- 5 Ekim 2020
- 277
- 2.395
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam ya sıkışıyor ya da telefondan biriyle konuşup kendini tatmin ediyor artık ikisinden biriKimse anlayamadı ki, adam telefonda mı konuşuyor, fantezi yapıp kendini mi tatmin ediyor yoksam dümdüz kaka mı yapıyor bunca sayfadan sonra kimse anlayamadı![]()
konu sahıbının oncekı konularında sıkıntının buyuklugu yazıyorAdam ya sıkışıyor ya da telefondan biriyle konuşup kendini tatmin ediyor artık ikisinden biri![]()
Yavv bu nasıl yorummAdam dışarıda birilerine hallenip , tuvalette kendini mi tatmin ediyor acaba demek istedi sanırım konu sahibi ama diyemeden gitmiş.
Asla konuşmama, çok soğuk,hiç sevgi belirtisi yok,cinsellik hiç yok birleşme olmadan çocuk olmasın diye oral hallediliyor galibaee bu adamda tek sorun bu konudaki anlamsız ifadeler mi yani?
Al benden de o kadarsirf meraktan takipteyim. konuyu anlamadim ama djdjsjs.![]()
Adam paravan evlilik yapmış olabilir.Şimdi ben eski konuları okudum.
İlişki yaşamıyorlarmis yani birleşme olmadan yaşıyorlar sebep de birleşme olunca çocuk oluyor diye eşi bahane uyduruyormus.
Evlenmesi de pek acele olmuş yakalandık diye aceleyle evlenmişler galiba eşim sevmiyor beni demiş
Eşi çok sogukmus, konuşmuyormus.
Bu durumda birde tuvalet ve ses titremesi var.bence ortada aldatma olmayabilir ama eş normal değil.
Oral yaptırırken gözünü kapatıyorsa..Asla konuşmama, çok soğuk,hiç sevgi belirtisi yok,cinsellik hiç yok birleşme olmadan çocuk olmasın diye oral hallediliyor galiba
Bu adamdaki tek sorun anlamsız ifadeler değil daha çok adam sorun gibi
Normal evlilik değil şans eseri 2 çocuk olmuş gibi
Hatta bir konusunda ev arkadaşı gibiyiz demiş
Evet benimde aklıma geldi ama paravan evlilik için 2 çocuk çok değil miAdam paravan evlilik yapmış olabilir.
Oral yaptığını ben kendim çıkarttım katip.Oral yaptırırken gözünü kapatıyorsa..
Aaaa eski konularına baktım , gerçekten sıkıntılı bir durum.konu sahıbının oncekı konularında sıkıntının buyuklugu yazıyor![]()
Neden çok olsun ki.Evet benimde aklıma geldi ama paravan evlilik için 2 çocuk çok değil mi![]()
Dur bakıcam.Oral yaptığını ben kendim çıkarttım katip.
Çünkü net yazmış konu sahibi burada açık açık yazmayayım dedim
Şöyle ki ilişki başlıyor ama birleşme olmuyor adam orgazm oluyor seks bitiyor.
Ama muhtemelen oral ilişki yaşıyorlar.
Hadi diyelim paravan evlilikNeden çok olsun ki.
Bende çok üzüldüm çünkü adam asla normal değil.Eski konularını ben de okudum çok üzüldüm ya...