- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Ben anlayamadım birden bire böyle oldu gündüz iyiydik akşam böyle dedi herşey o kadar güzeldi ki ben anlamıyorum Sudan çıkmış balığa döndüm ya
Evet biraz aceleci biriyimdir ama uzatmaya gerek yokÇok hızlısınız ama pişman olmayacaksınız emin olun...
hem yaşınızda küçük, biraz hayat tecrübesi edinin...
Küçük yaşta evlilikte kadınlar çok eziliyor, hem eş ten hem de özellikle eş ailesinden...
Görücü usulü evlenenler senelerce mi tanıyor katılmıyorum size.Neye göre iyidik diyebiliyorsun? Daha 1 ay tanimadiğin erkek ile evlenme yoluna giriyorsun. Adami tanimiyorsun bile. Bunun adi cesaret değil, başka birşey. Bence çocuk hakli, yaptiğiniz yanliş.
Evet çok haklısın bitirdimmmSizin aranızda zaten sevgi yok ki eskisini unutsa ne unutmasa ne annesi istedi diye şimdi seni alan yarın annesi istedi diye seni boşar da
Amin inşallah ama zaman tanımayacağım bitirdimUzun bi ilişkiymiş belki yine aynı sorunları yaşarsam diye korkuyodur.yani sevmiyorum da mı dedi ben o kısmı anlayamadım pek.bence üstüne gitmeyin bi süre her şeyi etraflıca düşünsün sizde düşünün.hakkınızda en hayırlısı neyse o olur inşallah
Umarım daha mutlu olacağın bir ilişkin olurEvet çok haklısın bitirdimmm
Yok artık daha oluru yok bitirdimKayınvalideyle evlenmediğinize göre onun lafıyla hareket etmeyi bırakın. Eski sevgilisinde olmasa bile aklı sizi sevmiyor belli ki zorlamanın alemi var mı? Zaten böyle koştur koştur 27 günde bi şeylere adım atılıyorsa onda sizin etkiniz sıfırdır yerinizde kim olsa işler bu raddeye gelirdi o nişan olurdu zaten adamın derdi siz değilsiniz yani. Kendinizi yakmayın
Çok istiyor ve seviyor olsaydı kafası karışmazdı en tehlikeli erkek ne istediğini bilmeyen erkektir. Şimdi konuşup çözseniz bile bir yerde yine patlak verir çünkü sevgi eksikliği var. Kafasını karıştıran şeyin ne olduğu önemli değil önemli olan sizi gözden çıkarabilecek kadar kafasının karışması, sebebe değil sonuca bakınMerhaba arkadaşlar. Benim ve sözlümün geçmişinde benim 5 onun 7 senelik ilişkisi olmuş. Yaşadığımız şeyler hemen hemen aynı onunda ailesi istememiş benim de. Bir ortak arkadaş sayesinde tanıştıktan 27 gün sonra annesini gönderdi benimle tanışması için. Bizde adet önce kadınlar gelir gider sonra da isteme olur. Öyle de oldu söz yaptık. Nişan için hazırlık yaparken bana kafasının karışık olduğunu söyledi. Tartışmalarımız vardı elbet ama büyük hiç birşey yok arada. Annesi o kadar üzülüyor ki ben seni ve aileni çok seviyorum kimseye duyurmadan bu işi çözeceğiz oda evde hep yatıyor işe de gitmiyor hiç kalkmadan yatıyor falan diyo teselli veriyo bana bir iki gün geçsin sen annen ben o toplanıp konuşalım yüz yüze halledelim sen ona bakma sevmiyorum dediğine çok üzgün evde falan diyor. Ona dün mesaj attım sorun ne diye o kadar saçma şeyleri takmış ki kafasına hani konuşsak bir kere hallolur. Birden bire böyle oldu. Acaba eski sevgilisini mi unutamadı ben anlamıyorum
3-4 gün önce ilişkisi biten biriyle ilişkiye başlanmaz yanlış yapmışsınızBiz tanışmadan bekli 3-4 gün önce. İlk konuştuğumuz da dedim daha çok yeni diye zaten biteli 4-5 ay olmuştu alışkanlıktan devam ettik hep diyip durdu
Sızı sevmıyorMerhaba arkadaşlar. Benim ve sözlümün geçmişinde benim 5 onun 7 senelik ilişkisi olmuş. Yaşadığımız şeyler hemen hemen aynı onunda ailesi istememiş benim de. Bir ortak arkadaş sayesinde tanıştıktan 27 gün sonra annesini gönderdi benimle tanışması için. Bizde adet önce kadınlar gelir gider sonra da isteme olur. Öyle de oldu söz yaptık. Nişan için hazırlık yaparken bana kafasının karışık olduğunu söyledi. Tartışmalarımız vardı elbet ama büyük hiç birşey yok arada. Annesi o kadar üzülüyor ki ben seni ve aileni çok seviyorum kimseye duyurmadan bu işi çözeceğiz oda evde hep yatıyor işe de gitmiyor hiç kalkmadan yatıyor falan diyo teselli veriyo bana bir iki gün geçsin sen annen ben o toplanıp konuşalım yüz yüze halledelim sen ona bakma sevmiyorum dediğine çok üzgün evde falan diyor. Ona dün mesaj attım sorun ne diye o kadar saçma şeyleri takmış ki kafasına hani konuşsak bir kere hallolur. Birden bire böyle oldu. Acaba eski sevgilisini mi unutamadı ben anlamıyorum
Evet çok haklısın bitirdimmm
Görücü usulünde aileler birbirini tanıyor referanslar saglam oluyorGörücü usulü evlenenler senelerce mi tanıyor katılmıyorum size.
Annesinin laflarina bakmayin o sizin aranizi sicak tutmak icin yatiyo iyi degil demis.onemli olan sozlunuzun size karsi hal ve hareketi.ilerdede boyle yapicaksa simdiden vazgecin iyi dusunun karar verinMerhaba arkadaşlar. Benim ve sözlümün geçmişinde benim 5 onun 7 senelik ilişkisi olmuş. Yaşadığımız şeyler hemen hemen aynı onunda ailesi istememiş benim de. Bir ortak arkadaş sayesinde tanıştıktan 27 gün sonra annesini gönderdi benimle tanışması için. Bizde adet önce kadınlar gelir gider sonra da isteme olur. Öyle de oldu söz yaptık. Nişan için hazırlık yaparken bana kafasının karışık olduğunu söyledi. Tartışmalarımız vardı elbet ama büyük hiç birşey yok arada. Annesi o kadar üzülüyor ki ben seni ve aileni çok seviyorum kimseye duyurmadan bu işi çözeceğiz oda evde hep yatıyor işe de gitmiyor hiç kalkmadan yatıyor falan diyo teselli veriyo bana bir iki gün geçsin sen annen ben o toplanıp konuşalım yüz yüze halledelim sen ona bakma sevmiyorum dediğine çok üzgün evde falan diyor. Ona dün mesaj attım sorun ne diye o kadar saçma şeyleri takmış ki kafasına hani konuşsak bir kere hallolur. Birden bire böyle oldu. Acaba eski sevgilisini mi unutamadı ben anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?