Kafam karışık lütfen aldatılmıs olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ehemm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayır tam anlatamadım galiba normalden farklı davranışlar kendine yaklastirmadan direk tuvalete gidiyor ama aynı ses değişimi yada ses titremesi gibi diyelim direk tuvalete girmesi aynı anda gerçekleşiyor normal zamanda bir sıkıntı yok anlatabildim umarım
ısten gelır gelmez telefonla tuvalete gırıp, kısık sesle konusmaya calısırken ses tıtrer ya oyle konusmamı yapıyor ?

tercume edecek arkadas var mı aramızda

Eşi eve geldiğinde öpmeden, sarılmadan, ve ya konuşmama suretiyle direkt tuvalete koşuyormuş. Ürkek titrek ve normalinden farklı bir ses tonuyla konuşuyormuş. Bir işler karıştırıyormuş gibi yani. Doğru mu anladıms?😀

ÖSS - ÖYS zamanından mısın 😂 Vallaha çözmüş Eloş N nscckts olay buymuş 🤭

Hayır tam anlatamadım galiba normalden farklı davranışlar kendine yaklastirmadan direk tuvalete gidiyor ama aynı ses değişimi yada ses titremesi gibi diyelim direk tuvalete girmesi aynı anda gerçekleşiyor normal zamanda bir sıkıntı yok anlatabildim umarım
yok yine olmadı ı ıh anlatmada bir sorun var..

Dışarda halledip eve gelince wc de patlatıyorsa şampanyayı platoniktir ama aldatma sayılır mı bilemem
Veya eski mesajlarında birleşme yok demiş. Uzun zaman birleşme yok diye kasılma yaşıyor ve ağrısını çekiyor da olabilir
Onun dışında belki başka bi rahatsızlığı vardır 🤷🏻‍♀️

Adam dışarıda birilerine hallenip , tuvalette kendini mi tatmin ediyor acaba demek istedi sanırım konu sahibi ama diyemeden gitmiş.

Kimse anlayamadı ki, adam telefonda mı konuşuyor, fantezi yapıp kendini mi tatmin ediyor yoksam dümdüz kaka mı yapıyor bunca sayfadan sonra kimse anlayamadı:KK51:

Eşi eve geldiğinde öpmeden, sarılmadan, ve ya konuşmama suretiyle direkt tuvalete koşuyormuş. Ürkek titrek ve normalinden farklı bir ses tonuyla konuşuyormuş. Bir işler karıştırıyormuş gibi yani. Doğru mu anladıms?😀
adam ishal olmuş olmasın? :D

Şimdi ben eski konuları okudum.
İlişki yaşamıyorlarmis yani birleşme olmadan yaşıyorlar sebep de birleşme olunca çocuk oluyor diye eşi bahane uyduruyormus.
Evlenmesi de pek acele olmuş yakalandık diye aceleyle evlenmişler galiba eşim sevmiyor beni demiş
Eşi çok sogukmus, konuşmuyormus.

Bu durumda birde tuvalet ve ses titremesi var.bence ortada aldatma olmayabilir ama eş normal değil.
ee bu adamda tek sorun bu konudaki anlamsız ifadeler mi yani?

Back
X