- Konu Sahibi Kavunicibalik12
-
Teşekkür ederim, inşallah istediğime ulaşırım. Bundan sonra biraz daha farklı bakacağım
Kalbin tesettürlü olsun yeter ki, üni.de ne kapalılar gördükÇok teşekkür ediyorum herkese :) onlar kapamadan ben kapatayım
Zaten bir anda şak diye kapanmak zor oluyor. Biraz daha uzun, biraz daha bol, biraz daha dikkat çekmeyen şeyler giydikce hem sen hem etrafindakiler yadirgamiyor. Sen de böyle yapıyorsun anladigim kadariyla ve bu çok güzel bence, çünkü daha gerçekçi bir yaklaşım. Bir an önce kapanmak tabiki de en iyisi ama bunu uzun vadeli olarak yapmak da önemli.
Rabbim hakkimizda hayirlisini nasib eylesin. Siz de bu hayırlı dileginizde muvaffak olursunuz insallah.
Kalbin tesettürlü olsun yeter ki, üni.de ne kapalılar gördük
Çok dikkat etmeye çalışıyorum. Makyaj falan yapmıyorum. Ev içinde tutumumu belli ediyorum. Çok teşekkür ederim :) Gerçekten cesaretim arttı. İnşalah yolumun sonu hayırlı olurKalbin tesettürlü olsun yeter ki, üni.de ne kapalılar gördük
Bilmiyordum böyle birşey olduğunu, sizden öncede söylediler ama baktım konuyu kapatma butonunu göremedim.sizi eliştirmek adına yazmıyorm asla fikirlerinize saygım var ama bugün editörler kaçıncıyı uyarıyo dini konular yasak diye hala neden açıyorsunuz anlayamadım.
arkadasim burda madem dini konular yasak sana bi site adi vereyim oradaki yazialri oku.ins faydalanirsin cook guzel adi ILA YEVMIL KIYAME .birde mumsema var orayi da takip et aradigin her turlu dini konu orda var oku sonra kendin karar verBöyle konuşunca rahatlıyorum teşekkür ederim, haklısınız bu günden sonra dua ile yola çıkıyorum inşallah, eğer aklınıza gelirsem bana dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?