Kafam karışık-Doğru tercih için bakar mısınız ?

Merhaba güzel forumun güzel hatunları :9::9::9:

Üniversite sınavı geldi geçti umduğum gibi değildi maalesef.

İstediğim meslek -Sosyoloji- idi ama iş bulamazsın falan denildiği için caydım bu fikirden.
2 yıllık özel sağlık bölümlerini düşünüyorum..
Radyoloji ve fizyoterapi arasında gidip geliyorum.
Hangisinin iş imkanı fazla hangisinde boşta kalmam hangisi daha seçilebilir meslek lütfen yardım edin:26:
Ailemde masrafa girecek istiyorum ki bittiği zaman direk işe girebileyim.
Radyoloji de radyasyon falan da deniyor ama bilemiyorum.
Lütfen fikir verin kardeşceziinize:43:

ikiside cok iyi meslekler ama radyoloji daha rahat diye düşünüyorum cunku radyasyondan dolayı 1 hafta 10 gun çalışıyorlar ayda. veya o kadar izinli oluyorlar tam net bilimiyorumda. vede hamilelikte başka bölüme geçirilmeleri zorunlu. ayrıca kpssde atamaları kolaymış.
fizyoterapistlik bi manada doktorluk gibi o da guzel ama zor. fizik hareketleri yaptırmak zorunda kalabiliyorsun bazı hastalara. ağır engel durumunda mesela bacağında zayıflık var ve hareket ettiremiyor sen yaptırıyorsun o hareketleri. bayan için zor geldi bana birebir şahit olmuştum cunku.
maddi yonden getirisi ikisininde guzel ama hayatın boyunca rahatlıkla ve severek yapacagını tercih etmelisin bence. en iyisi o bölümlerde çalışanları ziyaret etmek olabilir :55:

çılgın ve çıtır muzum radyolojinin çalışma şartları daha rahat fakat ftr de iş imkanı daha geniş:34:
Erken ölüm falan diyolar korkuyorum:14::14:
kesinlikle radyoloji yada anestezi canım... mezun olur olmaz çalışmaya başlarsın. :34:
Beni kan tutuyoda anestezi okuyamam sanırım:30:
ikiside cok iyi meslekler ama radyoloji daha rahat diye düşünüyorum cunku radyasyondan dolayı 1 hafta 10 gun çalışıyorlar ayda. veya o kadar izinli oluyorlar tam net bilimiyorumda. vede hamilelikte başka bölüme geçirilmeleri zorunlu. ayrıca kpssde atamaları kolaymış.
fizyoterapistlik bi manada doktorluk gibi o da guzel ama zor. fizik hareketleri yaptırmak zorunda kalabiliyorsun bazı hastalara. ağır engel durumunda mesela bacağında zayıflık var ve hareket ettiremiyor sen yaptırıyorsun o hareketleri. bayan için zor geldi bana birebir şahit olmuştum cunku.
maddi yonden getirisi ikisininde guzel ama hayatın boyunca rahatlıkla ve severek yapacagını tercih etmelisin bence. en iyisi o bölümlerde çalışanları ziyaret etmek olabilir :55:

Çok teşekkür ederim abla.
Ölüm mölüm erkenden gidiş diyolar da gözüm çok korktu yoksa çok istiyorum :26:

bizim akrabamız var radyoloji okudu şuan 6 yıldır çalışıyor. zaten radyasyon dağıtıcı takıyolar sürekli. ve ayda 10 gün çalışıyorlar. kızın hiç bir şikayeti yok çok memnun işinden.:32:

bizim akrabamız var radyoloji okudu şuan 6 yıldır çalışıyor. zaten radyasyon dağıtıcı takıyolar sürekli. ve ayda 10 gün çalışıyorlar. kızın hiç bir şikayeti yok çok memnun işinden.:32:
Devlette mi yoksa özelde mi çalışıyo:26: Çok moral oldu bu yazı :9:
Erken ölüm falan diyolar korkuyorum:14::14:

cnm att nin teknikerliği varmı acaba düşündğnmğ hiç.

Evet abla ama kan görünce düşüp bayılıyorum kan tutuyo benii :25:

Evet abla ama kan görünce düşüp bayılıyorum kan tutuyo benii :25:

wuuu kız bçyle sağlıkçı nasıl olucan. radyolujide olsa farzetki kaza yapan bir yaralıya çekicen röntgeni sen bayıldın kim çekecek yavru :60: kurtul bence bu düşünceden.radyoloji en rahatı kuzu.pişman oolmazsın.

devlette canım 65 puanla atandı hem çalışmayan insan bile alır o puanı :9: kana alışırsın aslında anestezi yada att olsan :26:

att yi asla yapamam çünkü çok zor geliyor bana :25:
Radyolojide bana daha kolay geliyo anestezinin yanında sanki daha iyimiş gibi :26:

wuuu kız bçyle sağlıkçı nasıl olucan. radyolujide olsa farzetki kaza yapan bir yaralıya çekicen röntgeni sen bayıldın kim çekecek yavru :60: kurtul bence bu düşünceden.radyoloji en rahatı kuzu.pişman oolmazsın.

Düşüp bayılırım artık ahaha :52::52::52: Bende en rahatı ve iyisi o diye onu istiyorum ayh heyecanlanıyorum ahaha:52:

Back
X