• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam cok karışık

Kardeşimin borcu tabii ki babamın diyorsun. Eşek kadar adamın borcu neden babanın oluyor? Üstüne evlenmiş bir de. Bu babanın yaptığını savunmaktır. Merak ettim baban kardeşine ne yaptı? Bu evlilik biraz daha ertelenemez miydi?
Yani şunu denek istiyorum o borcu kapatmak için babam başkasından borc aldı borcu ödeyemeyese oğlunun borcu demeyecek kimse babanın diyecek.Babam bağırdı cagirdi ama en büyük hatayı yaptı borcu ustlendi bi kısmını gene kardeşim halletti ama işin içinden çıkmayınca babamda yardım etti.Evlilik ertelenebilirdi bunuda onlara soyledim ama gün falan alınmıştı

Babanızın fedakarlığı her iki evladınada zarar. Merhametten maraz doğar dedikleri bu. Kardeşiniz borcunun sorumluluğunu üstlenmedi üstlenmeyecek. Babanızı derde koydu bencilce hayatına devam ediyor. Kahrını siz sırtlanıyorsunuz.

Kendim babamın bir daha kardeşime yardımda bulunmayacağına emin olsaydım beni sarsmayacak ama babamın gönlünüde bir nebze rahatlatacak bir miktar verirdim.

Size nasıl uygunsa öyle yapın. Teklif etmişsiniz zaten ama babanız kabul etmeyerek sizden vicdan yükünü almış. Konuyu burada kapatadabilirsiniz.
Evet bugün gene onunla konuştum artık bi lira veremezsin vermemen gerekir verirsen iyilik değil kötülük etmiş olacaksın dedim hak veriyor ama isin içine evlat girince güvenemiyorum. Evet teklifi reddetti

Bu durumu yaşamadan büyük konuşmak istemiyorum tek duam benim de haşarı bir oğlum var umarım Rabbim insallah başımıza böyle kötü şeyler getirmez çocuklarımız 🙏🏻 dediğim gibi yardım edin ama sizi sarsmasın bu yardım sadaka gibi düşünün

Bu durumu yaşamadan büyük konuşmak istemiyorum tek duam benim de haşarı bir oğlum var umarım Rabbim insallah başımıza böyle kötü şeyler getirmez çocuklarımız 🙏🏻 dediğim gibi yardım edin ama sizi sarsmasın bu yardım sadaka gibi düşünün
Amin .Allah sakinlik akil fikir versin cocuklarimiza .Şimdi ben de babamin yerinde olsa belki oglumun borcunu ödemem etmem derim ama evlat işin içine girince bazen sağlıklı düşünemiyor anne babalar

Back
X