Kafam hiç yerinde değil

Herseyguzelolsundh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
415
12
28
1 yıllık evliyim. Eşimle ben kavga ettiğimizde Ben aşırı duygusal ve sinirli eşimde aşırı sinirli bir insandır. Kavga etmediğimiz zamanlarda ise uyumluyuz aslında üstüne bile titrer sadece kavgamızın etkileri çok uzun sürüyor. Dediğim gibi eşim sinirli dir ve Bi kaç defa küfür etmişti bulunduğumuz duruma ve özür dilemilti her seferinde. Bende küfür etmiyorum ama altta da kalıp kendimi ezdirmem. Geçen hafta yine bir tartışmamız oldu ve tekrar sinirlenip bağırıp küfür etti ve resmimizi bulunduğu çerçeveyi düşürüp parçaladı bilerek yapmadı biliyorum gripti Ogün ben ona çorba yaptım sonra geldi özür diledi Bi daha böyle bişey olmayacağını söyledi olursa Bi daha beni affetme ama bana yardım et dedi. Ama ben artık bıkmıştım sakin olucam diyip sakin olmamasından kırıldığımı anlasın diye konuşmadım Bi kaç gün cevap vermedim hiç Bi ara çok sinirlenmiştim tekrar toparladığı çerçeveyi çekmecesine kaldırdım. Konuşmamaya devam ettim ve o bunu daha çok gerdi benimse tek isteğim gönlümü almak için biraz çabalamasıydı. Bu sabah uyanınca gördüm evdeki diğer çerçeveleri de eşim kaldırmış. Gördüm ve gözlerim doldu ama bu duruma kırılmamak için kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Sessiz kalıcam sanırım bilmiyorum ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini???

Küsmek yerine oturup konuşsanız daha mantıklı. Size küfür etmesi normal bi davranış olabilir. Kavga anında sinirli diye böyle bi hakkı yok. Sizde ona küfür edin bakalım kabul edecek mi böyle bişeyi.

Çerçeveleri geri yerine koyun. Akşama romantik bir ortam hazırlayın.

1 yıllık evliyim. Eşimle ben kavga ettiğimizde Ben aşırı duygusal ve sinirli eşimde aşırı sinirli bir insandır. Kavga etmediğimiz zamanlarda ise uyumluyuz aslında üstüne bile titrer sadece kavgamızın etkileri çok uzun sürüyor. Dediğim gibi eşim sinirli dir ve Bi kaç defa küfür etmişti bulunduğumuz duruma ve özür dilemilti her seferinde. Bende küfür etmiyorum ama altta da kalıp kendimi ezdirmem. Geçen hafta yine bir tartışmamız oldu ve tekrar sinirlenip bağırıp küfür etti ve resmimizi bulunduğu çerçeveyi düşürüp parçaladı bilerek yapmadı biliyorum gripti Ogün ben ona çorba yaptım sonra geldi özür diledi Bi daha böyle bişey olmayacağını söyledi olursa Bi daha beni affetme ama bana yardım et dedi. Ama ben artık bıkmıştım sakin olucam diyip sakin olmamasından kırıldığımı anlasın diye konuşmadım Bi kaç gün cevap vermedim hiç Bi ara çok sinirlenmiştim tekrar toparladığı çerçeveyi çekmecesine kaldırdım. Konuşmamaya devam ettim ve o bunu daha çok gerdi benimse tek isteğim gönlümü almak için biraz çabalamasıydı. Bu sabah uyanınca gördüm evdeki diğer çerçeveleri de eşim kaldırmış. Gördüm ve gözlerim doldu ama bu duruma kırılmamak için kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Sessiz kalıcam sanırım bilmiyorum ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini???
Belli ki gönül almayı bilmeyen, naz niyaz nedir anlamayan bir sığırla evlisiniz. Çok tanıdık bana.
Anlamaz güzel kardeşim, bu tipleri karşına oturtup aptala anlatır gibi tane tane "nasıl gönül alınır?" adlı seminer vereceksin. İlerleyen zamanda yetmez ama bak öğrettiğin, üstüne bir şey katmadan hep aynı taktiği dener hödük.
Sen de bir süre "bu ne lan, seni mi çekeceğim yeter artık" noktasına gelmemek için çabalayacaksın. Sonra bir ışık hüzmesi gelecek, bu odun asla yontulup kürdan olamaz malum sen de marangoz değilsin.

Küsmek yerine oturup konuşsanız daha mantıklı. Size küfür etmesi normal bi davranış olabilir. Kavga anında sinirli diye böyle bi hakkı yok. Sizde ona küfür edin bakalım kabul edecek mi böyle bişeyi.
Bana değil ama bulunduğumuz duruma küfür ediyor normalde üstüme titrer uyumludur bana karşı biley istesem hayatta olmaz demez geçte olsa yapar ama sinirli olunca beni anlamıyor deliye dönüyor küfür değilde onu kıracak şeyler söyledim ama

Niye böyle bişey yaptı peki beni kıracağını bile Bile. Ben tam tersi benim gönlümü alsın diye tepki verirken susmuşken
Erkekler bazen odunlukta zirve yapar.
Ya bu mevzuyu uzatıp uzun süre küs kalacaksınız. Ya da eşinizi yumuşatıp sizi rahatsız eden bu sorunu konuşarak çözeceksiniz.

Ne yapmalıyım sizce peki
Sex.
Ciddiyim.
Eski konularınıza bakılırsa gerginliğinizin temeli bu.
Evli çiftlerin en güzel barışma yöntemi budur.
Siz gereğinden fazla alıngan ve uzatan tarafsınız. Eşinizi bu kadar öfkeli yapan bu bence. Evet şu an sizi seviyor ama er geç bıkacak bu hallerinizden.
Sex yapamadığı ve sık sık alınan, kavga çıkaran kadından bir gün soğuyacak.
Haliyle malum son.

Çerçeveleri kaldırmak, küslüğü uzatmak .. Bence ikinizden biri olgun olmalı çocuk gibisiniz. Hadi erkeklerin zeka yaşının 5 buçuk olduğunu biliyoruz da sen neden ona uyuyorsun canım

Sex.
Ciddiyim.
Eski konularınıza bakılırsa gerginliğinizin temeli bu.
Evli çiftlerin en güzel barışma yöntemi budur.
Siz gereğinden fazla alıngan ve uzatan tarafsınız. Eşinizi bu kadar öfkeli yapan bu bence. Evet şu an sizi seviyor ama er geç bıkacak bu hallerinizden.
Sex yapamadığı ve sık sık alınan, kavga çıkaran kadından bir gün soğuyacak.
Haliyle malum son.
Yaşadığımız problemler soğutuyor beni bu durumla alakalı çok cümle kuramayacağım ama ceza vermek değil amacım dediğin gibi bazen sevgisini sorguluyorum insan sevse küfür etmez bağırmaz diyorum

Boyle devam edin. cerceve kaldıracağına gonul almayı ogrensın. Adim atmayın.
Şuan sessiz kalmaktan başka Bi isteğim yok zaten konuşsam ne konuşurum nasıl konuşurum bilmiyorum ağlamak istemediğim için susucam sanırım ama içim dede Bi korku var ya anlamazsa ya öğrenmezse

Şuan sessiz kalmaktan başka Bi isteğim yok zaten konuşsam ne konuşurum nasıl konuşurum bilmiyorum ağlamak istemediğim için susucam sanırım ama içim dede Bi korku var ya anlamazsa ya öğrenmezse
O da korksun. Bu salaklıklarımla karımı kaybedersem sogutursam diye.

Neden hep endıse eden duzetlemeye calısan biziz? Erkeklerin fazlası ne bizden?
Cerceve kaldırmak cesaret ister gayette cesurmus, sarılıp ozur dilemek bundan cok daha naif ve guzel bunu neden yapmiyor?

Adim atan uzulur.

Çerçeveleri kaldırmak, küslüğü uzatmak .. Bence ikinizden biri olgun olmalı çocuk gibisiniz. Hadi erkeklerin zeka yaşının 5 buçuk olduğunu biliyoruz da sen neden ona uyuyorsun canım
Çerçeveyi istemeden de olsa parçalanması beni kırdı fazla anlam yüklediğim için anlasın diye kaldırdım

Yaşadığımız problemler soğutuyor beni bu durumla alakalı çok cümle kuramayacağım ama ceza vermek değil amacım dediğin gibi bazen sevgisini sorguluyorum insan sevse küfür etmez bağırmaz diyorum
Aynı şey sizin için de geçerli.
Sevseniz uzatmazsınız.
Sevseniz sex istediğinde reddetmezsiniz.
Sevseniz kırıcı konuşmazsınız.
Bu liste uzar gider.

Çerçeveyi istemeden de olsa parçalanması beni kırdı fazla anlam yüklediğim için anlasın diye kaldırdım
Ben bir kadın olarak bu tavrınızı çok abartılı ve saçma buldum.
Çerçeveyi size atıp kırmamış sonuçta.
Hem çerçeve kocamdan değerli değil. Gider yenisini alırım.
Çok zor birisiniz.
Allah eşinize sabır versin.

Çok zor birisiniz.
Ben çerçevesinde değilim yanlız çerçevedeki bizim resmimiz ama eşim sinirle de olsa resmimizi parçaladı benim yüklediğim anlam çok derin

Çok zor birisiniz.
Ayrıca abartılı dediğiniz küfür etmesine karşılık ve beni anlamasına karşılık ne yapmamı beklersiniz anlamıyorum gerçekten. Beklediğim çok şey değil benin

Back
X