- 25 Mayıs 2019
- 415
- 12
- 28
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
1 yıllık evliyim. Eşimle ben kavga ettiğimizde Ben aşırı duygusal ve sinirli eşimde aşırı sinirli bir insandır. Kavga etmediğimiz zamanlarda ise uyumluyuz aslında üstüne bile titrer sadece kavgamızın etkileri çok uzun sürüyor. Dediğim gibi eşim sinirli dir ve Bi kaç defa küfür etmişti bulunduğumuz duruma ve özür dilemilti her seferinde. Bende küfür etmiyorum ama altta da kalıp kendimi ezdirmem. Geçen hafta yine bir tartışmamız oldu ve tekrar sinirlenip bağırıp küfür etti ve resmimizi bulunduğu çerçeveyi düşürüp parçaladı bilerek yapmadı biliyorum gripti Ogün ben ona çorba yaptım sonra geldi özür diledi Bi daha böyle bişey olmayacağını söyledi olursa Bi daha beni affetme ama bana yardım et dedi. Ama ben artık bıkmıştım sakin olucam diyip sakin olmamasından kırıldığımı anlasın diye konuşmadım Bi kaç gün cevap vermedim hiç Bi ara çok sinirlenmiştim tekrar toparladığı çerçeveyi çekmecesine kaldırdım. Konuşmamaya devam ettim ve o bunu daha çok gerdi benimse tek isteğim gönlümü almak için biraz çabalamasıydı. Bu sabah uyanınca gördüm evdeki diğer çerçeveleri de eşim kaldırmış. Gördüm ve gözlerim doldu ama bu duruma kırılmamak için kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Sessiz kalıcam sanırım bilmiyorum ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini???