kafam çok karışıkk..

ebru salan

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
101
31
18
36
Daha öncede eşim ve ailesinin bana karsı davranışlarından bahsetmiştim.Geçenlerde kv ler bize geldiler kalmaya, annemlerde geldi. Neyse kv bana otururken bayramda ,sakın eşinsiz bi yere gitme bize bile gelme dedi. Bnde e anne eşim çalışıyo nasıl oacak o zaman gelmeyecekmiyim ? dedim.Evet gelme ben oğlumla konusurum dedi ,neyse tamam dedim .Annemle araları iyi değil .Annem tatlı yapmıs, getrmiş bana ben alayım mı dedi, yermisiniz dedi ,bende ben yemem eşimide bilmiyorum anne dedim. O da aa oğlum yer ,sen bunu oğluma yap dedi. bnde tamam dedm .Eşime gidince arayıp bana tatlıyı vermedi sana yapcagını söyledi bayramda gelmeyecegim dedi, diye dedikodu yaptı eşim bana diyince senin annen ne yalancı ya kendi dedi dedim eşimde ara konus dedi o zaman bnde aradım ben sana böylemi dedim diyince sıkıştı tabi sen bana hesap soramazsın die bagrmaya basladı ben seni basından beri sevmiyodum seni ne seviyorum ne nefret ediyrm ben senn ne kaynanan ne annenim sen orda dur öyle işte dio kp geldi yanına tlfla konusrken onu görünce aglamaklı bana hesapmı soruyosun diyerek değişti iki yüzlü kp aldı tlf bnde ona anlattım herşeyi kp aranızı bozmayın falan dedi..Eşime anlattım eşim annesine bana niye anlatıyosun o zaman söyleseydin lafını bana arayıp söyleme falan demiş.Ama eşim hala annesini haklı görüyo ya dedim annen benle cok iyiydi kızım kızım diyodu ne oldu eşimde sana kırıldıgı için demştr diyo bnde bana kırılsa şimdiyi der başından beri demz meğer annen bana yapmacık davranıyormuş dedim sustu.Diğer gün kp yanında göz boyamak için kızmış heralde kp beni arıyo kv ben seni cok seviyorum ben kendi kızlarımada öyle diyorum kzınca ağlıyo falan yalancı bende yedim...Kızlarına sizi doğurdgumdan beri sevmiyodum mu diyodu..Görümcemde cok fena abisine beni kötülüyo kızsın diye benle baska konusuyo aynı annesi gibi..Görümcem bizdeydi kv aradı benle otrdugunu söyledi sormadı slm bile söylemedi. Eşimi aradı kv eşime beni sorup slm söyledi ya cok ikiyüzlü gösteriş yapıyo ,kp me ve eşime...Eşimde ailesine çok düşkün onların yanında beni azarlıyo görümcem bana darılsa onun gönlünü yapayım diye beni azarlıyo yanında artık iyiyiz ama boşanmak istiyorum ben hemşireyim eş tayiniyle geldim buraya şimdi eski yerime dönsem boşandi geldi die benim psikolojim bozulacak nasıl yapacagım bilmiyorum sıkıstım kaldım....

Anladığım kadarıyla eşinin ailesinin hepsi sana düşman,eşinde ailesinin tarafını tutup seni haksız görüyor,
sende boşanmak istiyorsun ve hemşiresin madem katlanamıyorsun boşanmayı aklına koydun düzelme ihtimali yoksa boşan o zaman.

Kaynanam ve görümcem çok iki yüzlü bana farklı eşime farklı davranıyolar..Eşimde gerçeği görmüyoo..Ben boşanmak istiyorum ama tam da emin olamıyorum..

Yaa aslında burda anlatmak isteiğim kaynanam bana akıl veriyo sunu şöyle yap diye, sonra bunu ben söylemişim gibi eşime abartarak anlatıyor..

Zorla okudum konunu, yazım hataların feci.
Ama olaya gelecek olursak iki yüzlülerse muhattap olma. Kadın sana resmen evime gelme demiş bayramda hala ben gelemeyecek miyim eşimsiz size diyorsun. Bırak gitme. Her dediğine ok de geç. Gerekmekdikçe konuşma. Onlar belli senden uzak olmak istiyorlar sende ol. Karşı karşıya geldiğinizde de onların yaptığı gibi rol yap.

Kaynanam ve görümcem çok iki yüzlü bana farklı eşime farklı davranıyolar..Eşimde gerçeği görmüyoo..Ben boşanmak istiyorum ama tam da emin olamıyorum..

Onu anladım zaten çözüm eşinde o değişmezse problemde bitmez,madem boşanmaya gönlün yok blöf yapıyorsun,
o zaman sende kaynanan ve görümcelerin gibi ol eşinin yanında onlara iyi davran arkasından hak ettikleri gibi nabza göre şerbet yani.

Sende esin olmadiginda kaynanla felan gorusme dicem ama oda zor .

Esin seni oblarin yaninda azarliyorsa , sende onun agzinin payini ver ..
Ne bu canim boyle hayatmi gecer , alsin Annesini ve bacisini calsin basina dengesiz sürüsü ..
Insani zorla sinir ediyolar !!
Bosan veya Bosanma diyemem , ama ben asla boyle bir insanla kalamazdim.
Hayatimda en nefret ettigim sey baskasinin yanibda azarlanmak veya suratini asmak.
Asla kabullenmem , oyle bir esinde cabi cehnneme dogrusu..
Es dedigin esine baskalarinin yaninda deger hurmet verecekki , o insanlar da ona gore davransin.
Senin esin sana saygi duymuyorki onlarin yaninda onlarda tabii duymaz....

Aynı sorunları bende yaşadım canım ama senin eşin yine iyiymiş benim eski eş her söylediklerine inanırdı benle bahaneden bi kavga tuttururdu işte öle öle yuvamızı yıktılar muradına erdiler. eşinden yana sorunun yoksa yıkma yuvanı sen de onlara aynı taktiği uygula eşinin yanında ama yalnız olduğunuzda gülerek laf sok altta kalma.

Yalancı insana karşı malesef yapabileceğin çok bir şey yok. Ama Allah'a havale edersen er geç yüzleri ortaya çıkar. Ne diyim Allah yardımcın olsun. Sen çırpınıp da kötü olma. Onlara mesafeli ve saygılı ol yeter. Bayramda seyranda da eşinle gidersen git ama tek başına da gitme. Bu yalancı insanlara tek başına gitsen ne gitmesen ne. Ama onun dışında gideceğin yerlere onlar karışamaz.

Eşinin onların gerçek yuzlerini gormelerini sağla. Gerci seni kotuluyorlarsa gercek yuzleri belli, inanmamaliydi, haddinizi, yerinizi bilin demeliydi. Hayat böyle cok zor, eşin doldurusa gelmese sorun yok ama o doldurusa geldiği icin maalesef ki cok zor. Cabalayin, cok cabalayin baktin ki bir seyler duzelmiyor o zaman pes edin.
Benim ablamin kaynanasi cok kötü biriydi, ablam ilk evlendiginde öyle kotuluyordu ki ogluna. Oglu da gelip ablama patlıyordu, bagiriyordu, huzurlari yoktu. Ablama inanmiyordu. Bir gün ablam demis ki şu dolabin icine saklan ve işe gitme o zaman göreceksin her seyi. Enistem saklanmış ve annesinin bütün eziyetlerini hakaretlerini kotuluklerini görünce hemen uzaklasmis, ablama cok değer vermeye baslamis.
Yani anlayacağınız bazi yollari deneyin. Hemen pes etmeyin, bakalim ne olacak. Hakkinizda hayırlısı inşallah

Bende pek bisey anlamadim, hani biraz anladim ama anlamadim, esinin ailesiyle sorunlusun anladim, anladigim kadariyla onlar seni sen onlari sevmiyorsun, esin dogrulari görüyor ama annesini tutuyor... Aslinda anladigim büyük bi sorun yok gibi, ama bosanmak istiyorsun anladigim kadariyla...ahhh kafam karman corman oldu...

beynimi cikardim yedim yinede anlayamadim

hahaha kv ve görümce bu hanım kızımızı istemiyorlar ,ellerinden geleni arkadalarına koymuyorlar..Ama oğlanlarına sanki seviyormuş gibi yapıyorlar sanki gelin kötüymüş gibi gösteriyorlar..

bu konuyu daha once de acmistin dmi? cahiller ailenden kopmani istiyordu? artik bize aitsin filan muhabbetleri vardi?
ozaman da cocuk dusunme demistim simdilik, yine diyorum.. bu anaci, empati kuramayan, bencil esler daha cok uzer.. hic bi duzelme olmadi mi 1aydir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…