Kafam cok karışık

C
Çünkü esimde babamdan çok iyilik gördü .Düşünün oğlum bi tedavi süreci geçirdi bis istemeden yardım etti şu durumda bile cebinde 100 lirası olsa yarısını oğluma verir. O yüzden böyle bi baba kimseye karşı mahcup kalmamali diye düşünüyorum. Zaten bunu kardeşimin borcu olarak görmüyorum artik

Evet kesinlikle. Ama babamin da daha fazla bu kadar saflık yapacagina inanmak istemiyorum gerçekten.

Bu halti sen yeseydin senin borcun için başkasına borçlanır mıydı baban ???? Ogluşcugunu kurtarmaya çalışıyor boşver ne halt yerse yesin baban
Yok sana yardım etmiş falan filan edecek tabi borcunu şu an değil bu ikisi düzlüğe çıkınca öde
Ev eşyası alarak öde
Ne bileyim
Ama o düşüncesiz kardeşinin borçu için ödeme inanılmaz pişman olursun
Asla ödeme
Babana üzülüyormuş gelinin elinden altın alınmazmış ama kızdan alınır öyle mi ???

Evet bundan emin olduğum için şuan düşünüyorum ben de aynı şeyi yapsam babam evli olmama rağmen borcumu kapatırdı.Zaren babam benden hiç bi şey istemedi eşim teklif etti oda reddetti.Ama benim için rahat değil.

Evet ona çok kızıyorum zaten ama borç şuan başkasına olunca da babam için ister istemez üzülüyorum
Üzülmene gerek yok, ben olsam vermem. Sağlık hastalık ölüm kalım borcu değil. Kumarbazın arkaso toplanırsa devam eder nasılsa toplayan var diye.

Olabilir ama inan bu kadar olmaz Peki ya o hayırsız kardeşin böyle bisey niye teklif etmiyor ? Borç onun borcu yeni evlenip altınları olan o ?
Ya bu poncik kız hayırsız erkek evlatların egeli olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamayan etrafımda o kadar çok var ki hayırsız erkek evlat olup babasını anasını zora sokup zerre üzüntü hissetmeyen. Yine bu ailelerin kicinj kızları kurtarıyor yaşlanınca kızları bakıyor

Cok katılıyorum bu cümleye evet arka toplanınca hep devam eder .umarım etmez ama.Suan babamin sağlığından endişe ediyorum zaten kalp hastası ve geçen gece çok kalbi ağırmış bi şey olmasından korkuyorum
Üzülmene gerek yok, ben olsam vermem. Sağlık hastalık ölüm kalım borcu değil. Kumarbazın arkaso toplanırsa devam eder nasılsa toplayan var diye.

Egeli değiliz doguluyuz. Babam inşallah bu zor günlerden sag salim çıkar o günleri görürde ben ona bakarım

Yardım edeceksen de ci

Bakin tabi babanız iyi birine benziyor. Ben kardeşinize sinir oldum
Şimdi babama yardım etsem o gene bana geri ödemeye çalışacak ama ödeyemez artik.Benimde elimdeki tek birikimim bu bi hedefimiz vardı bi düşüncesiz nasıl tüm aileyi mahvediyor sinirimden ağlamak istiyorum artık

Ben de sizi zengin sandım sakın o zaman evinizi arabanizi aldıysanız üzerine kenarda kötü günler için de bir birikmisiniz varsa onun da üzerini verin verecekseniz verdiğiniz de ciddi bjr miktar olmasın sakın hani belki 2 bilezik falan

Yani bi evimiz var amacımız onu satıp daha yeni bi ev almak onun için birikim yapıyordum.Zaten diğer türlü olsa hiç düşünmezdim hemen verirdim yardım ederdim

Yani bi evimiz var amacımız onu satıp daha yeni bi ev almak onun için birikim yapıyordum.Zaten diğer türlü olsa hiç düşünmezdim hemen verirdim yardım ederdim
Anlaşıldı sen vereceksin de insallah ciddj bir miktar vermezsin
Sen kardeşine kızdın mı ? Kardeşin şu an borçu ödemeye çalışıyor mu ?
Her ne kadar baban ödüyor olsa bile o borç kardeşinin borcu. Ben öyle görmüyorum diyorsan sen de babanın kesesi ile oğlunun kesesini bir görüyorsun galiba

Kızmak ne kelime ne laflar ettim ama uzerine alındı mı? Zaten alınacak olsa baştan bu haltları yemezdi. Kardeşimin borcu tabiki babamin böyle sağlık sorunları olmasa bu durumda olmasa hiç düşünmem ama artık kimin borcu olayından baska yere evridi olay suan tek düşündüğüm adamın sağlığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…