- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.893
- 598
- Konu Sahibi superisi96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sana kustumkiiii![]()
:26: yaaaaaa niye cnm
En doğrusu o olacak sanırım :26: Teşekkür ederim abla haklısın![]()
Yok kiz saka sakasana ozelden mesaj aticam bi ara
![]()
Merhaba güzel forumun güzel hatunları
Üniversite sınavı geldi geçti umduğum gibi değildi maalesef.
İstediğim meslek -Sosyoloji- idi ama iş bulamazsın falan denildiği için caydım bu fikirden.
2 yıllık özel sağlık bölümlerini düşünüyorum..
Radyoloji ve fizyoterapi arasında gidip geliyorum.
Hangisinin iş imkanı fazla hangisinde boşta kalmam hangisi daha seçilebilir meslek lütfen yardım edin:26:
Ailemde masrafa girecek istiyorum ki bittiği zaman direk işe girebileyim.
Radyoloji de radyasyon falan da deniyor ama bilemiyorum.
Lütfen fikir verin kardeşceziinize![]()
Erken ölüm falan diyolar korkuyorumçılgın ve çıtır muzum radyolojinin çalışma şartları daha rahat fakat ftr de iş imkanı daha geniş![]()
Beni kan tutuyoda anestezi okuyamam sanırımkesinlikle radyoloji yada anestezi canım... mezun olur olmaz çalışmaya başlarsın.![]()
ikiside cok iyi meslekler ama radyoloji daha rahat diye düşünüyorum cunku radyasyondan dolayı 1 hafta 10 gun çalışıyorlar ayda. veya o kadar izinli oluyorlar tam net bilimiyorumda. vede hamilelikte başka bölüme geçirilmeleri zorunlu. ayrıca kpssde atamaları kolaymış.
fizyoterapistlik bi manada doktorluk gibi o da guzel ama zor. fizik hareketleri yaptırmak zorunda kalabiliyorsun bazı hastalara. ağır engel durumunda mesela bacağında zayıflık var ve hareket ettiremiyor sen yaptırıyorsun o hareketleri. bayan için zor geldi bana birebir şahit olmuştum cunku.
maddi yonden getirisi ikisininde guzel ama hayatın boyunca rahatlıkla ve severek yapacagını tercih etmelisin bence. en iyisi o bölümlerde çalışanları ziyaret etmek olabilir![]()
Erken ölüm falan diyolar korkuyorum
cnm att nin teknikerliği varmı acaba düşündğnmğ hiç.
Devlette mi yoksa özelde mi çalışıyo:26: Çok moral oldu bu yazıbizim akrabamız var radyoloji okudu şuan 6 yıldır çalışıyor. zaten radyasyon dağıtıcı takıyolar sürekli. ve ayda 10 gün çalışıyorlar. kızın hiç bir şikayeti yok çok memnun işinden.![]()
Erken ölüm falan diyolar korkuyorum
cnm att nin teknikerliği varmı acaba düşündğnmğ hiç.
Evet abla ama kan görünce düşüp bayılıyorum kan tutuyo benii![]()
Devlette mi yoksa özelde mi çalışıyo:26: Çok moral oldu bu yazı
devlette canım 65 puanla atandı hem çalışmayan insan bile alır o puanıkana alışırsın aslında anestezi yada att olsan :26:
wuuu kız bçyle sağlıkçı nasıl olucan. radyolujide olsa farzetki kaza yapan bir yaralıya çekicen röntgeni sen bayıldın kim çekecek yavrukurtul bence bu düşünceden.radyoloji en rahatı kuzu.pişman oolmazsın.
devlette canım 65 puanla atandı hem çalışmayan insan bile alır o puanıkana alışırsın aslında anestezi yada att olsan :26:
att yi asla yapamam çünkü çok zor geliyor bana![]()
Radyolojide bana daha kolay geliyo anestezinin yanında sanki daha iyimiş gibi :26:
wuuu kız bçyle sağlıkçı nasıl olucan. radyolujide olsa farzetki kaza yapan bir yaralıya çekicen röntgeni sen bayıldın kim çekecek yavrukurtul bence bu düşünceden.radyoloji en rahatı kuzu.pişman oolmazsın.
Düşüp bayılırım artık ahahaBende en rahatı ve iyisi o diye onu istiyorum ayh heyecanlanıyorum ahaha
![]()
att yi asla yapamam çünkü çok zor geliyor bana![]()
Radyolojide bana daha kolay geliyo anestezinin yanında sanki daha iyimiş gibi :26:
valla canım kan tutuyosa radyolojide zor farzettki acil bölümde nöbetçisin bir trafik kazası geliyor röntgen çekcen? adamdan önce seni ayıltmaya çalışırlar artık![]()
valla canım kan tutuyosa radyolojide zor farzettki acil bölümde nöbetçisin bir trafik kazası geliyor röntgen çekcen? adamdan önce seni ayıltmaya çalışırlar artık![]()
aynı örneği vermişiz![]()