- 29 Mart 2019
- 30
- 22
- 3
- 33
- Konu Sahibi Kutupyildizi44
-
İlk günden vıcık vıcık ne ay. Sevmem öyle şeyler. Bir de biraz da olsa çekim ister bu işler. Beğenmediğiniz bir adamla cinselligi hayal edebiliyor musunuz? Kaldı ki ailesinin size diğer gelin gibi davranacağında meçhul. Kısmet bu işler. Sevmeden sevilmek de insana yük. Keske karşılıklı olsa böyle duygular kimse kimseye eziyet etmese hayat bayram olsa
Asla istemezdim çok haklısınSiz, sadece iyi bir insan olduğunuz için, sizi sevmeyen biriyle evlenmek ister miydiniz yani?
Evlenmek sadece aynı evde yaşamak ya da bi imza demek değil.
Kestirip atmssn zaten. Kafanı karstran ne o zmanHmm yani yüz yüze tanışayım mı ? Ben 1 gün dayanamadım 2. gün kusura bakma olmayacak dedim
Sewdigimle olmcanı bilerek beni gerçekten sewen bana değer veren biriyle olabilirdi sanrm. Ve insan mutlu eder we severse gercekten, karşısındaki de ister istemez sewer yani helede biz kadnlarrSiz, sadece iyi bir insan olduğunuz için, sizi sevmeyen biriyle evlenmek ister miydiniz yani?
Evlenmek sadece aynı evde yaşamak ya da bi imza demek değil.
İnanır mısın hiç görüşmedim. Ilk önce telefonda tanıştık hemen beni sosyal medyadan ekledi ordan fotolarını gördüm orda fena degildi. Biraz muhabbet ilerledi.Canımla felan başladı güzel gözlüm siirler felan ... Sabah ise giderken bi foto attı soğudum . İyiki hayatimdasin yazmis bana itici geldi. Yani toplam 1 bucuk gün tanistikEvlenmek için aşk şart değil bence ama bi etkileşim bi cekim bi sevgi olmalı
Yüzyüze görüştünmü ne hissettin görüştüysen
Ya karşıma iyi bir aile iyi bir insan cıkmazsa... çünkü bu adamın ailesi melek gibi adam da öyle. Bizim akrabanın kızı bu adamın kardesiyle evli. Kız kaynanasına yapmadigini birakmadi yine de kaynana gelinim yaptiysa dogrudur deyip durdu.Kestirip atmssn zaten. Kafanı karstran ne o zman
İste ben bundan zaten olmaz diye düşündüm sonucta poset gecirmiycezDiyelim ki her şeye eyvallah, tamam dediniz, yok ailesi harika, yok kendi uysal vs vs vs. Peki siz bu adamla nasıl öpüşecek, nasıl aynı yatağa gireceksiniz?
Evlenmek için evlenmeyin, mutsuz olursunuz.
sevmediğiniz biriyle daha zor bir sorun cıktıgında katlanmak daha zor olacak.. sevgililik gibi adla degil evlilik. Cok cok fark varBen de böyle düşünüyorum ama düzgün insan bulmak da zor
Elalem över durur. Kötü tarafı varsa da söylemez görücü işlerinde. Aman kısmete mani olmayalım yuva yapalım diye. Abartılı övgülere inanmayın. Ailenin içini bilemezsiniz. Dediğim gibi cinsel çekim bir ilişkide çok önemli. Yoksa huzurlu olamazsınız. Hep bir eksiklik olacak içinizde. Benim bir erkek arkadaşım vardı. Bana çok iyi davranır ağzımın içine bakardı. Ben bir türlü sevememisim. Onunla buluşmayı unuturdum. Hep laf oyunu yapar köşeye sikistirirdim. Çok zorluydum ona karşı. Ama sebebini bilmiyordum. Meğer sevmiyormusum. Öpmek istiyordu ısrarla. Hiç içimden gelmiyordu. Yani zihnimde canlandiramayacagim bir şeydi. Beni zorluyorsun vs diye bahane bulup ayrılmıştı. Meğer diken üstündeymisim. Ayrılınca rahatlamistim. Ama kendime itiraf edemiyordum o zaman. Sebebi sevmemisim /çekici bulmayisimmis.ben de hala şoktayım bu erkekler ne tuhaf... Tabi orası da ayrı bir konu belki bana diger gelin gibi deger vermeyecekler.
Hayatta herşeyi garantiye alamazsnki. Yaşanacak varsa yaşanacak..Ya karşıma iyi bir aile iyi bir insan cıkmazsa... çünkü bu adamın ailesi melek gibi adam da öyle. Bizim akrabanın kızı bu adamın kardesiyle evli. Kız kaynanasına yapmadigini birakmadi yine de kaynana gelinim yaptiysa dogrudur deyip durdu.
Yahu evlenmek bile zor bu evlilik nerden çıktı başımızasevmediğiniz biriyle daha zor bir sorun cıktıgında katlanmak daha zor olacak.. sevgililik gibi adla degil evlilik. Cok cok fark var
Bende evlilik korkusu da olmuş olabilir. Belki ondan böyle düşünüyorumdur.Hayatta herşeyi garantiye alamazsnki. Yaşanacak varsa yaşanacak..
Bilemedim bende sevmem öyle hemen sırnasmayıda bi kere görüşseydin keske en azından sonradan aklında acaba kalmazdıİnanır mısın hiç görüşmedim. Ilk önce telefonda tanıştık hemen beni sosyal medyadan ekledi ordan fotolarını gördüm orda fena degildi. Biraz muhabbet ilerledi.Canımla felan başladı güzel gözlüm siirler felan ... Sabah ise giderken bi foto attı soğudum . İyiki hayatimdasin yazmis bana itici geldi. Yani toplam 1 bucuk gün tanistik
Elalem över durur. Kötü tarafı varsa da söylemez görücü işlerinde. Aman kısmete mani olmayalım yuva yapalım diye. Abartılı övgülere inanmayın. Ailenin içini bilemezsiniz. Dediğim gibi cinsel çekim bir ilişkide çok önemli. Yoksa huzurlu olamazsınız. Hep bir eksiklik olacak içinizde. Benim bir erkek arkadaşım vardı. Bana çok iyi davranır ağzımın içine bakardı. Ben bir türlü sevememisim. Onunla buluşmayı unuturdum. Hep laf oyunu yapar köşeye sikistirirdim. Çok zorluydum ona karşı. Ama sebebini bilmiyordum. Meğer sevmiyormusum. Öpmek istiyordu ısrarla. Hiç içimden gelmiyordu. Yani zihnimde canlandiramayacagim bir şeydi. Beni zorluyorsun vs diye bahane bulup ayrılmıştı. Meğer diken üstündeymisim. Ayrılınca rahatlamistim. Ama kendime itiraf edemiyordum o zaman. Sebebi sevmemisim /çekici bulmayisimmis.
Hmm peki ailesi her gün arıyor zaten bir defa daha sorarlarsa bu yolu da deneyeyim. TesekkurlerBilemedim bende sevmem öyle hemen sırnasmayıda bi kere görüşseydin keske en azından sonradan aklında acaba kalmazdı
AhahahaÇok saçma bir fikir bence
Kusura bakma benim midem bulanırdı düşünüyorum da
Aynen ya ve hoşlanmadığın biri.AhahahaDüşünsene biriyle hal hatır ediyorsun sana şiir yazıyor ... aay bu kadar da olmaz
Aşk diye birşey var bunu yaşamış ve hala yaşıyor biri olarak söylüyorum :) Her aşk evliliği mutlu sonla bitmez .. Her mantık evliliği de öyle.. Bazen mantıkla hareket etmeni söyleyebilirler seni düşünüp önemsedikleri için rahat bir yaşam sürdürebilesin diye .. Ama Biandan da aşık olmadığın bir adama onun istediği sevgiyi veremezsin. O ilgiyi veremezsin. O şefkatle yaklaşamazsın.. Evlilik biticekse bu yüzden de bitebilir .. Bazı şeyleri lütfen çok iyi düşünerek hareket edin olur mu :) Her kadın mutlu olmayı aşık olmayı hakediyor ☺Merhaba. Özellikle evli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Ben 5 yıl önce sevdiğim adamın ailesi yüzünden nişan attım. Görücü usulü bir beyfendi ile tanıştım. Bu beyfendi aynı zamanda bizim çok uzaktan akrabamız . Onların ailesine bizim sülaleden kız gelin etmiştik. Bu kız oğlanın ailesine yapmadığını bırakmadı yine de aile el üstünde tuttu. Çok mutlu bir yuvası var. Bu beyfendi o ailenin büyük oğlu. Bana talip çıktı. Kendisi 35 bende 27 yaşındayım. Sınıf öğretmeni cevremden duydugum kadariyla uysal biriymis. Beyfendi ile telefon uzerinden tanistik. Biraz muhabbet ilerledi . Bana canım hayatım güzel gözlüm demeye başladı. Şiirler yazıyor . Tuhafıma gitti ilk günden bunu yapması. Biraz hızlı mı gidiyoruz dedim. Duygularima ket vuramam dedi. Hicbisey anlamadım görüşmeyi kestim. Şimdi soruma gelelim. Herkes böyle birini bulamazsın diyor . Ailesi bir sey olsa senin tarafini tutar. Maddi durumları iyi oglan efendi diyorlar. Ben adami görsel olarak begenmedim yaş farkı biraz gözümü korkuttu. Ama kendisi de ailesi de gercekten iyiler. Ya böyle insan karşıma çıkmazsa kafam çorba oldu. Evli arkadasların tavsiyelerini özellikle bekliyorum.
Ya benim bir arkadaşım var aldatılmıştı onun hırsıyla hiç görmediği bir adamla evlendi afedersin evliliginin ilk 1 ayında aynı yatakta dahi yatamamış çok sıkıntı çektiAynen ya ve hoşlanmadığın biri.
Bir de ben şey olarak da söyledim cinsellik yaşayacaksınız falan ya öyle sevmeden evlenip midem bulanırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?