Kafam karışık dedi ne demek bu?

Eski sevgiliyi bilmem de..

Seni sevmediğine kesinlikle eminim. Hangj dinin yeminini istersen onu edebilirim. O kadar net ve kesin söylüyorum.

Seven adam gördük. Ayakları yerden kesilmis uçuşuyor olmasi gerekirdi.

Bence senin de kafan karışsın ve yol ver.

Sozlun ani bir karar vermis 27 gunde hemen evlilik karari alinmaz. Demek ki eski sevgilisini unutmak icin sozlendi ama unutamadi

Adam ilişkisinin bitmesiyle bir şok ardından karşısına siz çıkınca bir hevesle size koşmuş sular durulunca da pişman olup ben napıyorum demiş. Bunun Türkçe açıklaması bu.
Size söylediği yok bana kötülük yaptı yok şöle yok böle yok çoktan bitti alışkanlık demesi de tamamen kendini teselli emeye çalışması.
Hele annesinin ben onu almam demesi tüy dikmiş.
Mantık aramayın adamın gönlü yok belli.

Bence hala aklında eski sevgilisi var.Ya da ondan bir haber bile gelmiş olabilir az değil 7 yıl var ortada ayrıca kendi isteğiyle değil ailesinin isteğiyle ayrılmış unutması daha zor.Annesinin dediklerine bakmayın siz sakın öyle varsayımlarla evlilik olmaz.İyice düşünün hatta erteleyin bir süre tarihi.

Biz tanışmadan bekli 3-4 gün önce. İlk konuştuğumuz da dedim daha çok yeni diye zaten biteli 4-5 ay olmuştu alışkanlıktan devam ettik hep diyip durdu
Siz tanışmadan 3-4 gün önce mii????? Adam belli ki bir hırsla sizinle evlenmeye yeltenmiş ama yapamayacağına karar vermiş.Bırakın bu insanı bence sizi gönülden seven birini bulun.

Astrolojiye bende inanıyorum ama annem beni zorluyor anneme bende istemiyorum de dedi bu laftan sonra ben ne diyeyim ki daha bitirdim

Yol verdim zaten bir anlık gazla isteme oldu sonra pişman oldu daha oluru olamaz zaten

Kafam karışık= kafamda soru işaretleri var
Bir erkek bu cümleleri kurduysa, bir halt ettim ama pişman oldum demektir bana göre. Acele verilmiş bir kararla yüzük takmış pişman olmuş diye düşünüyorum. Anneyle filan çözülecek iş değil. Sudan sebepleri de kafaya taktıysa bence çok kurcalamamak gerekiyor. Sonra aileler biraraya gelince kendini baskı altında hissedip sorunlar hallolmuş gibi davranırsa mutsuz bir evlilik yaşarsın. Bir süre düşünsün kimsenin tesirinde kalmasın

Görücü usulü evlenenler senelerce mi tanıyor katılmıyorum size.

Görücü üsülü veya değil, 1 ay yeterli değil birini tanimak için. Gelecek 50 yilini bu kişi ile beraber geçireceksin, 1 ay buna karar vermek cidden akil işi değil. Insan bir kiyafet, bir araba aldiğinda bile daha temkinli davraniyor.

Yani görüyorsun, sonu hüsran. Evlenmek öyle matah birşey değil. Kv'denin seni sevmeside önemli değil. Önemli olan doğru kişi ile evlenmek. Dügün felan hepsi geçiyor, ama evliligi sürdürmek, huzur bulmak, mutlu olmak o kadar kolay degil.

kimseyi sevmesi evlenmesi kafa karisikligini gidermesi icin ikna etmeyin.siz o kadar degersiz misiniz onu ikna icin ugrasacaksiniz.ben 6 yillik evliyim esim bana boyle bisey dese iyi keyfin bilir derim sevgi ya vardir ya yoktur bu ikna edilerek olacak bisey degil.

Hemen kabul etti mi bitirmeni ?
O zaten olmuyo falan diyordu yok senin hataların var olmuyo işte diyordu. Sen istemiyorsan ben daha hiç istemiyorum dedim. Oda annem beni zorluyor anneme de bunu bende istemiyorum de dedi. Mesajını okuturum dedim. Mesajla alakası yok istemediğini dedin dedi peşinden koşacak halim yok dedim annem annen ben sen bi konuşalım dedi cevap vermedim.

Söz nişan arifesi tanıma arifesidir zaten anlaşılmayınca biter. Siz isterseniz on sene konuşun benim 5 senelik ilişkim de olmuştu hiç tanıyamadım demiştim. Uzadıkça da suyu çıkar diye aileme danışarak iş yaptım. Olursa olur olmazsa da kendimi parçalamam zaten. Ama bu süre söz-nişan dediğim gibi tanıma evresi. Baştan da çoktu kokusu zaten

Biz tanışmadan bekli 3-4 gün önce. İlk konuştuğumuz da dedim daha çok yeni diye zaten biteli 4-5 ay olmuştu alışkanlıktan devam ettik hep diyip durdu
Ya cok erken gercekten yara bndi olarak kullanilmissiniz ve is ciddiye binince ister istemez kafasina dank etti demk

Düşünmeye artık gerek yok ya. Bitmiş diyemiyorum çünkü hiç olmamış

27 gun içinde evlilik kararı mı? Ben 27 gün içinde yeni tanıştığım arkadasıma bile güvenemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…