Kafam karışık..

Papatyagibi1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
197
48
18
31
Herkese merhaba,
İşin içinden çıkamadığım eşimi kırmak yada üzmekten korktuğun bir nokta var. Siz olsanız ne yapardınız nasıl bir karar verirdiniz merak ediyorum arkadaşlar.
3 senelik evliyiz. Kendi dünyamızda çok huzurluyuz birbirimize aşığız kişisel alanlarımıza saygımız var kısacası çok şükür diyebileceğim bir evliliğim var
Ancak gel gelelim eşimin ailesi beni flört döneminden bugüne kadar hiç bir şekilde kabullenmedi. Kötü davrandılar,aşağıya çekmeye çalıştılar,kıskandılar,evime müdahale etmeye çalıştılar,eleştirdiler her konuda. Sessiz kaldım huzursuzluk çıksın istemedim nişan evresinde kan kusturdular bile diyebilirim. Eşim hep destekçimdi ezmek istedikleri noktada hep karşılarında durdu. Bu arada kp yok anne kız bana bunları yaşatanlar. Hep onların etrafında dört dönmemi istediler onlara itaat etmem her gelmek istediklerinde kapıyı açmam her çağırdıklarında hazır asker olmam istendi elbette kabul etmedim. Ama uslubunca yine kimseye bağırıp çağırmadan.
Aylar evvel eşim ailesiyle ciddi bir sorunun içine girdi (ki diyorum ya zaten onlarla her konuştuğunda eşim aradığına arayacağına pişman olur) ben daha fazla sorun yaşamak istemediğim için olabildiğince durumlar karşısında sessiz kaldım konuşmadım gitmedim. Bayramdır özel gündür mesaj attım kutladım cevap alamadım o ayrı..
Günler öncesinde konu olduğunda benim onunla bir sorunum yok diyerek eşime aslında sorunun benim tarafımda olduğunu iletmişler oysaki onların tavırlarından sıkıldığım ve artık kendimi hasta ettiğim için uzaklaştım kimseye bir saygısızlığım olmadı. Yolda gördüm yine konuştum eşim konuşmuyorken.
Görümcenin bu hafta tanışma yemeği var sonrasındada nişanı. Eşim kardeşine en azından ara ablanı küslük kırgınlığa gerek yok gelsin oda demiş benim kimseye küslüğüm yok kimseyide şahsi çağırmam gelen gelir demiş. Bi yandan kendi ailem gitmen lazım gelinsin insanlar ne der kafasında. Eşime kalsa gitme sana hizmetçilik yaptıracaklar iyi gelin Kaynana rolü kesecekler ben gidip abisi olarak orada bulunurum diyor, sözüne gelmek istersen gelir bulunursun ve çıkar evimize geliriz diyor.
Ama içten içe bunu mu istiyor yoksa üzülür mü bilmiyorum. Gerçekten siz olsanız napardınız? Daha buraya anlatamadığım çok çok fazla sorunum var onlarla ilgili bu arada. Diyorum ya annemden emdiğim sütü anne kız burnumdan getirdiler öyle diyeyim:)

Tabiki de gitme

Ben nisana giderdim ama gerisine karışmazdim eşimin dediğini yapardım bayramda msjima karşılık vermeyen insana fazla bile
Evet benimde asıl fikrim o, ama şimdi herkes orada olacak ve karşı tarafın ailesi onları harika aile olarak bildiği için muhtemelen bütün sorun ve problemin benden kaynakladığını düşünecek. Eşim arada kalsın yada ezilensin istemiyorum ya. Şimdi zaten sadece sözüne gidersem asıl düşmanlıklarını o gün yapacaklar bana.

Git bence , senin yanında imajı veren eşin bir gün senin başına belki bunu kalkar.Sonuçta ailesi,kimse kolay kolay ailesini silmez.

Git bence , senin yanında imajı veren eşin bir gün senin başına belki bunu kalkar.Sonuçta ailesi,kimse kolay kolay ailesini silmez.
Ben bunu yapacağını düşünmüyorum,yaparsa da canı sağolsun:)
Herşeyin farkında ailesini silmesin zaten başının tasıdır insanın ailesi sadece bana yapılanlara karşı birlikte oturup ağladığımız zamanları unutmasın yeter..

E bence bu kadar güzel iletişiminiz varsa bunu eşinize sorun. Ben olsam gitmem. Eşiniz de gelme demiş. Siz eşiniz üzülür diye endişeleniyorsanız, “bana gelme dedin ama üzüleceksin diye korkuyorum” diyebilirsiniz.

Görümcenizin kayın ailesi sizin hakkınızda ne düşünürse düşünsün. Size ne ki?

Gereksiz bir çaba gördüm sizde bu insanlara karşı.

normalde tam tersi olur ama maşallah eşiniz destekmiş size, eşinizin dediği gibi yapın bence.
Çok şükür,binlerce kere.
Evet eve gelme söze gitmek istersende sen bilirsin gelmiyorum dersen yine okeyim diyor.

Eşiniz gitme diyor ve siz yine de giderseniz bundan sonra yaşayacağınız sıkıntılarda eşiniz yanınızda durmaz

Ben senin evliliğini,eşinin yapısını tam olarak bilemem
Sen kendin bilirsin,gitme o zaman

sordum zaten:)
Üzülmediğini belirtti ama diyorum ya hayatıma giren x kişisi için çaba gösteririm kaldı ki bu insan eşim ise kırılsın eziklensin istemem. Benim göremediğim yada abarttığım bi durum vardır daha tecrübeli kişiler vardır diye burayada sormak istedim.

Eşiniz gitme diyor ve siz yine de giderseniz bundan sonra yaşayacağınız sıkıntılarda eşiniz yanınızda durmaz
Kesinlikle gitme demiyor ama gidersen bi oyunun içine düşeceksin sanki hiç bir şey olmamış gibi davranacaklar ve senden gelinlik yapmanı bekleyecekler sen bilirsin diyor.

E sizin onlar ile iletişiminiz yok ve olmasına gerek yok açıklayacak olan düşünsün
Söz günü düşmanlık yaparlar ise esiniz Ben getirmedim diyecek bitti
Kimse saf değil merak etmeyin zamanla taşlar yerine oturur
Benim başıma daha yeni böyle bir olay geldi. Ve ben gitmedim olay tamamen fiziksel bir durum için çözüm istememdi çözemedik eşim gelme dedi. Ailesine de ben getirmedim dedi. Problem olan konuyu da bir daha böyle yapacağız diye anlattı kalanlara susmak düştü.
Sonrasında doktor raporu ile aşırı kötü bir sonuç geldi ben bile tahmin etmiyordum haklı olduğum bir kez daha ortaya çıktı
Ben eminim ki 1 msj atsa siz koşa koşa gidersiniz. Bu kdr kendinizi harcamayın çok isteyen çağırırdi

Öncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Evet çok iyi yorumlamışsınız bir mesaj atsa amannnn gerek yok bu teraneye der basar giderim. Ama kız zaten söylemiş kimseyi özel çağırmıyorum gelen gelir diye :))

Benim kocam bana bu kadar destekse, bana hak veriyor, alan tanıyor, opsiyon sunuyorsa ben onun hatrı için göstermelik dahi olsa rol kesmek için dahi olsa eşimi onore etmek adına giderdim. Düğünden sonrada sadece doğuma vs . Sonra sonsuza dek sen sağ ben selamet. Eşinizi tek bırakmayın.
Bu yorumumun sebebide eşinizin size olan güzel tutumu. Yoksa katiyyen gitmeyin derdim.

Ailemi iplemem ama benim arkamda durup ,bana destek olan eşimin hatırı için giderdim.
O kalabalıkta bir pislik yapamazlar.
Asıl gitme sebebim eşimi damat tarafına saçma sapan sorulara mağdur bırakmamak için olurdu.
Ve son olarak ister isteyin ister istemeyin ben bu adamın , oğlunuzun eşiyim biz bir aileyiz her zaman eşinin yanında olacağım.

anlayana ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…