Kafam çok karışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tatlilikla yola getirebilecek olsaniz bu insanlarla zaten bu muameleyi gormezsiniz. basbayagi gorgusuz, insanliksizlar.. bazen kotu olmadan yakanizdan dusmuyorlar. guzellikle olsun insalikla olsun diyorsunuz aptal yerine koyuyorlar. suistimal ediyorlar.
Aslında cok haklısınız.. insanlıksızlar ben kalbimi bozmamak için herşeyi daha sakin anlatıyorum.. kötü gelin olmamak umrumda değil açıkcası ben kötü kalpli olmak istemediğimden.. ama hep kendimden vermişim kendimden gitmiş.. buna çözümü kimse kırılmadan bulayım istedim ana oğul arasına girmiyim dedim

Konunuzun içeriği beni hiç ilgilendirmiyor. Ben çalışınca çocuk annesiz kalacak diyorsunuz. Bu kısımla ilgili yorum yaptım. Neresini yanlış anlamışım? Annesi çalışan çocuklar annesiz kalıyor. Babası gelinlikçi çok para getiriyorsa babasız kalmıyor ama. Kötü niyetli olan annesi çalışan çocuklara annesiz diyen sizsiniz.Çalışmak çok zordur hanımefendi , sırf kocamın parasından olmayayım boşanmayayım diye evlilik sürdürmeye benzemez. Çalışan kadınların çocukları da annesiz kalmaz çiçek gibi büyür, siz beceremezseniz orasını bilemem. Kv hırsını da eğer cesaretiniz var ise ondan alın benden değil. Ama sanmıyorum ki yapabilesiniz ancak bana hakaret edersiniz. Yoksa paracıklar gider, boşanırsınız sonra da maalesef çalışmak zorunda kalırsınız.
Bakın hanımefendi! Konumun içeriği sizi ilgilendirmiyorsa yorum yazmayın ikimizinde canı sıkılmasın!! Çalışan annelere lafım sözüm yok. Siz sadece işinize geldiği yerden anlıyorsunuz!! Sırf kocamın parasından olmayayım boşanmayım yazmışsınız benim adıma!!! Ne münasebet! İşte konunun içeriğini anlasaydınız böyle yazamazdınız! Bakın sizi incitmemek için tekrar açıklayacagım! Eşim iyi bir insan, iyi bir baba! Ama ben kayınvalidemden bunaldım sırf bu yüzden bu düzeni bozmaya değer mi diyorum!!! Şuan çalışmıyorum çocuğuma kendim bakıyorum boşanırsam çalışırım cocuguma baska biri bakar değer mi acaba buna diyorum!!! Boşanıcam babasını 15 günde bir görücek değer mi acaba yanlıs mı yaparım diyorum!! Sizin canınız sıkılmış, çatacak yer arıyorsunuz !

Bakın hanımefendi! Konumun içeriği sizi ilgilendirmiyorsa yorum yazmayın ikimizinde canı sıkılmasın!! Çalışan annelere lafım sözüm yok. Siz sadece işinize geldiği yerden anlıyorsunuz!! Sırf kocamın parasından olmayayım boşanmayım yazmışsınız benim adıma!!! Ne münasebet! İşte konunun içeriğini anlasaydınız böyle yazamazdınız! Bakın sizi incitmemek için tekrar açıklayacagım! Eşim iyi bir insan, iyi bir baba! Ama ben kayınvalidemden bunaldım sırf bu yüzden bu düzeni bozmaya değer mi diyorum!!! Şuan çalışmıyorum çocuğuma kendim bakıyorum boşanırsam çalışırım cocuguma baska biri bakar değer mi acaba buna diyorum!!! Boşanıcam babasını 15 günde bir görücek değer mi acaba yanlıs mı yaparım diyorum!! Sizin canınız sıkılmış, çatacak yer arıyorsunuz !
Ben de size diyorum mi " ben çalışırsam çocuk annesiz kalacak " ne demek ? ben bunu soruyorum. Soru bu çok açık, diğer durumlarda haklısınız haksızsınız, Oralar sizin bileceğiniz iş. Konunuza takılmadım bdv olan yüzlerce konu var bu şekilde. Sizce neden annesi çalışan çocuklar annesiz kalıyor bunu soruyorum ? Tekrar yazayım mı " çalışırsam çocuk annesiz kalacak" ne demek ?

Ben de size diyorum mi " ben çalışırsam çocuk annesiz kalacak " ne demek ? ben bunu soruyorum. Soru bu çok açık, diğer durumlarda haklısınız haksızsınız. Oralar sizin bileceğiniz iş. Konunuza takılamdım bdv olan yüzlerce konu var bu şekilde. Sizce neden annesi çalışan çocuklar annesiz kalıyor bunu soruyorum ? Tekrar yazayım mı " çalışırsam çocuk annesiz kalacak" ne demek ?
Hanımefendi çalıştığınız saatlerde çocuk yanınızda mı ? Değil ! En ama en az 8 saat çalışıyorsunuz, evladınız yanınızda değil, bende diyorum ki şuan öyle birşeye girmeme gerek var mı acaba anlatabildim mi ?

Görümce dünya iyisi bir insansa bir arkadaş gibi ona çıtlatsanız o bşy yapamaz mı ?
Nasıl karşılar ?

Hanımefendi çalıştığınız saatlerde çocuk yanınızda mı ? Değil ! En ama en az 8 saat çalışıyorsunuz, evladınız yanınızda değil, bende diyorum ki şuan öyle birşeye girmeme gerek var mı acaba anlatabildim mi ?
Siz de ne dediğinizi biliyorsunuz da işte böyle açık açık sorunca cevap veremiyorsunuz. Evet yanımda değil ne münasebet annesiz mi kalacak o zaman ? evi mi terketmiş oluyorum çocuğu yatılı okula mı vermiş oluyorum.Gündüz okula giden çocuklarda anasız o zaman, anaları gelip sırada mı oturuyor? Konunuza gelirsek boşanmamak için kendinizi motive etmek için başka insanların hayatı üzerinden yorum yapmayın.

Ay bir tane daha.. sizin çalışan annelerden algıladıgınız bu mu? Boşanırsam cocuk babasını 15 günde bir görecek babasız büyütmek değil mi?
Orasını anladık zaten, orasını sormuyoruz. Annesi çalışan çocuklar neden anasız kalıyor onu soruyoruz. var mı cevap yok ?

Vay be benimki hem yetim hem öksüzmüş de haberim yokmuş.
benimki de öyle çocuk esirgemeye bile gidebilirler.benimki biz işteyken mendil satıyor trafikte anasızlıktan, sokağa atıyoruz ne yapalım ? bizde böyle anneyiz işte. çocuğu annesiz bırakıp çalışıyoruz.. anne var annecik var.

Siz de ne dediğinizi biliyorsunuz da işte böyle açık açık sorunca cevap veremiyorsunuz. Evet yanımda değil ne münasebet annesiz mi kalacak o zaman ? evi mi terketmiş oluyorum çocuğu yatılı okula mı vermiş oluyorum.Gündüz okula giden çocuklarda anasız o zaman, anaları gelip sırada mı oturuyor? Konunuza gelirsek boşanmamak için kendinizi motive etmek için başka insanların hayatı üzerinden yorum yapmayın.
Baska insanlar ne alaka? Siz kendinizi zorla soktunuz konuya. Ben kendimden bahsetmiştim. Çalışan anneler çocuklarını annesiz büyütmez, boşanan annelerde cocuklarını babasız büyütmez. Benim demek istediğim 15 günde bir babasını görmek, çalışmıyorken bütün özbakımıyla vs ben ilgilenirken böyle birşey yapmak rahat batması mı acaba dıyorum! Siz çalışan bir anne oldugunuz için benim ne konuda üzgün mutsuz olmam sizi asla ilgilendirmemiş.. çalışan bir anne oldugunuz için bu konuda cok hassassınız.. amacım bu asla değildi. Beni anlamak istemiyorsunuz. Yinede bir annesiniz sizi incitmek istememiştim

Orasını anladık zaten, orasını sormuyoruz. Annesi çalışan çocuklar neden anasız kalıyor onu soruyoruz. var mı cevap yok ?
Ben anası çalışan çocuklardan bahsetmedim kendi cocugumdan bahsettim!! Belki baska bir şehire gitmek zorundayım günlerce gelemiycem çalışmak için ne biliyosun da yorum yazıyosun ya

Ay bir tane daha.. sizin çalışan annelerden algıladıgınız bu mu? Boşanırsam cocuk babasını 15 günde bir görecek babasız büyütmek değil mi?
Iy bır tını dıhı. Bu tepkileri bize değil, basiretsiz kocanıza ya da ikide bir sizi darlayan kaynananıza verin bence. Ama pardon onlar dünya iyisiydi.

Daha çok “annesiz” kalma durumuna takıldım ben. Bir üye çalışmanızı tavsiye etmiş ki bence de çok mantıklı. Az muhattap olursunuz çünkü. Siz şu an çalışmam mümkün değil, çocuğum küçük demişsiniz. Zaten kadınlar çalışma hayatına dönmek için çocuklarının reşit olmasını beklemiyor. 1-2 yaşındayken “mecburen” işe başlıyoruz. Bu tamamen sizin tercihiniz ama çalışmak istemiyor oluşunuza böyle kılıflar uydurmayın Allah aşkına. Annesiz büyümüyor onlar.

Ben anası çalışan çocuklardan bahsetmedim kendi cocugumdan bahsettim!! Belki baska bir şehire gitmek zorundayım günlerce gelemiycem çalışmak için ne biliyosun da yorum yazıyosun ya
Mantık hatası! Biz zaten yorumları sizin yazdıklarınız kadar bilebiliriz. Ne biliyorsun da yorum yazıyorsun çok ironik olmadı mı ? Evet bilmiyorum ...

Mantık hatası! Biz zaten yorumları sizin yazdıklarınız kadar bilebiliriz. Ne biliyorsun da yorum yazıyorsun çok ironik olmadı mı ? Evet bilmiyorum ...
Ozaman üzerine alınmayacaksın güzel kardeşim! Ben çalışan annelerin cocukları annesiz kalıyor benimkide annesiz kalacak mı demişim? Yoo! Ben çalışırsam cocuk annesiz kalacak demişim! Demekki sizlik birşey yok! Sen akşam olunca eve gidebilceksin ben gidemiyorum belki günlerce göremiycem belki? Kendi adıma konuştum çoğul konuşmadım o yüzden kendinize üstünüze alınmayacaksınız

Ne biliyorsun belki konu sahibi şu saatten sonra hostes olacak? Ülke ülke gezecek, ayağı yere bile değmeyecek. Ne biliyorsun?

İşe girdiniz de şirketin bayi toplantısına Antalya’ya gitmeniz kaldı.
Belki köyde yaşıyorum burada iş imkanı yok, şehire inmek zorundayım ! Belki yaylaya cıkıp orada kalıp, koyun güdmek zorundayım! Şimdide siz köyde yaşayan annelerle dalga geçmiş incitmiş olmadınız mı? Ben toplantıya mı gidicem dedim?

Ne biliyorsun belki konu sahibi şu saatten sonra hostes olacak? Ülke ülke gezecek, ayağı yere bile değmeyecek. Ne biliyorsun?
Çok çirkinsiniz bir kadının bir kadına destek olması gerek.. şu cümleleriniz çok çirkin çok incitici.. çalışan bir anne tecrübesiyle bir arkadaş şefkatiyle yaklaşabilir, bu işlerin sandıgım gibi olmadıgını anlatabilir, beni cesaretlendirebilirdiniz. Kadının düşmanı yine bir kadın. Kavgaya yer aradınız.. hırslarınızı burada benden almak istediniz. Karşınızdakinindr bir anne oldugunu düşünmediniz. Mune Mune konumun kapanmasını rica ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X