Kafam karışık dedi ne demek bu?

O kadar üzülüyorum ki annesine dedim kafası onda mı ondan mı böyle diye. İki dünya bir araya gelse ben onu evime almam sen olmasan da o olmaz dedi ama onun içinde varsa
Bak işte kadın söylemiş ben onu istemem ama belliki oğluda unutamıyo bence sadece seni oğlunun kızı unutması için kullanıyo sonradan aglayıp üzülecegine şimdiden bırak bitsin sonra çoluğa çocuğa karışunca daha zor olur zaten hep bu gibi evliliklerde olan çocuklara olur maşa gibi kullandırtma kendini

Sevgilinin annesinin seni istemesi bir işe yaramaz.
İkinizin de ailesi eskileri istememiş şimdi yenileri aile kabul etse de siz mutlu olacak mısınız ?
Çok zor işler, Allah yardımcın olsun ama içinde şüphe varsa söze nişana hemen evet deme zaman tanı ikinize de

Bu gibi birliktelikte hep sorun yasanır emin ol hem daha iyileri cıkacak emin ol burada tecrübe konuşuyo

O kadar üzülüyorum ki annesine dedim kafası onda mı ondan mı böyle diye. İki dünya bir araya gelse ben onu evime almam sen olmasan da o olmaz dedi ama onun içinde varsa
Annesinin ısrarıyla bu kadar getirebildi demekki. Annesine bakmayın ayrıca. Sizden ayrıldı diye oğlunu atacak hali yok ya.

Acayip üzüldüm çok haklısın

Yaşınız da küçükmüş.
23 yaşında hiç evlenemeyecekmiş gibi davranmayın.
Elbette karşınıza sizi gerçekten seven biri çıkacaktır.
Hayır öyle davranmıyorum. Sadece ailemib içine nasıl çıkardım onu utanıyorum

Hayır öyle davranmıyorum. Sadece ailemib içine nasıl çıkardım onu utanıyorum
İnsansınız.
İnandınız ve yanıldınız.
Hepsi bu.
O yüzden kendinizi hiçbir şeye mecbur hissetmeyin.

Bitirdim

Bu adamla evlenilir mi? Anasının eteği altından çıkamamış. Allah bilir 7 yıllık sevgilisinden de annesi istemedi diye ayrıldı. Pess.

Bitirmekle kurtardın hayatını.

Sakın arkana dönme.

Uzun bi ilişkiymiş belki yine aynı sorunları yaşarsam diye korkuyodur.yani sevmiyorum da mı dedi ben o kısmı anlayamadım pek.bence üstüne gitmeyin bi süre her şeyi etraflıca düşünsün sizde düşünün.hakkınızda en hayırlısı neyse o olur inşallah

Sizin aranızda zaten sevgi yok ki eskisini unutsa ne unutmasa ne annesi istedi diye şimdi seni alan yarın annesi istedi diye seni boşar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…