• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karışık

huzurunmeraklisi

'Şişko değilim ben, pofuduğum.' -Buz Devri
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
5.382
15.187
248
merhaba arkadaşlar
oğlum 19 aylık ankarada yaşıyorum çarsamba sabah 8 aksam 8 bir eğitim için istanbula geleceğim ve önümde iki seçenek var. oğlum için hangisi sağlıklı karar veremiyorum, ondan uzun süre ayrı kalmak güven duygusuna zarar verir mi bilmıyorum

*birincisi salı sabah hızlı tren ile istanbula gelmek o gün konaklamak ertesi gün ben eğitimdeyken o babasıyla full takılacak perşembe öğlende trenle dönmek

* ikincisi salı gece 1 de trenle istanbula gelmek çarsamba gece trenle geri dönmek sabahında evde olmak ve oğlum 2 gün anneannesi teyzesi ile kalacak

Babası için sıkıntı değilse götürün bence

İki gece ayrı kalacak

Uyanınca Nasıl uyutuyorsunuz

Benimki emerken uyurdu başka yöntem bilmiyorduk o nedenle götürürdüm

Babası için sıkıntı değilse götürün bence

İki gece ayrı kalacak

Uyanınca Nasıl uyutuyorsunuz

Benimki emerken uyurdu başka yöntem bilmiyorduk o nedenle götürürdüm
gece 2-3 kez uyanıyor biri emerek biri su içerek bazen emzik verip sallarsam biraz direnip uyuyabiliyor

yazıyı okudum, fotoğrafçıyım gunde 4 5 saatliğine çalışıyorum ve oğlumu bakıcısına bırakıyorum genelde ilk 30 saniye arkamdan ağlıyor sonrası oyun kahkaha moduna dönüyor, ben geldiğim de benden başkasına gitmiyor. tam bi bağlanma varmı bilmiyorum .. yollarda perişan etmek istemiyorum ama 2 gün ayrı kalmakta istemiyorum :(

Bi kereye mahsus birseyse o da seninle gelsin canım gözün arkada kalmaz daha iyi olur.

Back
X