- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.742
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen işte bunu anlatmaya calisiyordmİşten geldiğinde sanki bi suç işlemiş gibi mi davranıyor demek istiyorsunuz daha sizin halinizi hatrınızı sormadan direk tuvalete gidip zaman kazanıyor gibi bişi mi
Ne kadar komik değil mi ben anlatamadigim içinYani adam ishal olmuştur zaar hararetli olarak tuvalete koşuyordur ve koşarken de sesi titrerdir![]()
Ben önceki yazdiklarinizi okudum da oralarda hep soylemissiniz asla konuşmuyor,çok soğuk,canım,aşkım,karım demez aileme giderim gelirim uzak kalırız konuşmaz demişsiniz.Aynen işte bunu anlatmaya calisiyordm
Tuvaletle ses titremesini bagladigim an cozucem olayıŞimdi ben eski konuları okudum.
İlişki yaşamıyorlarmis yani birleşme olmadan yaşıyorlar sebep de birleşme olunca çocuk oluyor diye eşi bahane uyduruyormus.
Evlenmesi de pek acele olmuş yakalandık diye aceleyle evlenmişler galiba eşim sevmiyor beni demiş
Eşi çok sogukmus, konuşmuyormus.
Bu durumda birde tuvalet ve ses titremesi var.bence ortada aldatma olmayabilir ama eş normal değil.
Şüpheleri güçlendirecek başka şeyler lazım sadece bu kadar bişiden aldatma düşünülmez ki telefonuna bakın mutlaka bişiler bırakır erkekler çok dikkatli olamıyorAynen işte bunu anlatmaya calisiyordm
Şüpheleniyorsanız doğrudur.Hayır tam anlatamadım galiba normalden farklı davranışlar kendine yaklastirmadan direk tuvalete gidiyor ama aynı ses değişimi yada ses titremesi gibi diyelim direk tuvalete girmesi aynı anda gerçekleşiyor normal zamanda bir sıkıntı yok anlatabildim umarım
EvetEşi eve geldiğinde öpmeden, sarılmadan, ve ya konuşmama suretiyle direkt tuvalete koşuyormuş. Ürkek titrek ve normalinden farklı bir ses tonuyla konuşuyormuş. Bir işler karıştırıyormuş gibi yani. Doğru mu anladıms?![]()
Yani gerçekten anlatamıyorsunuz ve yorumlara da cidden güldüm.Ne kadar komik değil mi ben anlatamadigim için
Teşekkür ederim
Töbeler töbesiŞimdi biz 15yilik evliyiz eşimde bir takım değişiklikler var şöyle mesela işten geliyor direk tuvalete,sesi farklı ve her bu şekilde direk tuvalete gireceği zaman nefes nefese kalmis bir şekilde sesi titrer gibi yanibu 3kez olacak normalden farklı yani şüphe uyandırıcı başına gelen varsa lütfen yazar misiniz
Bende tuvalet ve ihanet bağını kuramadım .. ilginçSes degismesi ile ihanet arasindaki bagi kuramadim.