Kafam karışık-Doğru tercih için bakar mısınız ?

superisi96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
7.909
12.730
248
Merhaba güzel forumun güzel hatunları :9::9::9:

Üniversite sınavı geldi geçti umduğum gibi değildi maalesef.

İstediğim meslek -Sosyoloji- idi ama iş bulamazsın falan denildiği için caydım bu fikirden.
2 yıllık özel sağlık bölümlerini düşünüyorum..
Radyoloji ve fizyoterapi arasında gidip geliyorum.
Hangisinin iş imkanı fazla hangisinde boşta kalmam hangisi daha seçilebilir meslek lütfen yardım edin:26:
Ailemde masrafa girecek istiyorum ki bittiği zaman direk işe girebileyim.
Radyoloji de radyasyon falan da deniyor ama bilemiyorum.
Lütfen fikir verin kardeşceziinize:43:

Son düzenleme:

İstediğim meslek -Sosyoloji- idi ama iş bulamazsın falan denildiği için caydım bu fikirden.
Radyoloji ve ftr arasında gidip geliyorum.
Hangisinin iş imkanı fazla hangisinde boşta kalmam hangisi daha seçilebilir meslek lütfen yardım edin:26:

boşver radyolojiyi bence ftr en güzeli ben afyonda yaşıyorum ftrcilerin ocağı diyebilirim buraya :) iş imkanı çok var burda ama başka şehirleri bilemem . bir de iş olanağını kendimiz yaparız aslında kendini mesleğinde ilerletir her türlü kurs gelişim ne varsa katılır geliştirirsen her meslekte iş bulabilirsin alanın ne olursa olsun en iyisi olmaya gayret göstermelisin:ssz:

Radyoloji ve ftr arasında gidip geliyorum.
Kesinlikle ama kesinlikle radyoloji:31:
Ayrıca her mesleğin öyle saglik sikintisi yaraticak durumu vardır bende kimya mühendisiyim labda asit dökülebilir üstüme yada proseste is kazasi gecirebilurim yani allah korusun:31:

boşver radyolojiyi bence ftr en güzeli ben afyonda yaşıyorum ftrcilerin ocağı diyebilirim buraya :) iş imkanı çok var burda ama başka şehirleri bilemem . bir de iş olanağını kendimiz yaparız aslında kendini mesleğinde ilerletir her türlü kurs gelişim ne varsa katılır geliştirirsen her meslekte iş bulabilirsin alanın ne olursa olsun en iyisi olmaya gayret göstermelisin:ssz:
Ya 4 yıllık ile 2 yıllık arasında fark oluyor falan deniliyo:26::26: O yüzden kafam karıştı biraz..
Kesinlikle ama kesinlikle radyoloji:31:
Ayrıca her mesleğin öyle saglik sikintisi yaraticak durumu vardır bende kimya mühendisiyim labda asit dökülebilir üstüme yada proseste is kazasi gecirebilurim yani allah korusun:31:

Bende öyle düşünüyorum ama etraftan radyasyon erken ölcen falan deniliyor (morale bak:5:)
Benim gönlümde radyolojiden yana:26:

Ya 4 yıllık ile 2 yıllık arasında fark oluyor falan deniliyo:26::26: O yüzden kafam karıştı biraz..

Bende öyle düşünüyorum ama etraftan radyasyon erken ölcen falan deniliyor (morale bak:5:)
Bize bi hocamiz anlatmisti radyologlar alti calisip alto ay ücretli izine ayriliyolarmis ooihhh çok iyi valla:31:

Ben olsam radyolojiyi bahsettiğin nedenden ötürü direk elerdim. Önce bir puanın gelsin sonra düşün bunları çünkü sürpriz olabiliyor inan ki. Onun dışında sağlık yönetimi (ismi tam böylemiydi unuttum) var diye biliyorum garanti olan. Ama garanti meslek istiyorsan ebelik de düşünebilirsin puanları yüksek değil bu bölümün de. Ftr ise puanın yetiyors kesinlikle git derim. Ftr'nin puanları azımsanamayacak kadar yüksek eğer tutarsa hiç düşünme derim.

sağlık alanının iş imkanları geniştir...özeldede devlette çok fazla ihtiyaç..ftr ilk sıralarda olabilir bana kalırsa

Bize bi hocamiz anlatmisti radyologlar alti calisip alto ay ücretli izine ayriliyolarmis ooihhh çok iyi valla:31:
Bende yeni duydum öyle mi :27::27: Çok güzelmiş :52:
Ben olsam radyolojiyi bahsettiğin nedenden ötürü direk elerdim. Önce bir puanın gelsin sonra düşün bunları çünkü sürpriz olabiliyor inan ki. Onun dışında sağlık yönetimi (ismi tam böylemiydi unuttum) var diye biliyorum garanti olan. Ama garanti meslek istiyorsan ebelik de düşünebilirsin puanları yüksek değil bu bölümün de. Ftr ise puanın yetiyors kesinlikle git derim. Ftr'nin puanları azımsanamayacak kadar yüksek eğer tutarsa hiç düşünme derim.
Radyasyondan korunma yöntemleri falan varmış deniyodu:5:
2 yıllık vereceğim için ygsden alıyor ygsde açıklandı.
Fizyoterapi ücretli olarak geliyor dediğim gibi 2 yıllık 4 yıllık olanı ftr ikisi arasında fark olur çalışma açısından muhtemelen:26:
Ebelik yapamam kan görünce bayılıyorum :18::18:

Hiç bilgim yok bu konular da canımın içi ama inşallah herşey istediğin gibi olur..:16:
Ablam :16::16::16: Çok çok çok teşekkür ederim,Allah Razı Olsun:16::16:
yerinde olsam giderdim bi hastaneye ikisininde çalışma koşullarını vs birebir dinlerdim....radyoloji konusunda sanırım kafan karışmış..

Aslında çok istiyorum ama sürekli radyasyon falan deniyo ee o işi yapanlar insan değil mi :26:
Korunma yolu muhakkak vardır olmasa da ölümde kalımda Allahtan:27:

her mesleğin iki yıllığıyla 4 yıllığı arasında fark vardır iki yıllık bu işin teknikerliğidir tatlım

Ablam :16::16::16: Çok çok çok teşekkür ederim,Allah Razı Olsun:16::16:

Aslında çok istiyorum ama sürekli radyasyon falan deniyo ee o işi yapanlar insan değil mi :26:
Korunma yolu muhakkak vardır olmasa da ölümde kalımda Allahtan:27:

dediğim gibi bi radyologla görüşebilirsin...geleceğin önemli çünkü...sevdiğin ve mutlu olduğun bi işi yapman her zamn için daha sağlıklıdır:34:

Son düzenleme:
Eh işte lily abla:26:
Dimi bencede :52:

Bende araştırdım şimdi,ayh çok karışık kafam:18:

hiç karışmasın iki mesleğinde erbaplarıyla konuş git bir radyolojiye öğren bakalım artısı eksisi neymiş aynı şekilde bir fizyoterapiste de git mesleği yapandan öğrenmek en doğru:ssz:su hakkında hayırlısı olsun kuzum

hiç karışmasın iki mesleğinde erbaplarıyla konuş git bir radyolojiye öğren bakalım artısı eksisi neymiş aynı şekilde bir fizyoterapiste de git mesleği yapandan öğrenmek en doğru:ssz:su hakkında hayırlısı olsun kuzum

Haklısın abla:26: Çok çok teşekkür ederim çok sağol abla :16:

Back
X