliği de öyle.. Bazen mantıkla hareket etmeni söyleyebilirler seni düşünüp önemsedikleri için rahat bir yaşam sürdürebilesin diye .. Ama Biandan da aşık olmadığın bir adama onun istediği sevgiyi veremezsin. O ilgiyi veremezsin. O şefkatle yaklaşamazsın.. Evlilik biticekse bu yüzden de bitebilir .. Bazı şeyleri lütfen çok iyi düşünerek hareket edin olur mu :) Her kadın mutlu olmayı aşık olmayı hakediyor ☺

Aynen ya ve hoşlanmadığın biri.
Bir de ben şey olarak da söyledim cinsellik yaşayacaksınız falan ya öyle sevmeden evlenip midem bulanırdı.
Ya benim bir arkadaşım var aldatılmıştı onun hırsıyla hiç görmediği bir adamla evlendi afedersin evliliginin ilk 1 ayında aynı yatakta dahi yatamamış çok sıkıntı çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…