Kafam çok karışık

arkadasim burda madem dini konular yasak sana bi site adi vereyim oradaki yazialri oku.ins faydalanirsin cook guzel adi ILA YEVMIL KIYAME .birde mumsema var orayi da takip et aradigin her turlu dini konu orda var oku sonra kendin karar ver
birde sunu sormak istiyorum neden dini konular yasak Kadinlar kulubu .bu site cook guzel faydali seyler var .herkez ozhurce herseyi soyluyo yaziyor.ama neden dini konular yasak.bir kisi konu acmis mine etek almak istiyorum annem kiziyor diye .bu kardesimizde kapanmak istiyor konu aciyor bunda ne fark var ki... herkez ozgur isteyen kapanir isteyen acik gezer.ama dini konular yasak olmasin .burda herkez derdini yazabiliyoraa her turlu .dini konularida yazsinlar isteyen ne var ki bunda.

bizim bi akraba var annesi açık kız kapalı.. olabiliyor böyle şeyler.. siz gerçekten istiyorsanız eğer aileniz buna ilk başta karşı çıksada zamanla kararlılığınızı görünce birşey diyemezler.. sonuçta bu Allahla senin aranda olan birşey

Kendin ne istiyorsan onu yapmalisin.

Ben kapali degilim, kapanmaya sicak bakmam, benim benimseyebilecegim bir fikir degil. Ama insanlarin kendi istedikleri gibi yasamasindan yanayim, aile, toplum mahalle baskisi vs olmadan.

Ailenden farkli olabilirsin, hepiniz farkli farkli bireylersiniz. Kendi fikirlerin dogrultusunda yasamalisin.

Bende her seferinde bunu düşünüyorum, eğer ailemden bir kişi ben peygamberlere inanamıyorum diye açıkca konusabiliyorsa bende istediğimi yapabilirim. Zaten herkes kendi hayatını yaşıyor buda benim hayatım. Galiba benim korkum herşeyden önce kendi içimde.. Benim diğer korkum ise, mühendislik öğrencisiyim özel sektör tesettürlü personel istemiyor bu da benim için çok kötü okuyor.
Bir insanın aklının içindeki düşünce neden başka birisini ilgilendirir ki, tesettürlü bir kadın siyasi birşeyi temsil etmez, dini görüşüne göre giyiniyordur sadece. Kime zararı olabilir ki

canim rızkı veren Allah eher senin nasibinde o is varda Allah senin icin ol demisse daha otesi yok hic dusunme bile emin olki cok cok guzel kapilar acilir sanada

Neden uzun giydiginde kro gibi oluyorsun? Ben bol salas kotlarin uzerine uzun salas gomlekler giymeye bayilirim gayet de tarz gorunuyorum oyle giyinince hic kıro olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…