Kafam karışık lütfen aldatılmıs olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ehemm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ehemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
110
45
98
Şimdi biz 15yilik evliyiz eşimde bir takım değişiklikler var şöyle mesela işten geliyor direk tuvalete,sesi farklı ve her bu şekilde direk tuvalete gireceği zaman nefes nefese kalmis bir şekilde sesi titrer gibi yanibu 3kez olacak normalden farklı yani şüphe uyandırıcı başına gelen varsa lütfen yazar misiniz

Nasıl yani adam tuvaletteyken onu mu dinliyorsunuz

Adam sıkışmıştır .

Hayır tam anlatamadım galiba normalden farklı davranışlar kendine yaklastirmadan direk tuvalete gidiyor ama aynı ses değişimi yada ses titremesi gibi diyelim direk tuvalete girmesi aynı anda gerçekleşiyor normal zamanda bir sıkıntı yok anlatabildim umarım

Asla anlatamiyorsunuz yani en azindan ben anlamadim

Vallahi ben anlamadım
Seks yapmadan önce tuvalete mi gidiyor normalde gitmiyordu heralde.
Eve gelir gelmez mi tuvalete gidiyor.
Yani sonuçta adam tuvalete gidiyor.

Ses titremesi,sesinin titremesi bu kardan bağımsız mi.yoksa tuvalete gidicem derken mi sesi tittriyor.

Ben de anlamadım. Eve gelir gelmez duşa mı giriyor yani sesinin değişmesi de ne alaka.

Yine anlamadım. Aldatma ile tuvalet ne alaka ç adamın tuvaletini yaparken ki sesi mi değişti. Farklı mı gaz çıkarıyor ne yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…