Kafam karışıyor 😂😂

Git bir ozmn doktora daha fazla kafayı yeme

Canim benim de tek tarafli kasik agrisina eslik eden inanilmaz bir bel agrim vardi. Aglamistim agridan. Benim sag tarafimdaydi sadece agri. Cunku oradan yumurtladim o ay. Biraz yuruyunce belim agriyordu hatta arkadaslarimin da dikkatini cekmisti sende bel fitigi mi var acaba demislerdi sonra ogrendim ki gebeliktenmis cok sukur bu siddetli agri bes alti gun once baslamisti ama genel bel agrisi on gunden once baslamisti bat tan. Bence bel agrisi buyuk bir belirti.

Allah hayırlısını versin inşallah kucağına

Bak yine kafam karıştı
Yaa benimde belim aşırı ağrıyor reglme 11 gün varken ağrımaya başladı bir iş yapıyorum sanki belim ortadan ikiye ayrılacak öyle bi ağrı dünde sağ kasığımda ağrı olmaya başladı. Emin olamıyorum sen ne zaman test yaptın benim regl 7 gün var

Allah hayırlısını versin inşallah kucağına
Amin canim Allah razi olsun isteyen tum herkese insallah
Yani normalde bir bel agrisi problemin yoksa ilk defa su an oluyorsa evet bu bir belirti olabilir. Ben bat tan 3 gun once kaset testle ogrendim. Cok hafif bir silik cizgiydi. Sonra kan verdim pozitif cikti İdrar yapma esnasinda bir baski falan hissediyor musun peki

Çok fazla bir baskı oluyor idrarımı yaparken çok şiddetli ağrıda oluyor. İdrar yolu enfeksiyonu var diyorum ama yok yani onlar hep temiz çıkıyor
Bel ağrım öndeler de ayakta çok durunca olurdu arada sırada ya da Bi temizlik yaptığımda ama bu kadar şiddetli değildi ayaklarımı bile taşımakta zorluk çekiyorum

Bence çok okuma böyle şeyleri. Regl ağrısı da olabilir bunlar beklentiye giriyorsun. Belki de sürekli düşündüğün için vücudun böyle tepki veriyor. Çıkmayabilir çünkü günün de geçmemiş. Günün geçsin bir hafta filan yaparsın. Bebeğin varsa zaten seninle yoksa da kendini hayal kırıklığına sürükleme. Her insan farklı benim belirtim filan yoktu adet ustunden de 15 gün geçmişti bir tedaviye başlayacaktım bari test yapayım ona göre başlarım demiştim öyle öğrendim. Mide bulantısı da çok sonra.oldu

Aslında düşünmüyordum ama burda takıla takıla belirtileride çoğu insan yaşayınca böyle oldu
Tamam şu saatten sonra takmıyorum kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…