bende suan hemen hemen aynı dertden muzdaripim 4yıldır sevgiliyiz önceleri okul bitince evleniriz diye düşünüyorduk bnm okul bitti göreve basladım 2 yıldır çalışıyorum çeyizimin coğunu kendim aldım sevgilim askerde suan. gitmeden önce özel sektörde calişiyordu ve hiç bi şekilde para biriktirme fln olmadi. bn hep askerden geldikten sonra ciddi bişeyler olur diye beklerken beyfendi kalkmış bi iki yıl daha bekleyelim bn bi iş kurayim diyo. bu iki yıl içinde düzenini tutturabileceğini para biriktireceğini zannetmiyorum bnm ailem bi an once düğün olmasını istiyo bunun baskısı var üzerimde seneye düğün olacak diye düşünüyrlar bunu bildigi halde ertelemek istiyor. suan asker oldugu için canını sıkmamak adına bunun tartışmasina girmiyorum ama bi gelsin istemeye gelin nişanlanalım bari dicem nişanlanınca işin ciddeyitini bıraz daha anlar aileme karsı o da kendini sorumlu hisseder diye umuyorum inş oyle olur![]()
gercekten de durumumuz aynıymıs. seni cok iyi anlıyorum. insan hayatını sevdiği insanla bir an once kurup onunla yaşlanmak istiyo. bu sekilse sanki hep birşeyler eksikmiş gibi. üstelik ailelerimizin de beklentileri var sürekli sevgili olarak gezmek bi yerden sonra hoş karşılanmıyo.bi de bizden sonra cıkmaya baslayan arkadaslarım evlendi üstüne cocukları oldu biz hala söz bile yapamadık. ona kalsa zaten biz hiç bişi yapamıcaz da benm sıkıstırmamla bu sene söz yapıcaz kısmetse