kafam karışık :(

pervin_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
32
0
36
İzmir
merhaba kızlar..
benim sorunum şu oturdugum apartmanda bi çocukla otobüste,durakta falan denk gelioduk( yada o ayarlıyodu ) slm vermeye başladı sonra konuşmaya başladık ve dün telefonumu istedi yani çok erkendi şaşırdım ama vermek zorunda kaldım bu dediklerim 1 haftayı bulmuyo bile.. neyse msjlaşmaya başladık ve ciddi düşündüğünü söyledi ben zmana bırakaım dedim ve bana 1 söz 1 de nişan bozdugunu söyledi ( kurban bayramında) duyunca tuhaf oldum yani beklemiodum ..nişanı attığı süre çok kısa bence çok hızlı gidioo .. kardeşime olanı msj attım o da nişanı bozdugu kızın da aynı apartmanda oturdugunu söyledi .. ve beni hafta sonu sinemaya davet ettii .. sizce ne yapmalıyım ?? yani ondan hoşlandıgıma emin değilim ve yaşım 25 offf (

canım öncelikle niye telefon numaranı vermek zorunda kaldın onu anlamadım..bir de nişan bozduğu kızla siz de mi aynı apartmanda oturuyorsunuz bu durumda?

ben anlamadim siz bu apartmana yenimi tasindiniz:44:
yani sizin apartmanda oturan iki insan nisanlanip ayrilacak nasil duymadiniz ki:44:
numaranizi neden vermek zorunda kaldiniz:44:
yerinizde olsam hic bulasmam tabi tercih sizin

ben anlamadim siz bu apartmana yenimi tasindiniz:44:
yani sizin apartmanda oturan iki insan nisanlanip ayrilacak nasil duymadiniz ki:44:
numaranizi neden vermek zorunda kaldiniz:44:
yerinizde olsam hic bulasmam tabi tercih sizin

yeni taşındım ve tanımıyorum kimseyi.. çok ısrar ediyoo kafam çok karıştı

yeni taşındım ve tanımıyorum kimseyi.. çok ısrar ediyoo kafam çok karıştı

anlamistim yeni tasindigini cunku tanimiyorsun kimseyi...
israr etmesi birseyi degistirmez istersen tanis konus neden ayrilmis yani denemedende olmaz simdi :44:
soyle bir dusundugunde onunla birseyler yasayabilecegini dusunuyorsan git sinemaya:44:

anlamistim yeni tasindigini cunku tanimiyorsun kimseyi...
israr etmesi birseyi degistirmez istersen tanis konus neden ayrilmis yani denemedende olmaz simdi :44:
soyle bir dusundugunde onunla birseyler yasayabilecegini dusunuyorsan git sinemaya:44:

sordum anlaşamamışlar ve öyle bi karar almışlar yüzeysel verdiği cevap .. ben ne biliyim yanii duymasaydım nişan ve söz olayını gitcektim sinemaya ama duyunca hevesim kaçtı üfff bilmiyorum

ögrendiğin bilgiler bence düşünülmesi çin yeterli canım.
bu cocuk cok hızlı yaşayıp cabuk vazgeciyor gibi..
1 ay cok kısa bir süre...
sinemadan sonra birbirinizi daha cok tanımaya devam edin
aman kendini kaptırma tedbirli yaklaşmanda faza var gib...

sordum anlaşamamışlar ve öyle bi karar almışlar yüzeysel verdiği cevap .. ben ne biliyim yanii duymasaydım nişan ve söz olayını gitcektim sinemaya ama duyunca hevesim kaçtı üfff bilmiyorum

simdi soyle dusun herkesin basindan gecebiliyor soz nisan
arkadasin dedigi gibi herseyi hizli yasiyor olabilir
yani tanimaya calis olmassa olmaz yani en azindan denemis olursun...:44:

demi ama çok kısa bi zman bende yadırgadım. intikam yada unutmak için değil dedi ama kafam acaip karıştı.. bide insanlar kendini gizleyip saklıoo bilemiosunkii bana kendisini iyi gösterebilir ama belki değildir..

Tanış diyeceğim ama bi de şöyle düşün..eski nişanlısıyla aynı apartmanda olduğnuz için sizinle yakınlaşmış olmasın..KIzı kıskandırmak için mesela...

görüşmeden de niyetini anlayamazsın tabi..zor bi durum..arada kalmak gibi bişey seninkisi...Bi görüş bakalım,o kızdan bahsedecek mi ,konu açılacak mı tepkilerine bak..iyi şanslar..

kızlar işyerindeyim çıkma vakti geldi ..zaman ayırıp cevap yazdığınız için tşkler.. büyük ihtimalle otobüste yine denk gelicez neler olcağını yarın yazar paylaşırım.. iyi akşamlar hepinize..

Aklın yolu bir ... Kıskandırmaya çalışmak ve intikam duygusundan başka bir şey değil ... Uzak dur !

siyahınmatemi ile aynı düşüncedeyim canım acaba o kızı kıskandırmak için yapıyor olabilir mi sonuçta ne sebeple ayrıldıklarını bilmiyorsunuz belki kız onu aldattı yani kızdan kaynaklı olduğu için bitmiştir belki ve oda intikam almak istiyodur falan o sebeplede onunda görebileceği birisi olsun diye sizi seçmiş olabilir kusura bakma canım biraz olumsuz konuştum ama aklında bulunsun üzülmeni istemeyiz

bende kıskandırmaya calısmak ıstıyor dıye dusunuyorum...
ölç tart bakalım cocugun davranıslarını, bırde neden ayrıldıgını kımseye soramazmısın senın ıcın bı fıkır olur bırazda olsa nasıl bırı oldugunu anlamıs olursun

Sokakta tanıştığın bir erkeğe güvenemezsin nedir kimdir bu?başına bela açmasın sen onun arkadaşlarından bilgi almaya çalış kesin sakladığı şeyler vardır!aman dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…