kafam karışık :(

Kızkardeşiniz diğer kızla olan nişan olayını bildiğine göre bildiği başka şeyler de mutlaka vardır.
Tek bildiği bu kızla bu oğlan nişanlıydı değildir herhalde sadece..
Ben kıskandırmak için yaptığını düşünmüyorum.
Ama güvenilir biri olduğunu da düşünmüyorum.
Önüne gelene şansını deneyen birinden başka birşey değil bence..

dün sordum canım kısa sürede ayrılmışsın dedim ve şimdi yeni bi ilişkiye başlamak istiyosun yani bana göre fazla hızlı dedim..anlamıorum biz olsak yas tutarız toparlanmamız zaman alır.. nasıl unutabildin die sordum hatırlanmaya değmezmiş die cevap verdi.. yani anladığım kadarıyla kıza öfkelii .. inan ne yapcagımı bilemedim bundan önceki ilişkimde o kadar yandı ki canım korkuyorum .. bi yenilgi daha ( kaldıramam herhalde

dün akşam konuştuk zaten kardeşimle bu çocugun kızkardeşinin yazın kınası olmuştu .. biz apartmana yeni taşındıgımız için ben kimseyi tanımıorum.. kına da apartmanın önünde yapılmıştı annem ve kardeşim gittiler ben evde kaldım o gece hatta annem kızın çeyizini görmeyede gitmiş kardeşim söyledi anneme bişeyler bilio olmalı ama nasıl sorcam bi de o var ..bana daa önüne gelenle şansını denemk istio gibi geldi .. yani bişeyler var beni iten .. sanırım sinemaya gitmicemm...

Sizi çeken birşeyler var. Var ki bu kadar kafaya takıp, onu sorgulayabiliyorsunuz.
Mantığınızla hareket edin.
Çünkü o size doğruları söylüyor

Sizi çeken birşeyler var. Var ki bu kadar kafaya takıp, onu sorgulayabiliyorsunuz.
Mantığınızla hareket edin.
Çünkü o size doğruları söylüyor

ebrucum ben yüzüm gülsün istiyorum artık ya nasıl diyim 25 yaşındayım ve hayatıma bi kişi girdi benim ve canım çok acıdı .. yaş geçioo mutlu olmak en önemliisde sevmek sevilmek istiyorum .. benim kafama takılan bu kadar kısa sürede tekrar ciddi bi ilişki düşünmek istemesi mesela benim için ne düşünosun dedim hanım bi kızsın dedi anlayışlı , nazik falan die ama ne hissettiğini yazmadı .. yani hoşlandım demesini bekledim sanırım o kendisine hanım bi eş arıyoo istediği sevgi ya da aşk değil..

25 henüz çok erken. Üstelik yanlış karar vermektense.
Ben de 40 yaşındayım. Ve sizinki gibi ağzı iyi laf yapan biri nedeniyle yıllarca sıkıntı çekmiş biriyim.
Birkaç günde size hoşlandım demeyecek kadar işi bilen biri bence o.
Siz de bunu bekleyecek kadar yalnız hissediyorsunuz demek kendinizi.
O sizi iten tarafını hiç aklınızdan çıkarmayın bence.
Bir yara daha almayın.

yalnız hissetmekten öte yalnızım... çok haklsın .. kafamda da oturmamış şeyler var en iyiisi hiç başlamamakk..

bu cocugun eski nisanlisi sizin apartmanda degil mi? o kizla arkadas olmaya calis, ondan ogren neden ayrilmislar?
nisan atti diye simdi cocugu yargilamayalim hemen. kac kez evlenip bosananlar var. belki aileler anlasamadi, kiz tarafi cok sey istedi cocugun sucu ne? ama tedbirli olmak da lazim. Cocukla gorus bir tani bakalim. Apartmandaki eski nisanliyla da mutlaka caktirmadan konus bakalim neden ayrilmislar, veya apartmandan baskasina sor. Boyle seyler yayilir genelde apartmanda. Ya da direkt annene soyle, beni begenmis gorusmek istiyormus ciddiymis, git bir sorustur kimmis diye de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…