ısten gelır gelmez telefonla tuvalete gırıp, kısık sesle konusmaya calısırken ses tıtrer ya oyle konusmamı yapıyor ?Hayır tam anlatamadım galiba normalden farklı davranışlar kendine yaklastirmadan direk tuvalete gidiyor ama aynı ses değişimi yada ses titremesi gibi diyelim direk tuvalete girmesi aynı anda gerçekleşiyor normal zamanda bir sıkıntı yok anlatabildim umarım
yok yine olmadı ı ıh anlatmada bir sorun var..Hayır tam anlatamadım galiba normalden farklı davranışlar kendine yaklastirmadan direk tuvalete gidiyor ama aynı ses değişimi yada ses titremesi gibi diyelim direk tuvalete girmesi aynı anda gerçekleşiyor normal zamanda bir sıkıntı yok anlatabildim umarım
ohh içim rahatladı.tek ben de anlama sorunu yokmuşyok yine olmadı ı ıh anlatmada bir sorun var..
şüpheli bir durummm canını sıkmak istemem deBenim eşim de dışarıda tuvalete giremediği için eve gelir gelmez koşturarak tuvalete gidiyor.Bir kahkaha attım konuyu görünce.
Yok,adamın huyunu suyunu bilmesem bir gaza geleceğim ama,Allah'tan biliyorumşüpheli bir durummm canını sıkmak istemem de
ben de aynı durumdayım da dışarda wc ye gitmem eve zor yetişirim.kendimden bile şüphelendim şimdi bakkYok,adamın huyunu suyunu bilmesem bir gaza geleceğim ama,Allah'tan biliyorum.
Ya biz karı koca öyleyiz,bir tek biz böyleyiz sanıyordum☺ben de aynı durumdayım da dışarda wc ye gitmem eve zor yetişirim.kendimden bile şüphelendim şimdi bakk
Bu bende de oluyor , hele çok da sıkıştıysam buz gibi terliyorum yetişene kadarben de aynı durumdayım da dışarda wc ye gitmem eve zor yetişirim.kendimden bile şüphelendim şimdi bakk
Ben bir de uzun yolculuklarda resmen deliriyorum.Eşim de opet ararken deliriyorBu bende de oluyor , hele çok da sıkıştıysam buz gibi terliyorum yetişene kadar
Adam dışarıda birilerine hallenip , tuvalette kendini mi tatmin ediyor acaba demek istedi sanırım konu sahibi ama diyemeden gitmiş.
adam ishal olmuş olmasın?Eşi eve geldiğinde öpmeden, sarılmadan, ve ya konuşmama suretiyle direkt tuvalete koşuyormuş. Ürkek titrek ve normalinden farklı bir ses tonuyla konuşuyormuş. Bir işler karıştırıyormuş gibi yani. Doğru mu anladıms?
ee bu adamda tek sorun bu konudaki anlamsız ifadeler mi yani?Şimdi ben eski konuları okudum.
İlişki yaşamıyorlarmis yani birleşme olmadan yaşıyorlar sebep de birleşme olunca çocuk oluyor diye eşi bahane uyduruyormus.
Evlenmesi de pek acele olmuş yakalandık diye aceleyle evlenmişler galiba eşim sevmiyor beni demiş
Eşi çok sogukmus, konuşmuyormus.
Bu durumda birde tuvalet ve ses titremesi var.bence ortada aldatma olmayabilir ama eş normal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?