Kafam çok karışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kararsiz4300

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
329
786
18
Herkese merhaba, burayı takip ediyor sık sık okuyordum.. bende üyelik alıp derdimi paylaşmak, fikir danışmak istedim.
Eşimle severek evlendim.
Çok iyi bir insandır, iyi bir eş iyi bir babadır.
Evine bağlıdır, merhametlidir vs iyi biri işte.. seviyorumda.. bir çocuğumuz var.
Kayınvalidem kp ve iki görümcemle aynı apartmanda oturuyoruz. Görümcelerimde dünya iyisidir. Ama kv çok yöneticidir, aslında kötü bir insan değil ama bizi avcuna almış her dediğini yaptırmak isteyen yapmazsak surat asıp kavga cıkaran dünyayı dar eden, ağzından çıkanı kulağı duymayan sadece kendini düşünen biri.. sürekli beraber yemek içmek isteyen evimize sadece uyumaya inelim isteyen hep onun dediği olsun heryere beraber gidelim isteyen biri.. huyuna gidersek ondan iyisi yok.. ama bu iş sürekli olmuyor.. biraz geri kafalı işte. İşin kötüsü eşim annesinin ağzına bakıyor asla ona laf dedirtmez, bugün sana hak verıyorum der yarın unutur sana ne eziyeti var der. Defalarca taşınmak istediğimi söyledim ama mümkün değil.. çok mutsuzum.. evliliğimden hiş bişey anlamadım. Bir mesleğim yok ama taşı sıksa suyunu çıkartacak kadınlardanım.. eşiminde durumu çok çok iyi. Gelinlik mağazamız var kesemiz bir. Boşansam oturdugum evin kirasını dahi ödeyecek kazancım olmaz, çocugumu babasız büyütürüm hemde çalısınca annesizde.. yahu ben işin içinden çıkamıyorum bir akıl verin böyle ömür geçer mi? Boşansam eşimi seviyorum, iyide bir koca kese bir herşey annenin üstüne diye ses cıkartamıyor pasif, mutsuzlugumuda anlamıyor sonucta kanı canı..

Parayı veren düdüğü çalıyor işte, ne diyeyim ki.
Eşinizi seviyor ve ilişkinizde bir probleminiz yoksa boşanma seçeneği ortadan kalkmalı.
Biraz konuşmayla belki haftada 1 günle başlayan aile günleri derken zamanla durumu düzeltebilirsiniz.
Oturup güzelce konuşmalı, kendi isteklerinizi açıkça ifade etmelisiniz.
Karı koca olarak ya da çekirdek aile olarak özel bir hayat ya da baş başa vakit geçirmeyi istemek, hiçbir zaman olumsuz anlaşılamaz.
Anneni istemiyorum değil, ben seninle doyasıya yaşamak istiyorum diye girizgah yapabilirsiniz.

Evet ailesine saygısızlık yapmasını asla istemem. Öyle bir vebal almak istemem.. inanın çok konuştum, tamam diyor azaltıyor ama annesi rahat vermıyor, onu pişirdim gelin bunu pişirdim gelin. Gelin pikniğe gidelim gelin oraya buraya gidelim. Bize vakit bırakmıyor ki az görüşmek için. Kötülüğüne değil ama hep saygı çerçevesinde bulunmaktan asker gibi oldum

Bence siz kendinize ayrı bi hayat kurmalısınız.
Farklı bi yerde iş bulup çalışmalı ve sosyal bi çevre edinmelisiniz ve onlarla vakit geçirmelisiniz.
En azından siz zaman zaman ayrı vakit geçirip kafanızı dağıtırsınız böylece.
Kv cagirirsa da eşiniz gider yemeğini yer gelir siz de bir şey uydurursunuz çalışıyorum yoğunum ev işlerine yetisemiyorum vs.tarzinda.

Bir anda düzeltemezsiniz ,
Yavaş yavaş , konuşa konuşa yaparsınız.

Direkt "annen" diye başlanan tüm konuşmalar iticidir.

Kuzenim , kaynanası ve eltisi ile aynı apartmana gelin girdi.
Keseleri de birdi.

Şimdi kendi evi , kendi işyeri var.
Ama 6 sene sürdü.

Sabrederim derseniz , alttan alttan işleyin derim.

Ay Allah rızası için o kuzeniniz bunu nasıl başardı neyi bahene ettirdi de taşındı.. bende 7.5 senedir aynı yerdeyim.... bana bir akıl versin bir ulaşsın bana ne olur.. istiyorum ki kavgasız güzellikle olsun

Kayınvalidem çocuğa bakmaz bende istiyorum çalışmayı.. bakmayı kabul etsede sürekli abur cubur sürekli çizgi film.. bunu göze alamıyorum. Kreşlerde şuan malum

Bence cocugu kv ye bırakın anne sütüne muhtaç değilse siz de çalışın.

Hiiiç kavga gürültü olmadı ,
Gayet de iyiler , eltisi , kaynanası aynı yerde hala.

Dediğim gibi alttan alttan , işleye işleye yapacaksınız.

Hiç olmazsa işe girin , çalışın.
Sonra iş yerime yakın yerde oturalım , yol çok yoruyor deyin.
Taşınınca da işten çıkın :)

Kuzeniniz öyle mi yaptı, Allah rızası için bir sorun nasıl başarmış çook dua ederim... şuan çalışmam mümkün değil çocugum küçük

Kayınvalidem çocuğa bakmaz bende istiyorum çalışmayı.. bakmayı kabul etsede sürekli abur cubur sürekli çizgi film.. bunu göze alamıyorum. Kreşlerde şuan malum
Ben de aynı durumdayim. Sen ikinciyi doğur ben bakarım diyor . İkinci çocuğa kadar girip çalışsam çocuğa sürekli abur cubur veriyorlar çizgi film bir de ki ben 5 dk oturtmam basinda

Kayınvalidem bakmaz hiç birşeyi yok sürekli hastayım der:) tahlillerde çıkmaz şekerim var der:) cocuga sürekli tv izletir abur cubur yedirir..
Olsun siz yemegi hazirlarsiniz. Ona birakirsiniz biraktiktan sonra illaki bakacak en azindan tehlikeli islerle ugrasmasini engeller

Kardeşimi anlatmışsınız 5 sene uğraştı bunun için.. Hamile olduğunda çıkmamaya başladı çocuk olunca onu bahane etti şimdi de eşinin her izninde alıp program yapıp gezmeye gidiyor.. Alıp başka yere taşınamadı onlarında sizin gibi dükkanları var binaları da kendilerinin ama bir nebze olsun o eskisi kadar çok iç içe olmaktan kurtuldu..

Esinizle iyiyseniz onu cesaretlendirin. Biraz ozguveni olsun. Annesi de sizlere birey olarak saygi duymak zorunda. Keseniz bir olabilir. Eviniz, evliliginiz ayri. Isterseniz inersiniz yanlarina ister inmezsiniz. Bastan fena alismislar. Ben olsam kotu olmak pahasina kendi benligimi kabul ettiririm.

Hı hı biz çalıştığımız için öksüz bizimkiler.. babası çalışıyor şimdi babasız kalmış oluyor mu ? çalışmamaya ne güzel bahane bulmuşsunuz.
Ne kadar çirkin bir yorum!! Kavgaya yer aramak... cok yazık.. ben mesleğim yok ama taşı sıksa suyunu cıkartacak kadınlardanım yazdım orayı okumak işinize geldi mi? Çalışmamaya bahane bulan bu cümleyi kurmaz! Benim demek istediğim sizce boşamaya değer mi! Düzeltebilir miyim! Adam aldatmış vs bişey olsa tabiki gider aslanlar gibi çalışırım çocuguma bakarım!! Maddi ihtiyacım yok eşim iyi sırf annesi yüzünden boşanmaya cocugumu babasız büyütmeye değer mi diyorum !!! Sizde ilerde benim kayınvalidem gibi herşeyi tersten anlayan işine geldiği gibi anlayan huzursuzluk cıkartan kadınlardan biri olmazsınız inş...

Kötü olurum bunu kabul ettirebilirim ama huzursuzluk tatsızlık cıksın istemedim bunca zaman.. herşey tatlılıkla yola girer sandım

Kötü olurum bunu kabul ettirebilirim ama huzursuzluk tatsızlık cıksın istemedim bunca zaman.. herşey tatlılıkla yola girer sandım
tatlilikla yola getirebilecek olsaniz bu insanlarla zaten bu muameleyi gormezsiniz. basbayagi gorgusuz, insanliksizlar.. bazen kotu olmadan yakanizdan dusmuyorlar. guzellikle olsun insalikla olsun diyorsunuz aptal yerine koyuyorlar. suistimal ediyorlar.

Konunuzun içeriği beni hiç ilgilendirmiyor. Ben çalışınca çocuk annesiz kalacak diyorsunuz. Bu kısımla ilgili yorum yaptım. Neresini yanlış anlamışım? Annesi çalışan çocuklar annesiz kalıyor. Babası gelinlikçi çok para getiriyorsa babasız kalmıyor ama. Kötü niyetli olan annesi çalışan çocuklara annesiz diyen sizsiniz.Çalışmak çok zordur hanımefendi , sırf kocamın parasından olmayayım boşanmayayım diye evlilik sürdürmeye benzemez. Çalışan kadınların çocukları da annesiz kalmaz çiçek gibi büyür, siz beceremezseniz orasını bilemem. Kv hırsını da eğer cesaretiniz var ise ondan alın benden değil. Ama sanmıyorum ki yapabilesiniz ancak bana hakaret edersiniz. Yoksa paracıklar gider, boşanırsınız sonra da maalesef çalışmak zorunda kalırsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…