Bak işte kadın söylemiş ben onu istemem ama belliki oğluda unutamıyo bence sadece seni oğlunun kızı unutması için kullanıyo sonradan aglayıp üzülecegine şimdiden bırak bitsin sonra çoluğa çocuğa karışunca daha zor olur zaten hep bu gibi evliliklerde olan çocuklara olur maşa gibi kullandırtma kendiniO kadar üzülüyorum kiannesine dedim kafası onda mı ondan mı böyle diye. İki dünya bir araya gelse ben onu evime almam sen olmasan da o olmaz dedi ama onun içinde varsa
Yaşınız da küçükmüş.27 gün sevgili kaldık toplam 3 ay
Annesinin ısrarıyla bu kadar getirebildi demekki. Annesine bakmayın ayrıca. Sizden ayrıldı diye oğlunu atacak hali yok ya.O kadar üzülüyorum kiannesine dedim kafası onda mı ondan mı böyle diye. İki dünya bir araya gelse ben onu evime almam sen olmasan da o olmaz dedi ama onun içinde varsa
Çok erken...27 gün sevgili kaldık toplam 3 ay
Acayip üzüldümAylar önce biri konu açmıştı, 2 çocuğunu bırakıp baba evine dönmüştü...
Meğer eşi birini seviyormuş, oğlanın annesi onu istememiş bu kızı istemiş...bu kızcağız da bile bile evlenmiş, "zaten onunla geleceği yoktu, ailesi o kızı istemiyordu, ailesi beni istedi" diye...
Ne oldu kocası aynı zamanda sevgilisi ile görüşmeye devam ediyormuş meğer...en sonunda karısını evden kovmuştu...
Son belli de görmek istemeyen göremiyor...
Hayır öyle davranmıyorum. Sadece ailemib içine nasıl çıkardım onu utanıyorumYaşınız da küçükmüş.
23 yaşında hiç evlenemeyecekmiş gibi davranmayın.
Elbette karşınıza sizi gerçekten seven biri çıkacaktır.
İnsansınız.Hayır öyle davranmıyorum. Sadece ailemib içine nasıl çıkardım onu utanıyorum
BitirdimSevgilinin annesinin seni istemesi bir işe yaramaz.
İkinizin de ailesi eskileri istememiş şimdi yenileri aile kabul etse de siz mutlu olacak mısınız ?
Çok zor işler, Allah yardımcın olsun ama içinde şüphe varsa söze nişana hemen evet deme zaman tanı ikinize de
Bitirdim herşeyiİnsansınız.
İnandınız ve yanıldınız.
Hepsi bu.
O yüzden kendinizi hiçbir şeye mecbur hissetmeyin.
Bitirdim daha oluru yok zaten7 yıllık ilişkiyi istesede unutamaz .. Bence annesi istediği için senle devam ediyordu
Bitirdim
Bitirdim herşeyi
Çok hızlısınız ama pişman olmayacaksınız emin olun...Bitirdim daha oluru yok zaten
İyisiBitirdim herşeyi
Tebrikler cesaretiniz için.Bitirdim herşeyi
Sizin aranızda zaten sevgi yok ki eskisini unutsa ne unutmasa ne annesi istedi diye şimdi seni alan yarın annesi istedi diye seni boşar daMerhaba arkadaşlar. Benim ve sözlümün geçmişinde benim 5 onun 7 senelik ilişkisi olmuş. Yaşadığımız şeyler hemen hemen aynı onunda ailesi istememiş benim de. Bir ortak arkadaş sayesinde tanıştıktan 27 gün sonra annesini gönderdi benimle tanışması için. Bizde adet önce kadınlar gelir gider sonra da isteme olur. Öyle de oldu söz yaptık. Nişan için hazırlık yaparken bana kafasının karışık olduğunu söyledi. Tartışmalarımız vardı elbet ama büyük hiç birşey yok arada. Annesi o kadar üzülüyor ki ben seni ve aileni çok seviyorum kimseye duyurmadan bu işi çözeceğiz oda evde hep yatıyor işe de gitmiyor hiç kalkmadan yatıyor falan diyo teselli veriyo bana bir iki gün geçsin sen annen ben o toplanıp konuşalım yüz yüze halledelim sen ona bakma sevmiyorum dediğine çok üzgün evde falan diyor. Ona dün mesaj attım sorun ne diye o kadar saçma şeyleri takmış ki kafasına hani konuşsak bir kere hallolur. Birden bire böyle oldu. Acaba eski sevgilisini mi unutamadı ben anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?