İçim çok acıyor ben böyle hemen nasıl inanıp aileme soktum onuTesbitiniz doğru...eski sevdiğini unutmadığından sürekli yatıyor.... muhtemelen hayallerinde hala o var
Farkındayım ve farkında olmak canımı çok yakıyorOooo.
Fena kandırılmışsınız.
Ana-oğul resmen sizi harcıyor.
Sözlünüz sizi sevmiyor, kv sizi oğluna değil kendisine alıyor.
Evlenirseniz çok pişman olursunuz.
Başkasını sevdiğini bile göre evlenmek hiç akıllıca değil.
Dimi haklısınUnutamamış seni yara bandı yapmaya çalışmış ama olmamış. Ayrıl şu saatten sonra sizden olmaz. Kendine yazık etme annesi bencil sadece diğer kızdan kurtarmaya bakıyır oğlunu.
Belkide annesi istemediği için ayrılmak zorunda kaldı...İki dünya bir araya gelse ben onu evime almam
Eski sevgilisine nispet yapmış olabilir. Annesinin çenesini kapatmak için olabilir.Annesi istemeden o istedi annesine onu istiyorum diyen de oydu. Ben beni tanıştır demedim o hep bir an önce evlenelim kafasındaydı ya
Sırf evlenmiş olmak için yakmayın kendinizi.Farkındayım ve farkında olmak canımı çok yakıyor
Bir şey olmaz bi kaç gün ağla ömür boyu ağlayacağına. Bence hemen konuyu ailene aç ve bitirFarkındayım ve farkında olmak canımı çok yakıyor
Canım bak iyisini sen bilirsin ama bir ilişkinin başı neyse sonu o olur annesi seni aileni vs seviyor diye öyle söylüyor olabilir sonuçta sen onunla evleneceksin annesiyle değil iyi düşünMerhaba arkadaşlar. Benim ve sözlümün geçmişinde benim 5 onun 7 senelik ilişkisi olmuş. Yaşadığımız şeyler hemen hemen aynı onunda ailesi istememiş benim de. Bir ortak arkadaş sayesinde tanıştıktan 27 gün sonra annesini gönderdi benimle tanışması için. Bizde adet önce kadınlar gelir gider sonra da isteme olur. Öyle de oldu söz yaptık. Nişan için hazırlık yaparken bana kafasının karışık olduğunu söyledi. Tartışmalarımız vardı elbet ama büyük hiç birşey yok arada. Annesi o kadar üzülüyor ki ben seni ve aileni çok seviyorum kimseye duyurmadan bu işi çözeceğiz oda evde hep yatıyor işe de gitmiyor hiç kalkmadan yatıyor falan diyo teselli veriyo bana bir iki gün geçsin sen annen ben o toplanıp konuşalım yüz yüze halledelim sen ona bakma sevmiyorum dediğine çok üzgün evde falan diyor. Ona dün mesaj attım sorun ne diye o kadar saçma şeyleri takmış ki kafasına hani konuşsak bir kere hallolur. Birden bire böyle oldu. Acaba eski sevgilisini mi unutamadı ben anlamıyorum
27 gün sevgili kaldık toplam 3 ayNe kadar suredir birlikteydiniz?
Aylar önce biri konu açmıştı, 2 çocuğunu bırakıp baba evine dönmüştü...Oooo.
Fena kandırılmışsınız.
Ana-oğul resmen sizi harcıyor.
Sözlünüz sizi sevmiyor, kv sizi oğluna değil kendisine alıyor.
Evlenirseniz çok pişman olursunuz.
Başkasını sevdiğini bile göre evlenmek hiç akıllıca değil.
Zaten kadın size "aklı onda değil" diyememiş. Sadece onu almam demiş. Bir de o kızı neden istemedi, bilginiz var mı?O kadar üzülüyorum kiannesine dedim kafası onda mı ondan mı böyle diye. İki dünya bir araya gelse ben onu evime almam sen olmasan da o olmaz dedi ama onun içinde varsa
Aynen. Er geç o kıza dönecek.Aylar önce biri konu açmıştı, 2 çocuğunu bırakıp baba evine dönmüştü...
Meğer eşi birini seviyormuş, oğlanın annesi onu istememiş bu kızı istemiş...bu kızcağız da bile bile evlenmiş, "zaten onunla geleceği yoktu, ailesi o kızı istemiyordu, ailesi beni istedi" diye...
Ne oldu kocası aynı zamanda sevgilisi ile görüşmeye devam ediyormuş meğer...en sonunda karısını evden kovmuştu...
Son belli de görmek istemeyen göremiyor...
O zaman görememiş olabilirsiniz bu durumu....ama artık görüyorsunuz..İçim çok acıyor ben böyle hemen nasıl inanıp aileme soktum onu
Karışıklık falan değil onu unutamamış dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?