Kafam karışık dedi ne demek bu?

Farkındayım ve farkında olmak canımı çok yakıyor

Annesi istemeden o istedi annesine onu istiyorum diyen de oydu. Ben beni tanıştır demedim o hep bir an önce evlenelim kafasındaydı ya
Eski sevgilisine nispet yapmış olabilir. Annesinin çenesini kapatmak için olabilir.
Sizi yarabandı yapmak için olabilir.
Birçok sebep olabilir.
Ancak net olan şu ki arada sevgi yok.

C
Canım bak iyisini sen bilirsin ama bir ilişkinin başı neyse sonu o olur annesi seni aileni vs seviyor diye öyle söylüyor olabilir sonuçta sen onunla evleneceksin annesiyle değil iyi düşün

Aylar önce biri konu açmıştı, 2 çocuğunu bırakıp baba evine dönmüştü...

Meğer eşi birini seviyormuş, oğlanın annesi onu istememiş bu kızı istemiş...bu kızcağız da bile bile evlenmiş, "zaten onunla geleceği yoktu, ailesi o kızı istemiyordu, ailesi beni istedi" diye...

Ne oldu kocası aynı zamanda sevgilisi ile görüşmeye devam ediyormuş meğer...en sonunda karısını evden kovmuştu...

Son belli de görmek istemeyen göremiyor...

Bence eski sevgilisiyle alakalı bişey oldu sizden uzaklaştı

O kadar üzülüyorum ki annesine dedim kafası onda mı ondan mı böyle diye. İki dünya bir araya gelse ben onu evime almam sen olmasan da o olmaz dedi ama onun içinde varsa
Zaten kadın size "aklı onda değil" diyememiş. Sadece onu almam demiş. Bir de o kızı neden istemedi, bilginiz var mı?

Aynen. Er geç o kıza dönecek.

belli ki uzun bir iliskiden sonra bunlara adım atmak zor gelmiş ona. Sevmiyorum dediyse üstelemeyin. Annesinin demesiyle bazı seyler degismez ve tam anlamıyla oglunun icini bilemez. Evlilik sevgililik kadar kolay bir sey degil bana göre. Sorunlu bir evliligin icinde kendinizi bulmanızı istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…