Kafam karışık dedi ne demek bu?

Mpoll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
64
21
3
30
Merhaba arkadaşlar. Benim ve sözlümün geçmişinde benim 5 onun 7 senelik ilişkisi olmuş. Yaşadığımız şeyler hemen hemen aynı onunda ailesi istememiş benim de. Bir ortak arkadaş sayesinde tanıştıktan 27 gün sonra annesini gönderdi benimle tanışması için. Bizde adet önce kadınlar gelir gider sonra da isteme olur. Öyle de oldu söz yaptık. Nişan için hazırlık yaparken bana kafasının karışık olduğunu söyledi. Tartışmalarımız vardı elbet ama büyük hiç birşey yok arada. Annesi o kadar üzülüyor ki ben seni ve aileni çok seviyorum kimseye duyurmadan bu işi çözeceğiz oda evde hep yatıyor işe de gitmiyor hiç kalkmadan yatıyor falan diyo teselli veriyo bana bir iki gün geçsin sen annen ben o toplanıp konuşalım yüz yüze halledelim sen ona bakma sevmiyorum dediğine çok üzgün evde falan diyor. Ona dün mesaj attım sorun ne diye o kadar saçma şeyleri takmış ki kafasına hani konuşsak bir kere hallolur. Birden bire böyle oldu. Acaba eski sevgilisini mi unutamadı ben anlamıyorum

Eski sevgilisinden ne zaman ayrılmış?

Cok cok iyi dusun.Aile buyuklerinle istisare et.Yarin evlenince sana seni sevmedigimi soylemistim diye agir laflar etmesin.
Ben anlayamadım birden bire böyle oldu gündüz iyiydik akşam böyle dedi herşey o kadar güzeldi ki ben anlamıyorum Sudan çıkmış balığa döndüm ya

Annesinin ne dediğini bırak. Sen böyle mızmız ne istediğini bilmeyen biriyle mi evleniceksin? Uzun bi ilişkiden çıkıp üzerine bir ay da ailesini gönderen birinin kafası karışmış olması çok doğal. Yarın birgün evlenince kocam eski sevgilisini aratmış internette diye konu açarsan şaşma. Ayrıca bu ne evlilik meraklılığı canım sende 1 ay da insan mı tanınır dünden razıymış gibi.. Böylelerinden evlenince bir cacık olmuyor net.

O kadar üzülüyorum ki annesine dedim kafası onda mı ondan mı böyle diye. İki dünya bir araya gelse ben onu evime almam sen olmasan da o olmaz dedi ama onun içinde varsa
İyi de siz kv ile değil oğluyla evleniyorsunuz.
Muhtemelen sözlünüz sadece annesi istedi diye söz takmış. İş ciddiye binince pişman olmuş gibi.

O kadar üzülüyorum ki annesine dedim kafası onda mı ondan mı böyle diye. İki dünya bir araya gelse ben onu evime almam sen olmasan da o olmaz dedi ama onun içinde varsa

Annesi mi evlenecek ne agir konusuyor hem oglunu hem seni harciyor. Hem kadin cok buyuk konusuyor.O kiz evine girmese de adamin kalbine girmis.Sen bunu kaldirabilecek misin?

Nisanlin demiyo mu hayir onu unuttum diye.Seni sevmiyorum demek ne kadar agir.

İyi de siz kv ile değil oğluyla evleniyorsunuz.
Muhtemelen sözlünüz sadece annesi istedi diye söz takmış. İş ciddiye binince pişman olmuş gibi.
Annesi istemeden o istedi annesine onu istiyorum diyen de oydu. Ben beni tanıştır demedim o hep bir an önce evlenelim kafasındaydı ya

Hep söylüyor iyi ki bitmiş o seni tanıdığım için o kadar mutluyum ki. O bana çok şey yapmıştı çok kötülük yapmıştı ailesi ve kendisi de dahil bana ırk ayrımı yaptılar falan diyordu

Unutamamış olabilir,sizinki cok yeni cok kısa süre olmuş.Ee eskisinde de 5 sene 7 sene diyorsunuz.Ciddi ilişkilerden sonra hemen yeni bir ilişkiye baslamak hem de ciddiyete bindirmek hata
Benim ki biteli seneler oldu ama onun yeni bitmişti hiç akıllıca davranmadım

Biz tanışmadan bekli 3-4 gün önce. İlk konuştuğumuz da dedim daha çok yeni diye zaten biteli 4-5 ay olmuştu alışkanlıktan devam ettik hep diyip durdu
Oooo.
Fena kandırılmışsınız.
Ana-oğul resmen sizi harcıyor.
Sözlünüz sizi sevmiyor, kv sizi oğluna değil kendisine alıyor.
Evlenirseniz çok pişman olursunuz.

Başkasını sevdiğini bile göre evlenmek hiç akıllıca değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…