O kadar üzülüyorum kiAynen öyle
Ben anlayamadım birden bire böyle oldu gündüz iyiydik akşam böyle dedi herşey o kadar güzeldi ki ben anlamıyorum Sudan çıkmış balığa döndüm yaCok cok iyi dusun.Aile buyuklerinle istisare et.Yarin evlenince sana seni sevmedigimi soylemistim diye agir laflar etmesin.
İyi de siz kv ile değil oğluyla evleniyorsunuz.O kadar üzülüyorum kiannesine dedim kafası onda mı ondan mı böyle diye. İki dünya bir araya gelse ben onu evime almam sen olmasan da o olmaz dedi ama onun içinde varsa
Biz tanışmadan bekli 3-4 gün önce. İlk konuştuğumuz da dedim daha çok yeni diye zaten biteli 4-5 ay olmuştu alışkanlıktan devam ettik hep diyip durduEski sevgilisinden ne zaman ayrılmış?
O kadar üzülüyorum kiannesine dedim kafası onda mı ondan mı böyle diye. İki dünya bir araya gelse ben onu evime almam sen olmasan da o olmaz dedi ama onun içinde varsa
Annesi istemeden o istedi annesine onu istiyorum diyen de oydu. Ben beni tanıştır demedim o hep bir an önce evlenelim kafasındaydı yaİyi de siz kv ile değil oğluyla evleniyorsunuz.
Muhtemelen sözlünüz sadece annesi istedi diye söz takmış. İş ciddiye binince pişman olmuş gibi.
Çok üzgünüm bunun farkında olduğum içinPek yolunda gidecek bir evliliğe adım atacak gibi durmuyorsunuz. İyi analiz edin.
Hep söylüyor iyi ki bitmiş o seni tanıdığım için o kadar mutluyum ki. O bana çok şey yapmıştı çok kötülük yapmıştı ailesi ve kendisi de dahil bana ırk ayrımı yaptılar falan diyorduAnnesi mi evlenecek ne agir konusuyor hem oglunu hem seni harciyor. Hem kadin cok buyuk konusuyor.O kiz evine girmese de adamin kalbine girmis.Sen bunu kaldirabilecek misin?
Nisanlin demiyo mu hayir onu unuttum diye.Seni sevmiyorum demek ne kadar agir.
Benim ki biteli seneler oldu ama onun yeni bitmişti hiç akıllıca davranmadımUnutamamış olabilir,sizinki cok yeni cok kısa süre olmuş.Ee eskisinde de 5 sene 7 sene diyorsunuz.Ciddi ilişkilerden sonra hemen yeni bir ilişkiye baslamak hem de ciddiyete bindirmek hata
evde hep yatıyor işe de gitmiyor hiç kalkmadan yatıyor
Tesbitiniz doğru...eski sevdiğini unutmadığından sürekli yatıyor.... muhtemelen hayallerinde hala o varAcaba eski sevgilisini mi unutamadı ben anlamıyorum
Karışıklık falan değil onu unutamamış dimiBu kadar uzun iliskiden sonra hemen annesini gondermesi normal mi sizce? Belli ki unutamamis sizi de yara bandi yapacak. Pasamin kafasi karisikmis gecsin onu..
Oooo.Biz tanışmadan bekli 3-4 gün önce. İlk konuştuğumuz da dedim daha çok yeni diye zaten biteli 4-5 ay olmuştu alışkanlıktan devam ettik hep diyip durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?