- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
- Konu Sahibi superisi96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalplerimiz birmiş diyelim![]()
aynen kafilerimizde aynı çalışmış o anda
![]()
Radyolog arkadasim vardi gayet memnundu.
Tek sorun bazen geceleri ameliyatlara cagrilmasiydi fakat ertesi gun zaten izinli oluyorlar.
Bu sekilde haftada 3gun calisiyordu ona bile cok yorgunum dediginde dalga geciyordum dusun yani
Mesleki hastaliklardan konu acildiginda o pek umursamiyordu fakat uzun vadede ne olur bilemem...
Cihazlari varmis oyle diyordu.Haftada 3 gün o kadar etkilemez bence radyasyon etkiler mi ki :26::26:
Bilgilerin için çok teşekkür ederim abla![]()
Saglik her zaman garanti denildigi icin bu sektor kafama daha cok yatiyor..Cnmn simdiden is imkani die secme 2-4sene sonra nolca belli olmuo ogretmenlik icin garanti meslek denirdi binlerce insan kpss kapisinda bence sevebilecegin meslesi sec
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saglik degilim ama ozelde burslu okumayacagm bursluda oncelik meslek liselerine veriliyormus sanirim.haklisiniz cok tesekkur ederimSaglik meslek cikisli misin? Eger diger liselerden mezun isen yerlesme ihtimalin az oncelik saglik liselerine veriliyor ozellerde dahi.Bir cok arkadasimin basina geldi iyi dusun.Radyoloji secerdim ben de.Belirli araliklarla radyasyon olcumu yapiliyormus calisanlara.Emin olmamakla beraber oldurucu bir oranda degil diye biliyorum.Ayrica mutlu olacagin meslegi sec.Ölüm her an ensemizde zaten.İnsaat muhendisi mimar olsan santiyede is kazasi gecirebilirsin kimya muhendisi kimyager olsan surekli zehirli kimyasallarla ic icesin.Ben de kimya okuyorum bu arada.Yine hemsireler doktorlar da cesitli kazalar atlatabiliyor cok yakin arkadasim hepatit hastasi bir inden aldigi kan dolu enjektoru eline sapladi yanlislikla bir sey olmadi ama hala rutin tahlik yaptiriyor konrtol amacli.Yasanacak her sey yasaniyor bir sekilde.Bol sanslar bu surecte
Cihazlari varmis oyle diyordu.
Bu arada ameliyat kismini atlamissin sanirim![]()
Herkes girecek diye bir sart yok zaten o cihazin kullanimi da farkli, daha portatif birseymis. Fakat hastanede teksen mecbur kalirsin.
Veya kaza yapmis birinin neresinde kirik var vs direkt sana gonderirler.
Kan tutuyor dusuncesinden uzaklasmaya calis,
Lisede senin gibi bayilan bir arkadasim doktor oldu simdi konustugumuzda eski haline kendi guluyor...
ogretmenlikte bile boyle, burnu kanayan cocugu gorunce dusup bayiliyor muydu hocalarimiz
Seni hangisi daha cok heyecanlandiriyorsa ona yonel ikisinde de is bulursun.
Umarim her sey gonlundeki gibi olur...
Merhaba güzel forumun güzel hatunları
Üniversite sınavı geldi geçti umduğum gibi değildi maalesef.
İstediğim meslek -Sosyoloji- idi ama iş bulamazsın falan denildiği için caydım bu fikirden.
2 yıllık özel sağlık bölümlerini düşünüyorum..
Radyoloji ve fizyoterapi arasında gidip geliyorum.
Hangisinin iş imkanı fazla hangisinde boşta kalmam hangisi daha seçilebilir meslek lütfen yardım edin:26:
Ailemde masrafa girecek istiyorum ki bittiği zaman direk işe girebileyim.
Radyoloji de radyasyon falan da deniyor ama bilemiyorum.
Lütfen fikir verin kardeşceziinize![]()
hem iş imkanı hem sağlık açısından kesinlikle fizyoterapi