kafam cok karisik

srsy

gülümseee :)
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
1.336
447
198
Merhaba herkese. Sizlerden fikir almak için konuyu açma gereği duydum . lütfen yargilamayin. Biraz uzun olabilir hakkınızı helal edin.
23 yaşındayım. üç buçuk yıllık bir ilişkim vardı. ve bitirmeye karar verdik. bitiş süreci çok kötü oldu. Çok saçma nedenler vardı ama inanılmaz küfürler sözler duydum.

ayrılıktan sonra arkadaşlarım beni biriyle tanistirdilar. Kendisi, ailesi, hayatı tam istediğim gibiydi. sanki hayalimdeki adamı anlattım ve biri getirip karşıma koymuştu.

mezuniyetim vardı ve bir baktım eski sevgilim karşımda. çıkıp gelmiş . ve o gün bana seni çok seviyorum dedi. tekrar başlamak istediğini söyledi.
Bunu yani tanıştığım kişiye anlattım ama asla bir beklenti içine girmedjm ve kendim çözmem gerektiğini söyledi. seni kazanmak konusunda ısrar ederse ben girerim araya ama bana ben onunla biseyler yaşadım derse seninle aramız bozulur dedi.

Ne yapacağım konusunda çok kararsızım. bir yandan kafamda bazı soru işaretleri olsa da istediğim gibi bir adam diğer yandan o kadar yıl geçirdiğim sevdiğim adam.
ben bakire değilim. Eski sevgilim de bunu biliyor ve hiç sorun etmedi. çünkü sebeplerini biliyor. yani tanıştığım kişiyle evlilik olursa sorun eder sanırım.

lütfen akıl verin bana ne yapmalıyım

ablacım senin kafan mı güzel? dünyada bu iki erkek mi kaldı sadece?

ikisinden de hayır gelmez söyleyeyim.

biri sana küfürler etmiş, ayrılmışsınız zaten. diğeri de ''ama bana ben onunla biseyler yaşadım derse seninle aramız bozulur'' diyebilen bi adam.

bakire değilim beni eski sevgilimden başkası almaz kafasından çık. ikisini de sepetle.

Biri seni terketmiş, kimbilir birini mi bulamamış da geri dönmüş; diğeri bakire olmamanı sorun ediyor...
Şimdi biz ne diyelim? Dinleyeceksen ikisinden de vazgeç diyeceğim ama dinlemezsin

Bence ikisinide bosver eskisi küfür etmis
yeniside büyük ihtimal seni herseyinle kabul etmicek. Ama ille ikisinden biri olsun diyorsan yenisini sec derim ama tabiki dogrulari simdiden söylemen lazim ki ona göre adim atarsiniz

İkiside olmaz iksinede yol ver biri kufurler etti diyosun digeri simdiden resti cekmis sonuc simdiden belli bunlardan sana ne koy olur ne kasaba erkek milletine kiran girmedi ikisinede yol ver gitsin

Merhaba herkese. Sizlerden fikir almak için konuyu açma gereği duydum . lütfen yargilamayin. Biraz uzun olabilir hakkınızı helal edin.
23 yaşındayım. üç buçuk yıllık bir ilişkim vardı. ve bitirmeye karar verdik. bitiş süreci çok kötü oldu. Çok saçma nedenler vardı ama inanılmaz küfürler sözler duydum.

ayrılıktan sonra arkadaşlarım beni biriyle tanistirdilar. Kendisi, ailesi, hayatı tam istediğim gibiydi. sanki hayalimdeki adamı anlattım ve biri getirip karşıma koymuştu.

mezuniyetim vardı ve bir baktım eski sevgilim karşımda. çıkıp gelmiş . ve o gün bana seni çok seviyorum dedi. tekrar başlamak istediğini söyledi.
Bunu yani tanıştığım kişiye anlattım ama asla bir beklenti içine girmedjm ve kendim çözmem gerektiğini söyledi. seni kazanmak konusunda ısrar ederse ben girerim araya ama bana ben onunla biseyler yaşadım derse seninle aramız bozulur dedi.

Ne yapacağım konusunda çok kararsızım. bir yandan kafamda bazı soru işaretleri olsa da istediğim gibi bir adam diğer yandan o kadar yıl geçirdiğim sevdiğim adam.
ben bakire değilim. Eski sevgilim de bunu biliyor ve hiç sorun etmedi. çünkü sebeplerini biliyor. yani tanıştığım kişiyle evlilik olursa sorun eder sanırım.

İkisi de çapsız adamlar, sal gitsinler ...

Sevgi, düzgün bir birliktelik için yeter sebep değil, denenmiş bir ilişkiyi yeniden yaşayacaksınız eğer eski sevgiliyi tercih ederseniz. Küfürler vb... Bir daha işitmeyeceğinizi garanti edebilir misiniz?

Diğer çocuk ise bekareti problem edecek diyorsunuz, geçmişinizle sizi yargılayacak adam, size ne derece sağlıklı bir gelecek sunabilir?

Bence iki tipi de sallayın ve başka aşklara yelken açın.

Eski ilişkiniz 3 buçuk yıl sürmüş sürecek olsa bitmezdi zaten.

Bakire olmadan kabul ediyor diye ona gitmenin bi anlamı yok.

Arkadaşlarda demiş ikisinden de hayır gelmez bence.

ben anlayamıyorum pardonda su yenı sahısa bı sorarmısın kendısı hıcbırkızla bırsey yasamamısmı velevkı yasamamıs sen bunun yollarını bulup kapatsanda anlamasa daha mı ıyı e bu adam yarın cıkıp bırı bısey dese yıne bıtırecek bence ıkısıde yanlıs bırısının dılı gerı dıgerının beynı

Bakire değilsin diye istemediğin bir adama mecbur değilsin .
Hele sana küfürler etmiş bir adama asla.
Eskisini tamamen sil .

Yenisi de bakırelik olayına takıntılı olduğu için onu da sil ve biraz kendine zaman tanı.İlla hayatında biri olması şart değil.

Evlenmek zorunda mısın? Bir mecburiyetin mi var? Evlenmeyince ceza falan mı alacaksın?

Belli ki iki adam da sağlam papuc değil. E o zaman? Kafa karışacak bir durum yok ortada. Sana uygun biri karşına çıkana kadar bekleyeceksin.

Bakire olmamanın (rızan dışında yaşamadıysan) sebebi olmaz. İstemişsin yaşamışsındır. Bunu sorun edecek hatta bunu sana soracak, açıklama yapmanı isteyecek adamları sepetle gitsin.

2. erkek için yorum yapmayacağım. Ama eski sevgilin hangi yüzle gelmiş? Sepetle...

Ne yani daha önce hayatında bir erkekle birlikte oldun diye seni kabul etmeyen insan zaten başına da kalkar,eğer seviyorsa sorun etmez. Açıkça söyle keyfi bilir. Ayrıca sırf kabul etti diye bir lütufta mı bulunmuş eski Sevgilin. Sevmiyorsan onu da kabul etme.

kadın olmanın en zor tarafı galıba belkı zorla belkıde sevdamızla ınandıgın adamla yasadıgın sey bı gun hesap veremedıgın ve ınsanlar tarafından hor gorulup yadırganmana sebep olacak bır utanc vesılesıne donusmesı ben nedenını hala cozemedım onların ıkısındende hayır gelmez evlensen bıle hep basına kakılcak belkı vıjdan yapmana sebep olacak sen bılırsın en dogrusunu ama hayat senın hayatın mecburıyet ten degıl evlılıgın yada bırlıkte hayat paylasmanın guzellıgını yasamak ıcın evlen kısaca HICBIRSEYE MECBUR DEGILSIN

Back
X