Kafam karışık dedi ne demek bu?

Ben anlayamadım birden bire böyle oldu gündüz iyiydik akşam böyle dedi herşey o kadar güzeldi ki ben anlamıyorum Sudan çıkmış balığa döndüm ya

Neye göre iyidik diyebiliyorsun? Daha 1 ay tanimadiğin erkek ile evlenme yoluna giriyorsun. Adami tanimiyorsun bile. Bunun adi cesaret değil, başka birşey. Bence çocuk hakli, yaptiğiniz yanliş.

Evet biraz aceleci biriyimdir ama uzatmaya gerek yok

Neye göre iyidik diyebiliyorsun? Daha 1 ay tanimadiğin erkek ile evlenme yoluna giriyorsun. Adami tanimiyorsun bile. Bunun adi cesaret değil, başka birşey. Bence çocuk hakli, yaptiğiniz yanliş.
Görücü usulü evlenenler senelerce mi tanıyor katılmıyorum size.

Amin inşallah ama zaman tanımayacağım bitirdim

Hakkinda hayirli olsun insAllah kiymetini bilen seni seven bir insan evladina rastlarsin.

Kayınvalideyle evlenmediğinize göre onun lafıyla hareket etmeyi bırakın. Eski sevgilisinde olmasa bile aklı sizi sevmiyor belli ki zorlamanın alemi var mı? Zaten böyle koştur koştur 27 günde bi şeylere adım atılıyorsa onda sizin etkiniz sıfırdır yerinizde kim olsa işler bu raddeye gelirdi o nişan olurdu zaten adamın derdi siz değilsiniz yani. Kendinizi yakmayın

Yok artık daha oluru yok bitirdim

Bence Adam bi gazla hareket etmis ama akli sende degil bahane bulmak icin de eften puften seyleri onune suruyor.

kızlar bu ara merkür gerilemesi varmış herkesteki bu kafa karışıklığı bundan olabilir mi? bu ara kiminle konuşsam ayni durumda cunku. gecen sene de böyle bir donem olmuştu buradan okumustum merkur retrosu varmis ve sürekli boyle konular açılmaya başlanmıştı, yine böyle konular artmaya başladı, astroloji bilgisi olan birileri varsa bi aydınlatabilir mi? 28'ine kadar sürecekmis.

konuya gelince bu ara üzerine gitmeyin hic ısrar etmeyin Nişan konusunu, belli ki içine kapanmış biraz uzerine giderseniz ters teper. olabildiğince anlayışlı davranın, canının bir sey yapmak istemedigi bir evrede belli ki. zaten cok hızlı girmişsiniz o yola. bir de şu retroyu okuyunca 28'ine kadar nişan, evlilik vs yapmayın yazmışlar aslı astarı nedir bilmiyorum tabi ama inanıyorum astrolojiye ben

Çok istiyor ve seviyor olsaydı kafası karışmazdı en tehlikeli erkek ne istediğini bilmeyen erkektir. Şimdi konuşup çözseniz bile bir yerde yine patlak verir çünkü sevgi eksikliği var. Kafasını karıştıran şeyin ne olduğu önemli değil önemli olan sizi gözden çıkarabilecek kadar kafasının karışması, sebebe değil sonuca bakın

Biz tanışmadan bekli 3-4 gün önce. İlk konuştuğumuz da dedim daha çok yeni diye zaten biteli 4-5 ay olmuştu alışkanlıktan devam ettik hep diyip durdu
3-4 gün önce ilişkisi biten biriyle ilişkiye başlanmaz yanlış yapmışsınız

Sızı sevmıyor

Bunlar evlilik öncesi fragman iyi düşünün duyguları kenara bırakın mantıklı düşünün...

Lütfen kendine bunu yapma
Annesini almayacaksın koynuna
Adam sizi sevmiyor eski ilişkisine nispet icin veya onu unutmak icin sizle ommaya calısmıs ama olmamıs
Zamanlada unutamayacak onu veya sizi sevemeyecek

Görücü usulü evlenenler senelerce mi tanıyor katılmıyorum size.
Görücü usulünde aileler birbirini tanıyor referanslar saglam oluyor
Siz kendi ellerinizle kendi tanıstıgınız adamı ailenize sokmaya calısmıssınız

Annesinin laflarina bakmayin o sizin aranizi sicak tutmak icin yatiyo iyi degil demis.onemli olan sozlunuzun size karsi hal ve hareketi.ilerdede boyle yapicaksa simdiden vazgecin iyi dusunun karar verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…