Nasıl yani adam tuvaletteyken onu mu dinliyorsunuzŞimdi biz 15yilik evliyiz eşimde bir takım değişiklikler var şöyle mesela işten geliyor direk tuvalete,sesi farklı ve her bu şekilde direk tuvalete gireceği zaman nefes nefese kalmis bir şekilde sesi titrer gibi yanibu 3kez olacak normalden farklı yani şüphe uyandırıcı başına gelen varsa lütfen yazar misiniz
Adam sıkışmıştır .Şimdi biz 15yilik evliyiz eşimde bir takım değişiklikler var şöyle mesela işten geliyor direk tuvalete,sesi farklı ve her bu şekilde direk tuvalete gireceği zaman nefes nefese kalmis bir şekilde sesi titrer gibi yanibu 3kez olacak normalden farklı yani şüphe uyandırıcı başına gelen varsa lütfen yazar misiniz
Şimdi biz 15yilik evliyiz eşimde bir takım değişiklikler var şöyle mesela işten geliyor direk tuvalete,sesi farklı ve her bu şekilde direk tuvalete gireceği zaman nefes nefese kalmis bir şekilde sesi titrer gibi yanibu 3kez olacak normalden farklı yani şüphe uyandırıcı başına gelen varsa lütfen yazar misiniz
Asla anlatamiyorsunuz yani en azindan ben anlamadimHayır tam anlatamadım galiba normalden farklı davranışlar kendine yaklastirmadan direk tuvalete gidiyor ama aynı ses değişimi yada ses titremesi gibi diyelim direk tuvalete girmesi aynı anda gerçekleşiyor normal zamanda bir sıkıntı yok anlatabildim umarım
O zaman kesin aldatiyorİşten geli gelmez bu şekilde
Cabaniz takdire sayanİşten geldiğinde sanki bi suç işlemiş gibi mi davranıyor demek istiyorsunuz daha sizin halinizi hatrınızı sormadan direk tuvalete gidip zaman kazanıyor gibi bişi mi
Konuyu gerçekten merak ettim anlatamıyor konu sahibi tam anlamlandırıp aktarsa bizeCabaniz takdire sayan
Yine anlamadım. Aldatma ile tuvalet ne alaka ç adamın tuvaletini yaparken ki sesi mi değişti. Farklı mı gaz çıkarıyor ne yapıyorHayır tam anlatamadım galiba normalden farklı davranışlar kendine yaklastirmadan direk tuvalete gidiyor ama aynı ses değişimi yada ses titremesi gibi diyelim direk tuvalete girmesi aynı anda gerçekleşiyor normal zamanda bir sıkıntı yok anlatabildim umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?