Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Her insanın anneliğe hazır olma yaşı farklıdır.Bunda birkaç sene önce anne olma fikri bana korkunç gelirdi. Bir çocuğunun olması, hayatını ona adamak, eşinin çocuğu senden çok sevmesi ürkütürdü beni. Bu düşüncelerim yüzünden kendimi suçlardım. Yaşıtm bir çok anne varken ben anne olmaktan korkuyor ve asla istemem diyrdum.Ama şimdi kendimi daha yakın hissediyorum anneliğe ve evli olmadğım için endişe ediyrum anne olmaya geç mi kaldım diye. Her insanın yapısı farklı. Demek ki siz daha hazır değilsiniz ve hazır değilken anne olmak gerçekten ağır bir yük olur diye düşünüyorum.
Menepoza erken giriyormuşsunuz ama yeni teknolojiyle menepoz sonrası da hamile kalmak mümkün. Büyük bir hastane ile görşseniz yardımcı olurlar sanırım. Realage : Sağlık Haberleri : Menopozdan Sonra Hamilelik Artık Mümkün
bu adeste konu ile ilgili bilgi mevcut belki yardımcı olur