- 14 Ekim 2016
- 7.266
- 49.284
- 548
Hayırlısı böyledir belki Allah karşınıza daha iyisini çıkartsın.Amin inşallah ama zaman tanımayacağım bitirdim
Siz tanışmadan 3-4 gün önce mii????? Adam belli ki bir hırsla sizinle evlenmeye yeltenmiş ama yapamayacağına karar vermiş.Bırakın bu insanı bence sizi gönülden seven birini bulun.Biz tanışmadan bekli 3-4 gün önce. İlk konuştuğumuz da dedim daha çok yeni diye zaten biteli 4-5 ay olmuştu alışkanlıktan devam ettik hep diyip durdu
Astrolojiye bende inanıyorum ama annem beni zorluyor anneme bende istemiyorum de dedi bu laftan sonra ben ne diyeyim ki daha bitirdimkızlar bu ara merkür gerilemesi varmış herkesteki bu kafa karışıklığı bundan olabilir mi? bu ara kiminle konuşsam ayni durumda cunku. gecen sene de böyle bir donem olmuştu buradan okumustum merkur retrosu varmis ve sürekli boyle konular açılmaya başlanmıştı, yine böyle konular artmaya başladı, astroloji bilgisi olan birileri varsa bi aydınlatabilir mi? 28'ine kadar sürecekmis.
konuya gelince bu ara üzerine gitmeyin hic ısrar etmeyin Nişan konusunu, belli ki içine kapanmış biraz uzerine giderseniz ters teper. olabildiğince anlayışlı davranın, canının bir sey yapmak istemedigi bir evrede belli ki. zaten cok hızlı girmişsiniz o yola. bir de şu retroyu okuyunca 28'ine kadar nişan, evlilik vs yapmayın yazmışlar aslı astarı nedir bilmiyorum tabi ama inanıyorum astrolojiye ben
Yol verdim zaten bir anlık gazla isteme oldu sonra pişman oldu daha oluru olamaz zatenEski sevgiliyi bilmem de..
Seni sevmediğine kesinlikle eminim. Hangj dinin yeminini istersen onu edebilirim. O kadar net ve kesin söylüyorum.
Seven adam gördük. Ayakları yerden kesilmis uçuşuyor olmasi gerekirdi.
Bence senin de kafan karışsın ve yol ver.
Ne tepki verdiler bitirmene..Yol verdim zaten bir anlık gazla isteme oldu sonra pişman oldu daha oluru olamaz zaten
Görücü usulü evlenenler senelerce mi tanıyor katılmıyorum size.
O zaten olmuyo falan diyordu yok senin hataların var olmuyo işte diyordu. Sen istemiyorsan ben daha hiç istemiyorum dedim. Oda annem beni zorluyor anneme de bunu bende istemiyorum de dedi. Mesajını okuturum dedim. Mesajla alakası yok istemediğini dedin dedi peşinden koşacak halim yok dedim annem annen ben sen bi konuşalım dedi cevap vermedim.Hemen kabul etti mi bitirmeni ?
Söz nişan arifesi tanıma arifesidir zaten anlaşılmayınca biter. Siz isterseniz on sene konuşun benim 5 senelik ilişkim de olmuştu hiç tanıyamadım demiştim. Uzadıkça da suyu çıkar diye aileme danışarak iş yaptım. Olursa olur olmazsa da kendimi parçalamam zaten. Ama bu süre söz-nişan dediğim gibi tanıma evresi. Baştan da çoktu kokusu zatenGörücü üsülü veya değil, 1 ay yeterli değil birini tanimak için. Gelecek 50 yilini bu kişi ile beraber geçireceksin, 1 ay buna karar vermek cidden akil işi değil. Insan bir kiyafet, bir araba aldiğinda bile daha temkinli davraniyor.
Yani görüyorsun, sonu hüsran. Evlenmek öyle matah birşey değil. Kv'denin seni sevmeside önemli değil. Önemli olan doğru kişi ile evlenmek. Dügün felan hepsi geçiyor, ama evliligi sürdürmek, huzur bulmak, mutlu olmak o kadar kolay degil.
O kadar haklısın ki..Bence Adam bi gazla hareket etmis ama akli sende degil bahane bulmak icin de eften puften seyleri onune suruyor.
Ya cok erken gercekten yara bndi olarak kullanilmissiniz ve is ciddiye binince ister istemez kafasina dank etti demkBiz tanışmadan bekli 3-4 gün önce. İlk konuştuğumuz da dedim daha çok yeni diye zaten biteli 4-5 ay olmuştu alışkanlıktan devam ettik hep diyip durdu
Düşünmeye artık gerek yok ya. Bitmiş diyemiyorum çünkü hiç olmamışKafam karışık= kafamda soru işaretleri var
Bir erkek bu cümleleri kurduysa, bir halt ettim ama pişman oldum demektir bana göre. Acele verilmiş bir kararla yüzük takmış pişman olmuş diye düşünüyorum. Anneyle filan çözülecek iş değil. Sudan sebepleri de kafaya taktıysa bence çok kurcalamamak gerekiyor. Sonra aileler biraraya gelince kendini baskı altında hissedip sorunlar hallolmuş gibi davranırsa mutsuz bir evlilik yaşarsın. Bir süre düşünsün kimsenin tesirinde kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?