Kafam karışık dedi ne demek bu?

Kv sunu bunu dediyi bir kenara bırakin, cocuk degilsiniz annesine sikayet eder gibi daha en basta onla sorun cozmeye calismayin zaten hicbir halt yapamaz kv, sırf aile istemedigi icin bir iliski bitmiyor bitmez, ondan sogumamis ki bitsin, sırf ailesi isteniyor diye senle evlendiriliyir, cocuk belki de denedim olmadi diyecek size karsi,ailesinede bakin iste olmuyir djyrcek

Zararın neresinden dönersen kârdır arkadasim,bir daha ani bir kararla evlilik yoluna girmemen gerektiğini öğretmiş oldu sana bu olay,hakkında hayırlısı olsun.seni gerçekten cookk sevecek olan biriyle yaşarsın inşallah tüm bu söz nişan düğün evrelerini

Bu kadar kısa süre önce ilişkisi bitmiş biriyle, bu kadar az görüştükten sonra ciddi bir ilişkiye girmek hata. Ne adamın kendini toparlayacak vakti olmuş, ne sizin adamı tanıyacak vaktiniz.

Annesine ilişkiniz hakkında şikayette bulunup, ona bir taraf sıfatı tanımanız hata. Bu ilişki evliliğe gitse bile, ilişkinizi üç kişilik yaşamanın kapılarını açmışsınız.

Annesinin yorumu hadsiz ve saygısızca. Oğluyla kimin evleneceğine kendisinin karar vereceğine inanıyor. Sizin de bu düşünceye dayanmanız çok üzücü. Adam sizi istemedikten sonra annesinin istemesinin ne önemi var? Bu durumda evlenmek size ağır gelmeyecek mi?

Kısacası adam ailesinin sizi seveceğini düşündüğü için size bir adım atmış ancak pişman olmuş gibi görünüyor. Emin olmadan böyle bir girişimde bulunduğu için o da hatalı zaten. Ancak bundan sonra yapılacak birşey kalmamış. Biraz aklı başında bir kadınsanız, kayınvalide adayının sizi sürüklediği bu evliliğe girişmezsiniz.

Ee adam açık açık istemediğini söylemiş, siz neden hala annesine karşı “ben istiyordum ama oğlunuz istemiyor.” diyerek konuyu büyütmeye çalışıyorsunuz ki. Onun mesajlarını okutmak bu anlama gelecek çünkü.

Annesine açıklama yapmak zorunda bile değilsiniz normal koşullarda ama bu olayda siz ilişkiye onu da dahil etmişsiniz tabi. “Olmadı, ayrıldık, devam etmek istemiyoruz ikimiz de” deyin kapansın mevzu.

eski sevgiliyi unutamanis olabilir yada ne istedigini bilmiyor.

Pazardan sebze meyve alırken bile seçici davranıyoruz.Bu ne acele!27 günün sonunda söz, nişan...Annesi demişmiş de...Annesi de oğlunu çamurdan yapmış da şekil verecek gibi konuşmuş!”onu istemem seni istiyorum falan fıstık”Sözlenmeden önce en az 1 sene vakit geçirseniz kişiyle ilgili iyi kötü bir fikir sahibi olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…