Git bir ozmn doktoraAyy ben ayakkabı şirketinde çalışıyorum her gelen yeni modeli deniyorum ayakta nasıl duruyor diye firma yetkilisi bakıyor. Bugün getirdiğini denedim suratıma baktı bir numara büyük giydin ayakların şişmiş dedi ben hepten şişmeye başlamışım bacım kafayı yicem
Gitmem şart olduGit bir ozmn doktoradaha fazla kafayı yeme
Ne zamn gitcenGitmem şart oldu
Bu akşam gitsem mi diyorum da eşim götürür mü bilemiyorumNe zamn gitcen
Sun kez Bi test mi yapsan?Bu akşam gitsem mi diyorum da eşim götürür mü bilemiyorum
Erken gebelik testi mi alsam diyorum ki ona 90 vereceğime kan veririm. Emin değilm ki canımSun kez Bi test mi yapsan?
Erken gebelik 90 TL mi?Erken gebelik testi mi alsam diyorum ki ona 90 vereceğime kan veririm. Emin değilm ki canım
Canim benim de tek tarafli kasik agrisina eslik eden inanilmaz bir bel agrim vardi. Aglamistim agridan. Benim sag tarafimdaydi sadece agri. Cunku oradan yumurtladim o ay. Biraz yuruyunce belim agriyordu hatta arkadaslarimin da dikkatini cekmisti sende bel fitigi mi var acaba demislerdiMerhaba arkadaşlarım
Merhaba güzel insanlar
Psikolojim çok bozuk. Artık burdan hamilelik belirtilerini okuya okuya bir hal oldum
Bana yardım edin mesela daha önce hamile kalmışlar ya da şuan hamile olanlar konuşsun biraz
Benim normal regl tarihim 5-6 Ekim ya da 7 gün falan var. Ama şu 10 gündür belim ağrıyor baya da değişik Bi ağrı sanki bütün gün ağır eşyalar taşımışımda kendimi yormuşum gibi.
Gögüslerim ağrıyor hatta sanki gögüs kenarlarım da nokta Beyaz benek gibi şeyler çoğaldı gibi.
Akıntım desem baya var kasık ağrım sadece sağ tarafımda çok oluyor ama sola da arada bir ağrı vuruyor.
İştah desen doyduğumu bilmiyorum sanki ama yemek yedikten sonra da midem bulanıyor.
Yorgunluk felaket bir şekilde uyusam sabahtan akşama kadar uyurum. Başka birşey gelmiyor ha bide ayaklarım ağrıyor çok fazla
Bu belirtiler regl belirtisi de oluyor ama insan burda okudukça psikolojisi bozuluyor
Benim çok öncelerden beri reglden önce böyle ağrılarım olmazdı tam regl günü olurdu. Şimdi 10 gün önceden başladı.
Bide sorum şu gebelikte sadece sol kasık mı ağrıyor?
Ve 8 gün önceden kan tahlili versem sonuç çıkar mı?
Çok uzun oldu kusura bakmayın buraya kadar okuyan kişi içinde teşekkür ederim.
Evet İstanbul'da eczanelerde predictor 90₺ maalesefErken gebelik 90 TL mi?
Allah hayırlısını versin inşallah kucağınaCanim benim de tek tarafli kasik agrisina eslik eden inanilmaz bir bel agrim vardi. Aglamistim agridan. Benim sag tarafimdaydi sadece agri. Cunku oradan yumurtladim o ay. Biraz yuruyunce belim agriyordu hatta arkadaslarimin da dikkatini cekmisti sende bel fitigi mi var acaba demislerdisonra ogrendim ki gebeliktenmis cok sukur bu siddetli agri bes alti gun once baslamisti ama genel bel agrisi on gunden once baslamisti bat tan. Bence bel agrisi buyuk bir belirti.
Bak yine kafam karıştıCanim benim de tek tarafli kasik agrisina eslik eden inanilmaz bir bel agrim vardi. Aglamistim agridan. Benim sag tarafimdaydi sadece agri. Cunku oradan yumurtladim o ay. Biraz yuruyunce belim agriyordu hatta arkadaslarimin da dikkatini cekmisti sende bel fitigi mi var acaba demislerdisonra ogrendim ki gebeliktenmis cok sukur bu siddetli agri bes alti gun once baslamisti ama genel bel agrisi on gunden once baslamisti bat tan. Bence bel agrisi buyuk bir belirti.
İnternetten alsan daha ucuz ya valla o neymiş öyleEvet İstanbul'da eczanelerde predictor 90₺ maalesef
Gerçekten öyleİnternetten alsan daha ucuz ya valla o neymiş öyle
Amin canim Allah razi olsun isteyen tum herkese insallahAllah hayırlısını versin inşallah kucağına
Yani normalde bir bel agrisi problemin yoksa ilk defa su an oluyorsa evet bu bir belirti olabilir. Ben bat tan 3 gun once kaset testle ogrendim. Cok hafif bir silik cizgiydi. Sonra kan verdim pozitif ciktiBak yine kafam karıştı
Yaa benimde belim aşırı ağrıyor reglme 11 gün varken ağrımaya başladı bir iş yapıyorum sanki belim ortadan ikiye ayrılacak öyle bi ağrı dünde sağ kasığımda ağrı olmaya başladı. Emin olamıyorumsen ne zaman test yaptın benim regl 7 gün var
Neyse hastaneye git bari en azından daha net sonuç alırsınGerçekten öyle
Çok fazla bir baskı oluyor idrarımı yaparken çok şiddetli ağrıda oluyor. İdrar yolu enfeksiyonu var diyorum ama yok yani onlar hep temiz çıkıyorAmin canim Allah razi olsun isteyen tum herkese insallah
Yani normalde bir bel agrisi problemin yoksa ilk defa su an oluyorsa evet bu bir belirti olabilir. Ben bat tan 3 gun once kaset testle ogrendim. Cok hafif bir silik cizgiydi. Sonra kan verdim pozitif ciktiİdrar yapma esnasinda bir baski falan hissediyor musun peki
Aslında düşünmüyordum ama burda takıla takıla belirtileride çoğu insan yaşayınca böyle olduBence çok okuma böyle şeyleri. Regl ağrısı da olabilir bunlar beklentiye giriyorsun. Belki de sürekli düşündüğün için vücudun böyle tepki veriyor. Çıkmayabilir çünkü günün de geçmemiş. Günün geçsin bir hafta filan yaparsın. Bebeğin varsa zaten seninle yoksa da kendini hayal kırıklığına sürükleme. Her insan farklı benim belirtim filan yoktu adet ustunden de 15 gün geçmişti bir tedaviye başlayacaktım bari test yapayım ona göre başlarım demiştim öyle öğrendim. Mide bulantısı da çok sonra.oldu
6 ay taktım sonuç pozitif değildi bir ay takmadım. Unuttum bile o ay olduAslında düşünmüyordum ama burda takıla takıla belirtileride çoğu insan yaşayınca böyle oldu
Tamam şu saatten sonra takmıyorum kafama
Bunu takıntı haline getirince aynen olmuyor. Hayırlısı6 ay taktım sonuç pozitif değildi bir ay takmadım. Unuttum bile o ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?