- 27 Ağustos 2014
- 101
- 31
- 18
- 36
- Konu Sahibi ebru salan
Daha öncede eşim ve ailesinin bana karsı davranışlarından bahsetmiştim.Geçenlerde kv ler bize geldiler kalmaya, annemlerde geldi. Neyse kv bana otururken bayramda ,sakın eşinsiz bi yere gitme bize bile gelme dedi. Bnde e anne eşim çalışıyo nasıl oacak o zaman gelmeyecekmiyim ? dedim.Evet gelme ben oğlumla konusurum dedi ,neyse tamam dedim .Annemle araları iyi değil .Annem tatlı yapmıs, getrmiş bana ben alayım mı dedi, yermisiniz dedi ,bende ben yemem eşimide bilmiyorum anne dedim. O da aa oğlum yer ,sen bunu oğluma yap dedi. bnde tamam dedm .Eşime gidince arayıp bana tatlıyı vermedi sana yapcagını söyledi bayramda gelmeyecegim dedi, diye dedikodu yaptı eşim bana diyince senin annen ne yalancı ya kendi dedi dedim eşimde ara konus dedi o zaman bnde aradım ben sana böylemi dedim diyince sıkıştı tabi sen bana hesap soramazsın die bagrmaya basladı ben seni basından beri sevmiyodum seni ne seviyorum ne nefret ediyrm ben senn ne kaynanan ne annenim sen orda dur öyle işte dio kp geldi yanına tlfla konusrken onu görünce aglamaklı bana hesapmı soruyosun diyerek değişti iki yüzlü kp aldı tlf bnde ona anlattım herşeyi kp aranızı bozmayın falan dedi..Eşime anlattım eşim annesine bana niye anlatıyosun o zaman söyleseydin lafını bana arayıp söyleme falan demiş.Ama eşim hala annesini haklı görüyo ya dedim annen benle cok iyiydi kızım kızım diyodu ne oldu eşimde sana kırıldıgı için demştr diyo bnde bana kırılsa şimdiyi der başından beri demz meğer annen bana yapmacık davranıyormuş dedim sustu.Diğer gün kp yanında göz boyamak için kızmış heralde kp beni arıyo kv ben seni cok seviyorum ben kendi kızlarımada öyle diyorum kzınca ağlıyo falan yalancı bende yedim...Kızlarına sizi doğurdgumdan beri sevmiyodum mu diyodu..Görümcemde cok fena abisine beni kötülüyo kızsın diye benle baska konusuyo aynı annesi gibi..Görümcem bizdeydi kv aradı benle otrdugunu söyledi sormadı slm bile söylemedi. Eşimi aradı kv eşime beni sorup slm söyledi ya cok ikiyüzlü gösteriş yapıyo ,kp me ve eşime...Eşimde ailesine çok düşkün onların yanında beni azarlıyo görümcem bana darılsa onun gönlünü yapayım diye beni azarlıyo yanında artık iyiyiz ama boşanmak istiyorum ben hemşireyim eş tayiniyle geldim buraya şimdi eski yerime dönsem boşandi geldi die benim psikolojim bozulacak nasıl yapacagım bilmiyorum sıkıstım kaldım....