Kafam karışık lütfen aldatılmıs olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ehemm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi ben eski konuları okudum.
İlişki yaşamıyorlarmis yani birleşme olmadan yaşıyorlar sebep de birleşme olunca çocuk oluyor diye eşi bahane uyduruyormus.
Evlenmesi de pek acele olmuş yakalandık diye aceleyle evlenmişler galiba eşim sevmiyor beni demiş
Eşi çok sogukmus, konuşmuyormus.

Bu durumda birde tuvalet ve ses titremesi var.bence ortada aldatma olmayabilir ama eş normal değil.

Aynen işte bunu anlatmaya calisiyordm
Ben önceki yazdiklarinizi okudum da oralarda hep soylemissiniz asla konuşmuyor,çok soğuk,canım,aşkım,karım demez aileme giderim gelirim uzak kalırız konuşmaz demişsiniz.
Yani bu durum hep varmış galiba.
Şimdi değişik ne oldu gerçekten anlamadım.

Şimdi ben eski konuları okudum.
İlişki yaşamıyorlarmis yani birleşme olmadan yaşıyorlar sebep de birleşme olunca çocuk oluyor diye eşi bahane uyduruyormus.
Evlenmesi de pek acele olmuş yakalandık diye aceleyle evlenmişler galiba eşim sevmiyor beni demiş
Eşi çok sogukmus, konuşmuyormus.

Bu durumda birde tuvalet ve ses titremesi var.bence ortada aldatma olmayabilir ama eş normal değil.
Tuvaletle ses titremesini bagladigim an cozucem olayı

Bence tuvalete girmeden ses titremesi aldatmaya delil teskil etmiyo 😐neye delil teskil ediyo onu ben de bilemedim

Hayır tam anlatamadım galiba normalden farklı davranışlar kendine yaklastirmadan direk tuvalete gidiyor ama aynı ses değişimi yada ses titremesi gibi diyelim direk tuvalete girmesi aynı anda gerçekleşiyor normal zamanda bir sıkıntı yok anlatabildim umarım
Şüpheleniyorsanız doğrudur.

Eşi eve geldiğinde öpmeden, sarılmadan, ve ya konuşmama suretiyle direkt tuvalete koşuyormuş. Ürkek titrek ve normalinden farklı bir ses tonuyla konuşuyormuş. Bir işler karıştırıyormuş gibi yani. Doğru mu anladıms?😀
Evet

Ne kadar komik değil mi ben anlatamadigim için
Yani gerçekten anlatamıyorsunuz ve yorumlara da cidden güldüm.

Şimdi sanki eşiniz evin kapısının önünde biriyle birlikte olmuş da yakalanmamak için hemen tuvalete koşmuş gibi anlatıyorsunuz adam sizi aldatsa işini gün içinde coktaaan görmüş olur evine rahat rahat gelir yani. Aniden tuvalete koşmasına gerek yok ki🤷🏻‍♀️

Sıkışmıştır,
Gün içinde çok sıvı tükettiyse gelebe kadar sıkışıyor olabilir
ve kendini hemen wc ye atabilir

Adam yolda sikisiyor ve tuvalete koşuyor ne var bunda? Benim eşimde işten gelince ilk iş tuvalete oradan da banyoya gider. Sesi de soğuktan kisiliyordur belki, belki bağırması gereken bir iş yapiyordur, ne bileyim. 15 yıldır tanıyan sizsiniz.

Bence konu sahibi anlatamadı gitmiş de zaten düşündüm ne olabilr tum doğal ihtiyaç karşılama durumları dışında, belki bi telefon geliyor heyecan yapıyor normalden daha farklı davranıyor olabilr
Onu en iyi bilen teşhis edecek olan o keşke tuvalet dışında daha somut örnekler verse daha net fikir verilebilirdi

Şimdi biz 15yilik evliyiz eşimde bir takım değişiklikler var şöyle mesela işten geliyor direk tuvalete,sesi farklı ve her bu şekilde direk tuvalete gireceği zaman nefes nefese kalmis bir şekilde sesi titrer gibi yanibu 3kez olacak normalden farklı yani şüphe uyandırıcı başına gelen varsa lütfen yazar misiniz
Töbeler töbesi

Back
X